CINEMA VERSAILLES

Contactgegevens CINEMA VERSAILLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CINEMA VERSAILLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CINEMA VERSAILLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HOTTONRUY 3; 4970; STAVELOT, België

Telefoon (phone): 80862434 (+32-80862434) 80862434 (+32-80862434)

Fax (fax): +32 (60) 141-45-41 +32 (60) 141-45-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CINEMA VERSAILLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CINEMA VERSAILLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CINEMA VERSAILLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CINEMA VERSAILLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CINEMA VERSAILLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CINEMA VERSAILLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CINEMA VERSAILLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CINEMA VERSAILLES
Products information CINEMA VERSAILLES

BTW identificatienummer (tax): BE07980438232
Ondernemingsnummer: 9896179199
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in CINEMA VERSAILLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bioscopen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CINEMA VERSAILLES
(Get full report from official database of BE for CINEMA VERSAILLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CINEMA VERSAILLES
Addition kinds of activities for CINEMA VERSAILLES

336401. Koper- en koperlegering sterven | Copper and copper alloy die-castings
20959904. Gevriesdroogde koffie | Freeze-dried coffee
38430112. Boren, tandheelkunde | Drills, dental
73590900. Verhuur van muziekinstrumenten | Musical instrument rental services
80690300. Respiratoire ziekenhuis | Respiratory hospital

Werken bij CINEMA VERSAILLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CINEMA VERSAILLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CINEMA VERSAILLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CINEMA VERSAILLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker pralines m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor een pralinewinkel in Menen op zoek naar een winkelmedewerker voor de periode van 12/11 tem de eerste week van januari. Vóór de start van deze periode, krijgt u eerst een interne opleiding in de winkel.

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier heb je een gevarieerd takenpakket. Je zal bestellingen moeten klaarzetten voor verzending. Anderzijds zal je instaan voor het picken van paletten en karton, de buffer leegrijden en goederen van en naar de productie brengen. jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het leeg rijden van de buffer.

  • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • Huishoudhulp Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ITZU HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Lanaken. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Huishoudhulp M/V regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Mogelijke taken: wassen en strijken naaiwerkjes bereiden van maaltijden schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen

  • Stagiair HR Consultant voor werving en selectie van bedienden (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Studentenjob

    Synergie Careers, divisie van Synergie Interim, legt de focus op het screenen van bedienden en kaderleden. Momenteel staat onze afdeling Aalst/Dendermonde open voor het begeleiden van een stagiair(e). Jouw takenpakket zal bestaan uit de volgende zaken: Zoeken naar kwalitatieve kandidaten op de jobsites Telefonisch screenen van kandidaten Bijwonen van interviews op kantoor met (op langere termijn) eventueel zelfstandig interviewen Administratieve verwerking van dossiers van kandidaten Afname en interpretatie van testen Posten van vacatures op de verschillende jobsites ....

  • Student verkoop Nijlen - Augustus en doorheen schooljaar (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt voornamelijk in augustus om verloven op te vangen, maar je bent ook al bereid om in juli eens te proefdraaien of ook tijdens het schooljaar in weekends te blijven doorlopen.

  • Zaterdaghulp Zara Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Jobstudent - GAMMA Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA Runkst, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Keuken/meubelplaatsers (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VAN KRANENBURG NICK

    Type: Vaste Job

    Vanwege onze constante groei zoeken wij ter versterking van ons huidige team een keuken / meubelplaatser die gepassioneerd zijn kennis wenst om te zetten in prachtige interieurrealisaties. Je komt terecht in een team van 2 en gaat samen met je collega de aangeleverde interieurelementen monteren om zo een werf om te toveren tot een afgewerkt product die de nodige fierheid naar boven brengt.

  • Piping/Mechanical Designer (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Zijn piping, equipment en machinebouw jouw passie? Zie je kwaliteit en planning als voorwaarden voor succesvolle projecten? Heb je een goed inzicht en de gedrevenheid om op detailniveau tot resultaten te komen? Dan ben jij de designer die we zoeken! Je draagt bij tot aan het opzetten en ontwikkelen van onder andere processchema’s en 3D lay-outs (piping, equipment en machinebouw) ten behoeve van proces- en productie-installaties? Je werkzaamheden lopen uiteen van het maken van conceptuele studies tot het participeren in het opstellen van detail engineeringspakketten. Je realiseert uiteindelijk een ontwerp voor de vervolgfase van een project. Je ontwerpt opstellingstekeningen, leidingplannen en isometrieën. Je vervaardigt leiding- en equipmentspecificaties en staat in voor de berekeningen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne computersoftware waaronder 3-dimensionale modellering van installaties. Je maakt werkomschrijvingen en specificaties voor de uitvoering.

Zoek naar antwoorden van CINEMA VERSAILLES in sociale netwerken
Look for responds of CINEMA VERSAILLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CINEMA VERSAILLES. Laat een reactie achter voor CINEMA VERSAILLES. CINEMA VERSAILLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CINEMA VERSAILLES. Leave a respond for CINEMA VERSAILLES. CINEMA VERSAILLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CINEMA VERSAILLES op de google maps. Adres en contacten CINEMA VERSAILLES
Location of CINEMA VERSAILLES on the google maps. Address and contacts of CINEMA VERSAILLES

Andere gerelateerde bedrijven als come CINEMA VERSAILLES CINEMA VERSAILLES: Vlatex nv | Infonet Belgium S.A. | Y PARIDAENS | Y.C. POWER | LOUIS JACQUES

Other related companies as CINEMA VERSAILLES: Vlatex nv | Infonet Belgium S.A. | Y PARIDAENS | Y.C. POWER | LOUIS JACQUES

CINEMA VERSAILLES is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CINEMA VERSAILLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07980438232. Het bedrijf CINEMA VERSAILLES bevindt zich op het adres: RUE HOTTONRUY 3; 4970; STAVELOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 781,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bioscopen. Producten gemaakt in CINEMA VERSAILLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CINEMA VERSAILLES is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CINEMA VERSAILLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CINEMA VERSAILLES, openstaande posities, locatie van CINEMA VERSAILLES op de kaart.

CINEMA VERSAILLES is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CINEMA VERSAILLES, company assigned to the tax number BE07980438232. The company CINEMA VERSAILLES is located at the address: RUE HOTTONRUY 3; 4970; STAVELOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 781,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bioscopen. Products created in CINEMA VERSAILLES were not found.
The main activity of CINEMA VERSAILLES is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CINEMA VERSAILLES is not available. You also can look at reviews of CINEMA VERSAILLES, open positions, location of CINEMA VERSAILLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CINEMA VERSAILLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CINEMA VERSAILLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CINEMA VERSAILLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CINEMA VERSAILLES, employees, financial statistics.