BOBINE ELECTRIC T.B.E.

Contactgegevens BOBINE ELECTRIC T.B.E.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOBINE ELECTRIC T.B.E.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOBINE ELECTRIC T.B.E.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EDOUARD FAES 53; 1090; JETTE, België

Telefoon (phone): 24252745 (+32-24252745) 24252745 (+32-24252745)

Fax (fax): +32 (53) 843-48-93 +32 (53) 843-48-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOBINE ELECTRIC T.B.E.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOBINE ELECTRIC T.B.E."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOBINE ELECTRIC T.B.E."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOBINE ELECTRIC T.B.E., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOBINE ELECTRIC T.B.E.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOBINE ELECTRIC T.B.E., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOBINE ELECTRIC T.B.E.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOBINE ELECTRIC T.B.E.
Products information BOBINE ELECTRIC T.B.E.

BTW identificatienummer (tax): BE02992370605
Ondernemingsnummer: 5952911376
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 349,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits: Moteurs ?lectriques.

Product categorie (product category): Moteurs, transformateurs and groupes 茅lectrog猫nes Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOBINE ELECTRIC T.B.E.
(Get full report from official database of BE for BOBINE ELECTRIC T.B.E.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOBINE ELECTRIC T.B.E.
Addition kinds of activities for BOBINE ELECTRIC T.B.E.

503201. Plaveiselmaterialen | Paving materials
27549906. Imprinting: gravure | Imprinting: gravure
29920100. Smeeroliën | Lubricating oils
35330000. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
38120604. Magnetisch veld detectie apparaat | Magnetic field detection apparatus
73890409. Styling van mode, kleding, meubilair, textiel, enz. | Styling of fashions, apparel, furniture, textiles, etc.
86110302. Raad van Commissarissen | Board of trade

Werken bij BOBINE ELECTRIC T.B.E.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOBINE ELECTRIC T.B.E.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOBINE ELECTRIC T.B.E.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOBINE ELECTRIC T.B.E.. Looking for open vacancies in other companies

  • POETSHULP REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs B dit om naar de verschillende werkplaatsen te rijden. Je hebt minstens 6 maand als professionele poetshulp gewerkt. Je zal voor deze opdracht samenwerken met een Franstalige collega een goede kennis van het Frans is hierbij aangewezen. Je bent bereid om op te starten om 5.30u 's morgens. Je kan je flexibel opstellen op vlak van beschikbaarheid.

  • Operations Assistant (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die zich toelegt op spooraannemingen, zijn wij op zoek naar een voltijdse Operations Assistant (M/V). De taken die je zal vervullen, zijn de volgende: - Ondersteuning van het projectteam bij de voorbereiding van de werven - Het verzorgen van een aantal administratieve taken voor lopende werven - De (administratieve) opvolging van leveranciers en onderaannemers - De coördinatie van de veiligheidsconsignes en het beheer van het kwaliteitsborgingsysteem

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • Douanedeclarant (m/v) | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal logistiek bedrijf, gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Douanedeclarant. Als douanedeclarant heb je een uitgebreid takenpakket, waaronder: De opmaak van import- en exportdocumenten. Diverse certificaten uitstellen. Opvolging en aanvraag van importvergunningen. Communicatie met diverse afdelingen binnen de firma.

  • Onderhoudstechnieker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit het hoofdkantoor te Wijnegem (Antwerpen) opereert onze klant wereldwijd als specialist in innovatieve industriële gebouwen.Voor het hoofdkantoor te Wijnegem zoeken wij momenteel naar een ONDERHOUDSTECHNICUS. • Als Onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud van het uitgebreide machinepark en het rollend materieel. • Je gaat op zoek naar de oorzaak van storingen (elektrisch en mechanisch), onder leiding van de hoofdtechnieker. • Je voert preventieve nazichten uit en je optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Jobstudent schoonmaak te Geel (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak van 31/8 tot 6/9 bij onze klant in Geel. Dagelijks werk je van 6u tot 12u30.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Deurne Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • DV00494 Ingenieur aandrijvingstechnieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het dimensioneren van de elektrische aandrijfsystemen (o.a. servo componenten en andere actuatoren) Je doet het softwareontwerp van de motion control functies Je bent verantwoordelijk voor het testen, meten en aanpassen van de verschillende toepassingen tot op de machine, o.a. met behulp van Matlab Je stelt de technische specificaties, lastenboeken en schema’s op, rekening houdende met de veiligheidsrichtlijnen

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog kinderen en jongeren (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DELPHINE DEWULF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als enthousiaste en gedreven persoon werk je vanuit een bestaande groepspraktijk (www.beginpunt.net) voor diagnostiek en psychotherapie aan kinderen, jongeren en volwassenen. - U biedt therapie aan kinderen en jongeren -U voert diagnostisch onderzoek uit bij kinderen (intelligentieonderzoek: WISC-V, WPPSI, psychologisch onderzoek). -U kan consultaties met kinderen van 2 tot 17 jaar en hun ouders rond diverse hulpvragen leiden via individuele therapie, ouderbegeleiding, gezinstherapie, ouder/kindtherapie. -U bent in staat netwerkoverleg te leiden en constructieve communicatie te voeren met verwijzers, scholen en andere diensten. -U kan een professionele verslaggeving van uw aanpak en bevindingen opmaken. -U bent ondernemend en in staat uw werk zelfstandig te organiseren.

  • Verkoopmedewerker te Maldegem (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een winkelketen, onder meer gevestigd te Maldegem, zijn we op zoek naar een enthousiaste VERKOOPSTER. De winkel biedt een ruim assortiment aan: tuindecoratie, knutselgerief, keukengerei, ... - Adviseren van de klanten - Winkel op orde houden - Kassawerk - Goederen uit het magazijn halen

Zoek naar antwoorden van BOBINE ELECTRIC T.B.E. in sociale netwerken
Look for responds of BOBINE ELECTRIC T.B.E. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOBINE ELECTRIC T.B.E.. Laat een reactie achter voor BOBINE ELECTRIC T.B.E.. BOBINE ELECTRIC T.B.E. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOBINE ELECTRIC T.B.E.. Leave a respond for BOBINE ELECTRIC T.B.E.. BOBINE ELECTRIC T.B.E. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOBINE ELECTRIC T.B.E. op de google maps. Adres en contacten BOBINE ELECTRIC T.B.E.
Location of BOBINE ELECTRIC T.B.E. on the google maps. Address and contacts of BOBINE ELECTRIC T.B.E.

Andere gerelateerde bedrijven als come BOBINE ELECTRIC T.B.E. BOBINE ELECTRIC T.B.E.: BLOKKER | Chalet De Maalte BVBA | Dumalin SPRL | Medimar | KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT

Other related companies as BOBINE ELECTRIC T.B.E.: BLOKKER | Chalet De Maalte BVBA | Dumalin SPRL | Medimar | KARATECLUB VRIJ UNIVERSITEIT

BOBINE ELECTRIC T.B.E. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOBINE ELECTRIC T.B.E., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02992370605. Het bedrijf BOBINE ELECTRIC T.B.E. bevindt zich op het adres: RUE EDOUARD FAES 53; 1090; JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 349,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Moteurs, transformateurs and groupes 茅lectrog猫nes Fab. Lijst met producten zijn Produits: Moteurs ?lectriques..
De hoofdactiviteit van BOBINE ELECTRIC T.B.E. is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOBINE ELECTRIC T.B.E. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOBINE ELECTRIC T.B.E., openstaande posities, locatie van BOBINE ELECTRIC T.B.E. op de kaart.

BOBINE ELECTRIC T.B.E. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOBINE ELECTRIC T.B.E., company assigned to the tax number BE02992370605. The company BOBINE ELECTRIC T.B.E. is located at the address: RUE EDOUARD FAES 53; 1090; JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 349,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Moteurs, transformateurs and groupes 茅lectrog猫nes Fab. List of products are Produits: Moteurs ?lectriques..
The main activity of BOBINE ELECTRIC T.B.E. is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOBINE ELECTRIC T.B.E. is not available. You also can look at reviews of BOBINE ELECTRIC T.B.E., open positions, location of BOBINE ELECTRIC T.B.E. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOBINE ELECTRIC T.B.E., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOBINE ELECTRIC T.B.E., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOBINE ELECTRIC T.B.E., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOBINE ELECTRIC T.B.E., employees, financial statistics.