Van Reusel Zakenkantoor BVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • Van Reusel Zakenkantoor BVBA
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • Van Reusel Zakenkantoor BVBA

Contactgegevens Van Reusel Zakenkantoor BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Reusel Zakenkantoor BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Reusel Zakenkantoor BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vrijheid 68; 2370; Arendonk, België

Telefoon (phone): 014 67 81 38; 014 67 15 00 (+32-014 67 81 38; 014 67 15 00) 014 67 81 38; 014 67 15 00 (+32-014 67 81 38; 014 67 15 00)

Fax (fax): 014 67 12 54 (+32-014 67 12 54) 014 67 12 54 (+32-014 67 12 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Reusel Zakenkantoor BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Reusel Zakenkantoor BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Reusel Zakenkantoor BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Reusel Zakenkantoor BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Reusel Zakenkantoor BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Reusel Zakenkantoor BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Reusel Zakenkantoor BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Reusel Zakenkantoor BVBA
Products information Van Reusel Zakenkantoor BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02107147216
Ondernemingsnummer: 4506286621
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 756,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Insurance brokers

Product categorie (product category): Mortgages and loans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Reusel Zakenkantoor BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Reusel Zakenkantoor BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Reusel Zakenkantoor BVBA
Addition kinds of activities for Van Reusel Zakenkantoor BVBA

5993. Tabakswinkels en stands | Tobacco stores and stands
152100. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
281905. aluinen | Alums
30890501. Boten, nonrigid: kunststoffen | Boats, nonrigid: plastics
50319910. Structurele assemblage, geprefabriceerd: hout | Structural assemblies, prefabricated: wood
59479901. Wenskaarten | Greeting cards

Werken bij Van Reusel Zakenkantoor BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Reusel Zakenkantoor BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Reusel Zakenkantoor BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Reusel Zakenkantoor BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is om van 12 tot en met 30 november (geen weekends) ondersteuning te bieden aan een WZC in de regio van Wingene. Het WZC beschikt over een wooneenheid, een centrum voor kortverblijf voor 10 gebruikers, een dagverzorgingscentrum en 5 zorgverblijven voor koppels.

  • A deeltijds melkvee 8u (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker voor het helpen verzorgen van de kalveren en koeien, voederen van de dieren, schoonmaken van de drinkemmers van de kalveren, uitvoeren van kleine herstellingen. Kan op maandag 8 u of kan ook twee halve dagen in de week, dit is bespreekbaar. Het reinigen van de stallen of de melkput met een hogedrukreiniger behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Junior Credit Controller - Brussels (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gepassioneerd door cijfers en heb je een grote affiniteit voor boekhouding? Heb je zin om je professionele leven een twist te geven en je te specialiseren als Credit Collector? Accountemps is opzoek naar een Junior Credit Collector die hongerig is naar nieuwe ervaringen en uitdagingen. De klant is gelegen in het mooie Brussel en actief in de dienstverlenende sector. Jouw verantwoordelijkheden: De bedrijfsportfolio bijhouden; Rappels uitsturen via mail; Banken inboeken; Betalingen en afbetalingsplannen afhandelen; Contact opnemen met bedrijven en klanten. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • RUITENWASSER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Tielt zoeken wij een voltijds ruitenwasser. Je werkt op verplaatsing en vertrekt telkens van aan het bedrijf, dit alleen of in een team van 2.

  • CHAUFFEUR C NATIONALE EXPRESSDIENST (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een goede kennis van het Nederlands of het Frans. Je beschikt over een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Mensen die net hun rijbewijs C behaald hebben zijn zeker welkom om te solliciteren! Je hebt een passie voor de job als chauffeur en je bent een voorbeeldchauffeur. Je bent stressbestendig en een initiatiefnemer. Je kan je flexibel opstellen bij gevallen van overmacht. Je bent bereid om uit te slapen als de werksituatie dat vereist. ELKE SOLLICITATIE WORDT STEEDS DISCREET BEHANDELD.

  • Ondernemende en enthousiaste Receptionist (m/v) NL/FR/ENG (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Rainbow Resources Group zoekt voor onze klant een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG Het bedrijf Onze klant is een Belgische familieonderneming actief binnen de sector van welness, thermae en schoonheidsverzorging. Deze onderneming heeft drie vestigingen in België, Vlaams-Brabant. Een enthousiast team, klantgericht en ondernemend werkt er in een open cultuur samen. Waarden zoals eerlijkheid, samenwerking en klantgerichtheid draagt men hoog in het vaandel. Voor medewerkers is er steeds een luisterend oor. Voor de versterking van hun team op receptie zoeken zij een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG voor de vestiging in Melsbroek en in Grimbergen.

  • Ploegbaas Elektricien (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ervaren PLOEGBAAS elektricien m/v Allround projecten zowel industrieel als residentieel

  • Bediende Expeditie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie (m/v) Je behandelt de volledige opvolging van elk expeditiedossier (import/export) en doet de bijhorende administratie gaande van het registeren van binnenkomende opdrachten, het aanmaken van expeditiedossiers t.e.m. de facturatie tot het stockbeheer. Je beheert je eigen klantenportefeuille. Je communiceert met klanten en leveranciers. Je werkt nauw samen met collega's in binnen- en buitenland. Je bent administratief heel sterk.

  • Student Magazijnmedewerker M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een leuke studentenjob voor volgende week? Schrikt fysieke arbeid jou niet af? Neem dan snel contact met ons op. Voor een firma gelegen in Drogenbos zijn we op zoek naar een student magazijnier (m/v)

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

  • ONDERAANNEMER MECHANISCHE WERKEN (m-v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als mekanieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud bij onze klant. Je brengt verbeteringswerken aan waar nodig en werkt samen met onze klant. Je bent een teamplayer. Je beschikt over een uitgebreide technische achtergrond

Zoek naar antwoorden van Van Reusel Zakenkantoor BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Reusel Zakenkantoor BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Reusel Zakenkantoor BVBA. Laat een reactie achter voor Van Reusel Zakenkantoor BVBA. Van Reusel Zakenkantoor BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Reusel Zakenkantoor BVBA. Leave a respond for Van Reusel Zakenkantoor BVBA. Van Reusel Zakenkantoor BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Reusel Zakenkantoor BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Reusel Zakenkantoor BVBA
Location of Van Reusel Zakenkantoor BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Reusel Zakenkantoor BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Reusel Zakenkantoor BVBA Van Reusel Zakenkantoor BVBA: INSTITUTE FOR INTER-NATIONAL RESEARCH | Baland B | Homme Moderne (L') | C. DE PAERMENTIER | Bollen C

Other related companies as Van Reusel Zakenkantoor BVBA: INSTITUTE FOR INTER-NATIONAL RESEARCH | Baland B | Homme Moderne (L') | C. DE PAERMENTIER | Bollen C

Van Reusel Zakenkantoor BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Reusel Zakenkantoor BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02107147216. Het bedrijf Van Reusel Zakenkantoor BVBA bevindt zich op het adres: Vrijheid 68; 2370; Arendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 756,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mortgages and loans. Lijst met producten zijn Insurance brokers.
De hoofdactiviteit van Van Reusel Zakenkantoor BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Reusel Zakenkantoor BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Reusel Zakenkantoor BVBA, openstaande posities, locatie van Van Reusel Zakenkantoor BVBA op de kaart.

Van Reusel Zakenkantoor BVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Reusel Zakenkantoor BVBA, company assigned to the tax number BE02107147216. The company Van Reusel Zakenkantoor BVBA is located at the address: Vrijheid 68; 2370; Arendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 756,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mortgages and loans. List of products are Insurance brokers.
The main activity of Van Reusel Zakenkantoor BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Reusel Zakenkantoor BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Reusel Zakenkantoor BVBA, open positions, location of Van Reusel Zakenkantoor BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Reusel Zakenkantoor BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Reusel Zakenkantoor BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Reusel Zakenkantoor BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Reusel Zakenkantoor BVBA, employees, financial statistics.