LA MAISON ARDENNAISE

Contactgegevens LA MAISON ARDENNAISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA MAISON ARDENNAISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA MAISON ARDENNAISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Basse-Mouline 4C; 6800; Libramont-Chevigny (Saint-Pierre), België

Telefoon (phone): 061 22 32 71; 061 23 37 58 (+32-061 22 32 71; 061 23 37 58) 061 22 32 71; 061 23 37 58 (+32-061 22 32 71; 061 23 37 58)

Fax (fax): 061 23 37 58 (+32-061 23 37 58) 061 23 37 58 (+32-061 23 37 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA MAISON ARDENNAISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA MAISON ARDENNAISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA MAISON ARDENNAISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA MAISON ARDENNAISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA MAISON ARDENNAISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA MAISON ARDENNAISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA MAISON ARDENNAISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA MAISON ARDENNAISE
Products information LA MAISON ARDENNAISE

BTW identificatienummer (tax): BE05039947509
Ondernemingsnummer: 4984741210
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 850,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in LA MAISON ARDENNAISE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mortgages and loans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA MAISON ARDENNAISE
(Get full report from official database of BE for LA MAISON ARDENNAISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA MAISON ARDENNAISE
Addition kinds of activities for LA MAISON ARDENNAISE

22310201. Bleekgaren en stoffen: wol of soortgelijke vezels | Bleaching yarn and fabrics: wool or similar fibers
25140200. Metalen keuken en eetkamer meubels | Metal kitchen and dining room furniture
27820203. plakboeken | Scrapbooks
28650305. Benzol (industriële organische chemische stof) | Benzol (industrial organic chemical)
34119906. Blikjes | Tin cans
38240100. Integratie en totalisatie van meters voor gas en vloeistoffen | Integrating and totalizing meters for gas and liquids
50499902. Opstellen van benodigdheden | Drafting supplies
50520202. Cokes | Coke
73891503. Teken schilderij en briefwinkel | Sign painting and lettering shop

Werken bij LA MAISON ARDENNAISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA MAISON ARDENNAISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA MAISON ARDENNAISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA MAISON ARDENNAISE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SEA-INVEST

    Type: Vervanging brugpensioen

    GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

  • TECHNIEKER HVAC EN VERWARMING (OOST-VLAANDEREN) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijke voor het preventief en curatief onderhoud van de diverse HVAC installaties; - Je verzorgt de opstart en het onderhoud van de verwarmingsketels; - Je zoekt een oplossing voor de pannes die zich kunnen voordien op de HVAC installaties; - Je verzorgt het jaarlijkse onderhoud van de systemen; - Je zorgt ervoor dat de instellingen van de installaties correct zijn.

  • DNV technieker (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ontwikkelaar en productent van producten en totaalsystemen op het gebeid van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniek oplossingen zijn we op zoek naar een DNV technieker. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen Je stelt de nodige rapporten op Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten Je zorgt voor elektrische aansluitingen Je bent verantwoordelijk voor de werf ter plaatse 

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Magazijnier avond shift! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Chef-kok (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast de oevers van het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een nieuwe Chef-kok Je krijgt een verantwoordelijke functie waarbij volgende taken van belang zijn: - Je stelt de menukaart op en bespreekt ze in overleg met de zaakvoerder. - Bij het opstellen van de menukaart houd je rekening met het seizoensaanbod en de prijs van voedingswaren. (Onze menukaart verandert 4 keer per jaar) - Je bent verantwoordelijk over alle warme bereidingen en stuurt het keukenteam aan bij het bereiden van alle koude gerechten. - Keukenteam leiden en hun uren plannen, behoort ook tot jouw takenpakket. - Presentatie (dresseren) van alle gerechten zijn van groot belang.

  • Onderaannemers gezocht (vloerwerken, electriciteit, afbraakwerken, loodgieterij, gyproc) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vloeren Van Calster is dringend op zoek naar verschillende onderaannemers die ons kunnen bijstaan in de uitvoering van onze badkamerrenovaties alsook de uitvoering van de vloerwerken voor onze projecten.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Brussel van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Brainbridge - ICT-Architect (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description Het hoofddoel van deze opdracht is het ontwerpen en documenteren van de detail applicatie architectuur voor onze digitale consumer channels Web en app. Je begeleidt keuzes in architectuur en technische platformen in overleg met de enterprise Architect. De klant wenst zijn digitale capabilities uitbreiden in volgende areas: uitbouwen van een selfcare portaal en verbeteringen in online care channels uitbouwen van mobile friendly eCare portalen en seamless payments solutions opbouwen en exploiteren van de customer intelligence in customer experiences (consuming intel, ingestion van data) Verbeteringen in uptime en robustheid van de channels Ontkoppelingen van front end en CMS en backend en meer evolueren naar MicroServices,headless CMS, API mgmt Reuse van code en ervaringen tussen Web en app development React; React-native Exposen van services zoals tickets en service via open data ecosysteem , NetEx, GTFS Industrialiseren van mass personalization Responsibilities Je opdracht bestaat erin om mee te bepalen welke technische capabilities we hiervoor moeten opbouwen en de uitrol hiervan te begeleiden/uit te voeren. Als solution Architect heb je een technische focus, maar ook toch een functionele voeling met de materie. Samen met specifieke platform experten eg (de data platform Architect en data engineer) werk je de technische Web en app roadmap uit om de gewenste experience te kunnen leveren tot bij de eindklant via diverse kanalen Web en app. Identificeert de technische risico's Bijv. mogelijke performance issues, externe afhankelijkheden, beschikbaarheid... Je bewaakt de technische integriteit en de consistentie van de uiteindelijke oplossing van concept, design,implementatie tot overdracht naar beheer Profile Technical skills: Aantoonbare ervaring als solution-Architect in een specifiek domein (applicatie-architectuur, Web en app technologieën HTML5/JavaScript, performante, schaalbare en betrouwbare Web oplossingen, API gedreven ecosystemen, Identificatie oplossingen, Marketing Automation oplossingen, Customer Data Platform oplossingen, Content Management oplossingen, Verkoop en betaling oplossingen, Case management en CRM oplossingen, Hybrid Cloud/On Premise infrastructure ...). Je kunt je ervaring uit vorige relevante make, rent, buy beslissingen meenemen om ons te versnellen. Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische/engineering of bedrijfseconomische achtergrond. Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 5 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Architecturaal conceptueel vaardig en ervaren. Enterprise-Architect ofwel specialist-Architect in een specifiek domein (netwerking, veiligeheid, serverinfratsructuur, applicatie-architectuur, ERP, ECM platformen, Datawarehouse en BI, ...). MET CERTIFICATIE. taalvereiste: Nederlandstalig op Europees CEFR-niveau C2. Grondige Kennis van alle domeinen plus bewezen specialist-Architect in minstens 1 specialistisch domeinen (zie vereisten). Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en... ...

Zoek naar antwoorden van LA MAISON ARDENNAISE in sociale netwerken
Look for responds of LA MAISON ARDENNAISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA MAISON ARDENNAISE. Laat een reactie achter voor LA MAISON ARDENNAISE. LA MAISON ARDENNAISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA MAISON ARDENNAISE. Leave a respond for LA MAISON ARDENNAISE. LA MAISON ARDENNAISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA MAISON ARDENNAISE op de google maps. Adres en contacten LA MAISON ARDENNAISE
Location of LA MAISON ARDENNAISE on the google maps. Address and contacts of LA MAISON ARDENNAISE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA MAISON ARDENNAISE LA MAISON ARDENNAISE: Christophe (Chez) | ACTUEL D?COR | HUIS DEEN | GYMNA | ZET PRODUCTION

Other related companies as LA MAISON ARDENNAISE: Christophe (Chez) | ACTUEL D?COR | HUIS DEEN | GYMNA | ZET PRODUCTION

LA MAISON ARDENNAISE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA MAISON ARDENNAISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05039947509. Het bedrijf LA MAISON ARDENNAISE bevindt zich op het adres: Basse-Mouline 4C; 6800; Libramont-Chevigny (Saint-Pierre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 850,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mortgages and loans. Producten gemaakt in LA MAISON ARDENNAISE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA MAISON ARDENNAISE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA MAISON ARDENNAISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA MAISON ARDENNAISE, openstaande posities, locatie van LA MAISON ARDENNAISE op de kaart.

LA MAISON ARDENNAISE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA MAISON ARDENNAISE, company assigned to the tax number BE05039947509. The company LA MAISON ARDENNAISE is located at the address: Basse-Mouline 4C; 6800; Libramont-Chevigny (Saint-Pierre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 850,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mortgages and loans. Products created in LA MAISON ARDENNAISE were not found.
The main activity of LA MAISON ARDENNAISE is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LA MAISON ARDENNAISE is not available. You also can look at reviews of LA MAISON ARDENNAISE, open positions, location of LA MAISON ARDENNAISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA MAISON ARDENNAISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA MAISON ARDENNAISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA MAISON ARDENNAISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA MAISON ARDENNAISE, employees, financial statistics.