LANGE CHRISTIAN

Contactgegevens LANGE CHRISTIAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LANGE CHRISTIAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LANGE CHRISTIAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE MARCHE 659; 5100; NAMEN, België

Telefoon (phone): 81401920 (+32-81401920) 81401920 (+32-81401920)

Fax (fax): +32 (10) 160-97-66 +32 (10) 160-97-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LANGE CHRISTIAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LANGE CHRISTIAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LANGE CHRISTIAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LANGE CHRISTIAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LANGE CHRISTIAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LANGE CHRISTIAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LANGE CHRISTIAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LANGE CHRISTIAN
Products information LANGE CHRISTIAN

BTW identificatienummer (tax): BE09121643066
Ondernemingsnummer: 2040679931
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 536,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits: Engrais, Outils de Jardinage, Tondeuses 脿 Gazon.. Produits: Groupes ?lectrog猫nes.

Product categorie (product category): Moteurs, transformateurs and groupes 茅lectrog猫nes Fab. Articles de jardin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LANGE CHRISTIAN
(Get full report from official database of BE for LANGE CHRISTIAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LANGE CHRISTIAN
Addition kinds of activities for LANGE CHRISTIAN

362103. Controleapparatuur voor elektrische bussen en locomotieven | Control equipment for electric buses and locomotives
516911. Industriële zouten en poetsmiddelen | Industrial salts and polishes
26319903. Newsboard | Newsboard
28191014. Zwavelhexafluoride gas | Sulfur hexafluoride gas
33510104. Vellen, koper en koperlegering | Sheets, copper and copper alloy
50480000. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
73890203. Bouw inspectiedienst | Building inspection service

Werken bij LANGE CHRISTIAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LANGE CHRISTIAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LANGE CHRISTIAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LANGE CHRISTIAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Service technieker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: CES

    Type: Vervanging brugpensioen

    Service technieker verzorgt het preventieve en curatieve onderhoud van koel en vriesinstallaties. De werkzaamheden worden in binnen- en buitenland uitgevoerd. Hiervoor zijn korte verplaatsingen van maximum 1 week nodig. Service technieker doet ook, samen met collega's uit de werkplaats, installatie van machines. Daarnaast staat hij in voor de opleiding van klanten.

  • Colruyt Group Academy facturatieverwerking (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen Colruyt Group Academy zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de taken mbt facturatieverwerking zal opnemen en zal instaan voor een deel van het inplannen voor kinderfeestjes. Je zal de binnenkomende facturen aan de juiste bestelbonnen moeten koppelen en deze ook aan de juiste personen moeten doorsturen voor akkoord. Je zal ook instaan voor andere ondersteunende administratieve taken binnen jou team. Dit kan gaan van reservatie maken tot verwerken van mails.

  • Montage technieker (M/V) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma combineert al bijna 48 jaar ervaring met hoge kwaliteit, functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Door een continue vooruitgang en een sterke organisatie zijn wij erin geslaagd onze positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven. Taken: Monteren van onze producten en -toebehoren.Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

  • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

  • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp om te poetsen in Mechelen en omstreken. Je bent bereid je te verplaatsen, bij voorkeur met je eigen auto. Ervaring is vereist.

  • Huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Winkelbediende Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt souvenirs in één van onze souvenirwinkels of fotostanden van Bellewaerde. Je spreekt de mensen aan en zet hen aan tot het kopen van een souvenir. Tevens sta je in voor de orde van de winkel. Je houdt de winkel voortdurend in het oog om diefstal te voorkomen. Kortom, door uw positieve en enthousiaste houding zet je de mensen aan om een souvenir mee te nemen naar huis.

  • verkoper/verkoopster m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Alleen voor de woensdagen de gehele dag. Algemene werkzaamheden winkelomgeving. Vlot helpen van de klanten. Bedienen van de kassa. Beheren van de stockruimte door goederen te halen en terug te plaatsen volgens geldend systeem. Schoon en opgeruimd houden van de winkel- en stockruimte.

  • Calculator in de bouw (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: BROUX HOUTCONSTRUCTIES

    Type: Vaste Job

    Functie: Je zorgt voor de kostprijsberekening van onze projecten en werkt een totaalofferte uit voor de klant. Dit alles doe je aan de hand van de beschikbare software en in nauwe samenwerking met je collega’s van divisie ‘verkoop’. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je licht hen de details van de offerte toe. Voor het dossier naar Divisie ‘Productie’ gaat stel je een correct en volledig werkdossier samen.

  • auticoach (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

  • Verkopers M/V regio Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van LANGE CHRISTIAN in sociale netwerken
Look for responds of LANGE CHRISTIAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LANGE CHRISTIAN. Laat een reactie achter voor LANGE CHRISTIAN. LANGE CHRISTIAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LANGE CHRISTIAN. Leave a respond for LANGE CHRISTIAN. LANGE CHRISTIAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LANGE CHRISTIAN op de google maps. Adres en contacten LANGE CHRISTIAN
Location of LANGE CHRISTIAN on the google maps. Address and contacts of LANGE CHRISTIAN

Andere gerelateerde bedrijven als come LANGE CHRISTIAN LANGE CHRISTIAN: ZWART OP WIT | Courant D'Hair | Bruninx M | TECHNOCOIF? | Dave Van den Broeck

Other related companies as LANGE CHRISTIAN: ZWART OP WIT | Courant D'Hair | Bruninx M | TECHNOCOIF? | Dave Van den Broeck

LANGE CHRISTIAN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LANGE CHRISTIAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09121643066. Het bedrijf LANGE CHRISTIAN bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE MARCHE 659; 5100; NAMEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 536,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Moteurs, transformateurs and groupes 茅lectrog猫nes Fab. Articles de jardin. Lijst met producten zijn Produits: Engrais, Outils de Jardinage, Tondeuses 脿 Gazon.. Produits: Groupes ?lectrog猫nes..
De hoofdactiviteit van LANGE CHRISTIAN is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LANGE CHRISTIAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LANGE CHRISTIAN, openstaande posities, locatie van LANGE CHRISTIAN op de kaart.

LANGE CHRISTIAN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is LANGE CHRISTIAN, company assigned to the tax number BE09121643066. The company LANGE CHRISTIAN is located at the address: CHAUSS?E DE MARCHE 659; 5100; NAMEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 536,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Moteurs, transformateurs and groupes 茅lectrog猫nes Fab. Articles de jardin. List of products are Produits: Engrais, Outils de Jardinage, Tondeuses 脿 Gazon.. Produits: Groupes ?lectrog猫nes..
The main activity of LANGE CHRISTIAN is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LANGE CHRISTIAN is not available. You also can look at reviews of LANGE CHRISTIAN, open positions, location of LANGE CHRISTIAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LANGE CHRISTIAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LANGE CHRISTIAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LANGE CHRISTIAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LANGE CHRISTIAN, employees, financial statistics.