Alpha Marine S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Alpha Marine S.P.R.L.
Private companiesMotor Freight Transportation • Alpha Marine S.P.R.L.

Contactgegevens Alpha Marine S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alpha Marine S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alpha Marine S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Metsys 91 1030 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alpha Marine S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alpha Marine S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alpha Marine S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alpha Marine S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alpha Marine S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alpha Marine S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alpha Marine S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alpha Marine S.P.R.L.
Products information Alpha Marine S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE01587493896
Ondernemingsnummer: 9677551269
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 595,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Motor boats

Product categorie (product category): Motor Boats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alpha Marine S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Alpha Marine S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alpha Marine S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Alpha Marine S.P.R.L.

349301. Warm gevormde veren | Hot formed springs
07529902. Honingpijpdiensten (op boerderij) | Honey straining services (on farm)
34690401. Dozen: gereedschap, lunch, mail, enz .: gestempeld metaal | Boxes: tool, lunch, mail, etc.: stamped metal
38240106. Meetwielen | Measuring wheels
50320000. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material
70339904. Aanhangwagenpark | Trailer park

Werken bij Alpha Marine S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alpha Marine S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alpha Marine S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alpha Marine S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen Je waakt erover dat de productie vlot en continue verloopt volgens de kwaliteitsvereisten Je volgt de richtlijnen van de leidinggevende en voert de taken naar behoren uit Je staat in voor een correcte en tijdige registratie van het productieproces (op papier of via de computer) Je voert basisonderhoud uit aan de machines en kan technische storingen detecteren en verhelpen. Je hebt een goed inzicht in de job en draagt actief bij tot de optimalisatie en verbetering van het productieproces Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Financieel medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke - B Niveau (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk in de periode van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann, een grote logistieke speler in fashion en lifestyle, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een machine operator. Takenpakket: - Het bedienen van diverse machines - Laden en lossen - Slijpen, branden, ...

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij Agilitas. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Huishoudhulp (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: X-TRA TIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

  • Lesgever groepslessen spinning en/of dans- bijverdienste (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een lesgever voor groepslessen spinning en/of dans. Je bereidt zelf je les voor en zorgt voor voldoende variatie en uitdaging. Verder informeer je de klant correct over lopende acties, tarieven, abonnementen,... Voor spinning gaan de lessen door op dinsdag, woensdag en zondag. Voor dans op woensdag.

  • Jobstudenten verpleegkunde / zorgkundigen (weekends en zomervakantie) (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: BINKOM

    Type: Studentenjob

    Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. - Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. - Begeleiding bij de maaltijden. - Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. - Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten , wensen en vragen te kennen. - Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. - aandacht hebben vor detailzorg.

  • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

  • Adviseur in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen structuur uit te bouwen en de mensen in jouw structuur dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • PAB assistent (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Knokke zijn wij op zoek naar een PAB assistent. Wat houdt dit in: Je staat de klant bij in zijn/haar dagdagelijkse taken (ondersteuning) Je voert de klant rond Je helpt op fysiek vlak (rolstoel) Je draait mee in het gezin

  • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Alpha Marine S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Alpha Marine S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alpha Marine S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Alpha Marine S.P.R.L.. Alpha Marine S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alpha Marine S.P.R.L.. Leave a respond for Alpha Marine S.P.R.L.. Alpha Marine S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alpha Marine S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Alpha Marine S.P.R.L.
Location of Alpha Marine S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Alpha Marine S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Alpha Marine S.P.R.L. Alpha Marine S.P.R.L.: FLBASCULES ROBBE NV | RENE MARCHAND | CLUB 73 | Dufaux J-P | BAERT MENGVOEDERS

Other related companies as Alpha Marine S.P.R.L.: FLBASCULES ROBBE NV | RENE MARCHAND | CLUB 73 | Dufaux J-P | BAERT MENGVOEDERS

Alpha Marine S.P.R.L. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alpha Marine S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01587493896. Het bedrijf Alpha Marine S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue Metsys 91 1030 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 595,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Motor Boats. Lijst met producten zijn Motor boats.
De hoofdactiviteit van Alpha Marine S.P.R.L. is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alpha Marine S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alpha Marine S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Alpha Marine S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alpha Marine S.P.R.L. is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alpha Marine S.P.R.L., company assigned to the tax number BE01587493896. The company Alpha Marine S.P.R.L. is located at the address: Rue Metsys 91 1030 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 595,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Motor Boats. List of products are Motor boats.
The main activity of Alpha Marine S.P.R.L. is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Alpha Marine S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Alpha Marine S.P.R.L., open positions, location of Alpha Marine S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alpha Marine S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alpha Marine S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alpha Marine S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alpha Marine S.P.R.L., employees, financial statistics.