Raeven R Algemene Werken

Contactgegevens Raeven R Algemene Werken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Raeven R Algemene Werken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Raeven R Algemene Werken

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandstraat 91; 3630; Maasmechelen, België

Telefoon (phone): 089 76 66 07 (+32-089 76 66 07) 089 76 66 07 (+32-089 76 66 07)

Fax (fax): 089 77 76 21 (+32-089 77 76 21) 089 77 76 21 (+32-089 77 76 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Raeven R Algemene Werken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Raeven R Algemene Werken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Raeven R Algemene Werken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Raeven R Algemene Werken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Raeven R Algemene Werken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Raeven R Algemene Werken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Raeven R Algemene Werken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Raeven R Algemene Werken
Products information Raeven R Algemene Werken

BTW identificatienummer (tax): BE07136688232
Ondernemingsnummer: 5677429199
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 305,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Contractors - Roofing

Product categorie (product category): Moss removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Raeven R Algemene Werken
(Get full report from official database of BE for Raeven R Algemene Werken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Raeven R Algemene Werken
Addition kinds of activities for Raeven R Algemene Werken

2522. Kantoormeubelen, behalve hout | Office furniture, except wood
12210106. Oppervlakte mijnbouw, bruinkool, nec | Surface mining, lignite, nec
22690200. Chemische coating of behandeling van smalle stoffen | Chemical coating or treating of narrow fabrics
22979903. Spunbonded stoffen | Spunbonded fabrics
28190900. Metaalzouten en verbindingen, behalve natrium, kalium, aluminium | Metal salts and compounds except sodium, potassium, aluminum
33579901. Vliegtuig draad en kabel, nonferrous | Aircraft wire and cable, nonferrous
50430301. Videocamera's, apparatuur en benodigdheden | Motion picture cameras, equipment, and supplies
73190103. Taxicab-kaartreclame | Taxicab card advertising
87410100. Bedrijfsmanagement | Business management

Werken bij Raeven R Algemene Werken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Raeven R Algemene Werken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Raeven R Algemene Werken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Raeven R Algemene Werken. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een operator die in 2-ploegen wil werken. Functie: Je staat aan de productiemachine waar het schoeisel machinaal wordt vervaardigd. Je stelt de machine in en plaats alle onderdeeltjes op de machinale leest (vormmatrijs eerst reinigen en afspuiten, kous plaatsen, zool inleggen, stalen tip zetten,...). Eens het schoeisel vervaardigd is trek je deze van de leest en begin je opnieuw (vormmatrijs reinigen, kous plaatsen, zool inleggen, stalen tip opzetten,...). Het afgewerkte schoeisel wordt dan in grote rekken geplaatst, klaar voor de afwerking en de inpak.

  • Winkelmedewerker Colruyt Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Onderhoudsmecancien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in ondrehoud en reparaties van schepen en yachts! We zijn opzoek naar een mecanicien voor het onderhoud te doen van verschillende machines. Vooral van draaibanken, frees- en slijpmachines.

  • Commercieel Bediende (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij commercieel ingesteld? Spreek je meerdere talen en wil je deze graag gebruiken in je job? Let your light shine! Voor onze klant in Deurne zoeken wij een commercieel bediende. Je werkt ter ondersteuning van de accountmanagers. Wat ga je zoal doen? Je maakt offertes op. Je bereid bezoeken voor. Je volgt contracten op. Je werkt collecties (administratief) uit en volgt deze op. Je werkt aan de planning voor promoties. ... Een zeer diverse job!

  • Student(e) doorheen het jaar (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) die vanaf 20/09 tem minstens het einde van het jaar enkele dagen per week kan werken in een bakkerij regio Hasselt. Taken: wafels inpakken, afwassen, ...

  • Jobstudent zorgkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE REFUGE

    Type: Studentenjob

    Vzw de Refuge is op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die ons team wil versterken in het weekend en de vakantieperiodes. Job: Als jobstudent zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, ... Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je werkt nauw samen met verpleegkundigen en zorgkundigen.

  • Jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, een supermarkt in de regio Mechelen, zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er. Je zal ingezet worden op maandag en woensdag.

  • Kok Asian Cuisine (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: van der valk beveren nv

    Type: Vaste Job

    Taken Bereiden van Sushi gerechten Bereiden van diverse Aziatische gerechten Live sushi bereiden in de lounge OZZO Bereiden van Sushi-buffetten, Meewerken aan de Sushi-workshops die georganiseerd worden voor ons cliënteel Wanneer nodig meedraaien met het keukenteam voor evenementen, banketten Je bent ook bereid om mee te werken aan evenementen op locatie Profiel Kennis van de Aziatische keuken is een must In deze functie is flexibiliteit (weekend, avond, feestdagen) en stressbestendigheid een absolute must Je kan je uitdrukken in de Nederlandse en/of Engelse taal Je bent een echte teamplayer Je past de hygiënenormen (HACCP) toe Eigen vervoer is, gezien de werkuren, aangewezen

  • Assistent Winkelverantwoordelijke ACTION Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTION BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistent Winkelverantwoordelijke ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in jouw winkel. Door het verrassende en sterk wisselende assortiment met dagelijks nieuwe producten is geen dag hetzelfde. Je zorgt dagelijks voor honderden blije klanten. Samen met de Winkelverantwoordelijke ben jij verantwoordelijk voor de optimale verkoop van ons verrassend volledige assortiment en de aansturing van een team van winkelpersoneel. Action kenmerkt zich door een sterk wisselend assortiment met elke week minimaal 150 nieuwe producten. Dit betekent elke dag nieuwe artikelen die een plek verdienen in jouw winkel. Je ondersteunt de Winkelverantwoordelijke bij het opvolgen van de winkelverkoop en denkt mee over het verbeteren van de winkel- en schapindeling om de verkoop te optimaliseren. Vervolgens ga je samen met jouw team aan de slag en controleer je de voortgang om een verzorgde winkeluitstraling te realiseren. Bij afwezigheid van de Winkelverantwoordelijke ben jij eindverantwoordelijk voor de winkel. Je assisteert de Winkelverantwoordelijke bij het beoordelen van de aanwezige winkelvoorraad , zodat dagelijks het aantal benodigde artikelen kan worden besteld. Daarnaast ben je in overleg met de Winkelverantwoordelijke ook deels verantwoordelijk voor de personeelsplanning en sollicitaties van winkelmedewerkers. Verder ben je aanspreekpunt voor de winkelmedewerkers wanneer zij vragen hebben, waarbij voortdurende aandacht voor klantgerichtheid een belangrijk onderdeel is. Dit allemaal met één doel; een winstgevende winkel met blije klanten, een verzorgde uitstraling & tevreden medewerkers.

  • heftruck mecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellen van de heftrucks

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Inside Sales Marketing (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Leercontract

    Als Inside Sales prospecteer je telefonisch naar nieuwe opportuniteiten bij nieuwe en bestaande klanten. Je wekt interesse op en overtuigt contacten van onze diensten en oplossingen. Je werkt offertes uit en verzorgt de aansluitende opvolging. Je rapporteert alles nauwkeurig binnen ons in CRM Systeem.

Zoek naar antwoorden van Raeven R Algemene Werken in sociale netwerken
Look for responds of Raeven R Algemene Werken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Raeven R Algemene Werken. Laat een reactie achter voor Raeven R Algemene Werken. Raeven R Algemene Werken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Raeven R Algemene Werken. Leave a respond for Raeven R Algemene Werken. Raeven R Algemene Werken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Raeven R Algemene Werken op de google maps. Adres en contacten Raeven R Algemene Werken
Location of Raeven R Algemene Werken on the google maps. Address and contacts of Raeven R Algemene Werken

Andere gerelateerde bedrijven als come Raeven R Algemene Werken Raeven R Algemene Werken: DIDIER CAESENS | BUENOS COMPACES FLAMENCOS | PAPPENHEIM | BOULOS ZIADE | C-Trade

Other related companies as Raeven R Algemene Werken: DIDIER CAESENS | BUENOS COMPACES FLAMENCOS | PAPPENHEIM | BOULOS ZIADE | C-Trade

Raeven R Algemene Werken is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Raeven R Algemene Werken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07136688232. Het bedrijf Raeven R Algemene Werken bevindt zich op het adres: Zandstraat 91; 3630; Maasmechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 305,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Moss removal. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing.
De hoofdactiviteit van Raeven R Algemene Werken is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Raeven R Algemene Werken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Raeven R Algemene Werken, openstaande posities, locatie van Raeven R Algemene Werken op de kaart.

Raeven R Algemene Werken is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Raeven R Algemene Werken, company assigned to the tax number BE07136688232. The company Raeven R Algemene Werken is located at the address: Zandstraat 91; 3630; Maasmechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 305,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Moss removal. List of products are Contractors - Roofing.
The main activity of Raeven R Algemene Werken is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Raeven R Algemene Werken is not available. You also can look at reviews of Raeven R Algemene Werken, open positions, location of Raeven R Algemene Werken on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Raeven R Algemene Werken, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Raeven R Algemene Werken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Raeven R Algemene Werken, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Raeven R Algemene Werken, employees, financial statistics.