KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN
Private companiesFurniture and Fixtures • KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN

Contactgegevens KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwstraat 74; 2260; Westerlo, België

Telefoon (phone): 014 54 47 08 (+32-014 54 47 08) 014 54 47 08 (+32-014 54 47 08)

Fax (fax): 014 54 24 75 (+32-014 54 24 75) 014 54 24 75 (+32-014 54 24 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN
Products information KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN

BTW identificatienummer (tax): BE06490692138
Ondernemingsnummer: 2306823730
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 429,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mortgages and loans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN
(Get full report from official database of BE for KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN
Addition kinds of activities for KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN

399300. Tekens en reclame specialiteiten | Signs and advertising specialties
514500. Banketbakkerij | Confectionery
24210302. Flitches (fineer voorraad), gemaakt in zagerijen | Flitches (veneer stock), made in sawmills
28420500. Wasserij schoonmaakpreparaten | Laundry cleaning preparations
32920603. Touw, asbest | Rope, asbestos
33120900. Wheels | Wheels
59990906. Orthopedische en prothese toepassingen | Orthopedic and prosthesis applications

Werken bij KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker glijbekisting (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Turnhout zijn we dringend op zoek naar arbeiders voor de glijbekistingsploeg (bekisters): Je zal instaan voor het lossen van de mixers aan de glijbekistingsmachine (bedienen zijschotten en lossen van de mixer).

  • Productiemedewerkers voeding - oproepbasis - snelle opstart - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Olen en Herselt zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers die kunnen werken op oproepbasis.

  • Logistiek Manager (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Je staat in voor de afhandeling van de dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. -Je zorgt ervoor dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten geleverd worden en gefactureerd. -Je zorgt zelfstandig voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier en rekening houdend met de specifieke vereisten van de -individuele klanten op vlak van transport en aanlevering van goederen. -Je bereidt de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers voor door het aanmaken van shipments in SAP. -Je waarborgt de facturatie en creditnota’s van het afgewerkt product en transacties (metaal, doorberekening van kosten, verkoop afgeschreven investeringsgoederen,…) zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. -Je staat in voor de opmaak van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Toonbankverkoper (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

  • Account Manager Brussel (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job die bestaat uit Sales People- en Office Management? Als Account Manager te Brussel (Elsene) bestaat je job uit 3 luiken: SALES MANAGEMENT Je start je dag met een briefing waarin je in samenspraak met je team de prioriteiten en de te behalen doelen vastlegt. Je hebt een neus voor het spotten van opportuniteiten via netwerking jobboards kranten social media... Door middel van telefonische prospectie plan je je agenda in. Smeer alvast je kuiten in: we verwachten een 7tal bezoeken per dag bij klanten of prospecten.(80% hunting en 20% farming) Jouw professionele uitstraling sales-technische skills en negotiatievermogen zorgen ervoor dat jij de vacatures binnenhaalt. Je begeleidt de kandidaten wanneer zij op gesprek gaan bij de klant met als doel een nieuwe job voor onze kandidaat en een starter voor je kantoor. Het verlenen van HR advies als toegevoegde waarde aan je klant. PEOPLE MANAGEMENT Het managen van een uitzend-selectie kantoor alsof het je eigen zaak is. Prioriteiten leggen en je team in de juiste richting sturen. Op het juiste tijdstip coach manager of leider van je team zijn Je hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat je functioneert als een echte 'manager by example'. Je beseft dat het woord TEAM staat voor Together Everyone Achieves More. OFFICE MANAGEMENT Het maandelijks realiseren van de vooropgestelde kantooromzet door middel van analyses budgettering en forecasting. Strategisch meedenken welke de noden voor je kantoor op korte en middellange termijn zijn en vervolgens je actieplan indien nodig bijstellen. Wekelijks rapporteren aan jouw Area Sales Director

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ELEWIJT – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN in sociale netwerken
Look for responds of KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN. Laat een reactie achter voor KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN. KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN. Leave a respond for KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN. KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN op de google maps. Adres en contacten KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN
Location of KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN on the google maps. Address and contacts of KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN: HAERINCK JO | Ciwan BVBA | GEORGES DEMUYNCK | ARNOLD VERCRUYSSE | ANNICK COURTIN

Other related companies as KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN: HAERINCK JO | Ciwan BVBA | GEORGES DEMUYNCK | ARNOLD VERCRUYSSE | ANNICK COURTIN

KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06490692138. Het bedrijf KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 74; 2260; Westerlo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 429,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mortgages and loans. Producten gemaakt in KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN, openstaande posities, locatie van KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN op de kaart.

KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN, company assigned to the tax number BE06490692138. The company KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN is located at the address: Nieuwstraat 74; 2260; Westerlo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 429,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mortgages and loans. Products created in KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN were not found.
The main activity of KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN is not available. You also can look at reviews of KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN, open positions, location of KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KREDIETMAATSCHAP MIDDENKEMPEN, employees, financial statistics.