Debry J et Fils SPRL

Contactgegevens Debry J et Fils SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Debry J et Fils SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Debry J et Fils SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Albert I 101; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 22 17 02 (+32-081 22 17 02) 081 22 17 02 (+32-081 22 17 02)

Fax (fax): 081 23 10 38 (+32-081 23 10 38) 081 23 10 38 (+32-081 23 10 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Debry J et Fils SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Debry J et Fils SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Debry J et Fils SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Debry J et Fils SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Debry J et Fils SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Debry J et Fils SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Debry J et Fils SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Debry J et Fils SPRL
Products information Debry J et Fils SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04939971923
Ondernemingsnummer: 1355957031
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 574,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Insurance brokers

Product categorie (product category): Mortgages and loans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Debry J et Fils SPRL
(Get full report from official database of BE for Debry J et Fils SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Debry J et Fils SPRL
Addition kinds of activities for Debry J et Fils SPRL

344400. Plaatwerk | Sheet metalwork
10610101. Chromietwinning | Chromite mining
32960101. Glasvezel isolatie | Fiberglass insulation
34439905. Ducting, metalen plaat | Ducting, metal plate
36779901. Baluns | Baluns
37130103. Vrachtwagens, voor motorvoertuigen | Truck cabs, for motor vehicles
73730302. Waarde toegevoegde resellers, computersystemen | Value-added resellers, computer systems
80729903. Tentoonstelling | Denture production
96210203. Autoriteit vergunning en inspectie kantoor, overheid | Motor vehicle licensing and inspection office, government

Werken bij Debry J et Fils SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Debry J et Fils SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Debry J et Fils SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Debry J et Fils SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever, een productiebedrijf uit de regio van Arendonk, is op zoek naar een Monteur. Vanuit deze functie assembleer en test je de producten.

  • Mechanieker (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Tongeren zijn wij op zoek naar een mechanieker (m/v): Je voert onderhoud en herstellingen uit aan opleggers, verreikers en heftrucks Na verloop van tijd ga je ook  dépannages verrichten 

  • Magazijnier (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Merksem zijn wij dringend op zoek naar een Magazijnier (M/V):   Functieomschrijving:   U staat in voor het laden en lossen van containers, inpakken van meubelen en na verloop van tijd zal u ook instaan voor het orderpicken

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULP - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • Huishoudhulp regio Haaltert (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Verkoper Meubelzaak Korbeek-lo (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand met een natuurlijke flair die klanten altijd dat u-bent-hier-welkom-gevoel kan geven? Ben jij daarnaast thuis in de wereld van decoratie, meubilair en interieur? Deel jij graag jouw creatieve ideeën met jouw klanten op een professionele manier? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen te regio Leuven zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopsmedewerk(st)er die met de glimlach werkt. Je helpt klanten bij het maken van de juiste keuzes en staat hen bij met professioneel advies. Je helpt ook mee met de bestellingen in te voeren en zorgt voor een goede presentatie van de winkel.

  • Student Mystery Shopper Nationale Loterij (periode 04/02 - 02/03) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Nationale Loterij wordt er een grote actie georganiseerd waarvoor we op zoek zijn naar studenten tussen de 15 en de 16 jaar. Deze actie zal doorgaan in februari en april in regio Antwerpen. De selectieprocedure voor deze vacature bestaat uit 3 fases: de eerste screening gebeurt door Randstad in ons kantoor op de Groenplaats indien positief, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar Ipsos indien zij akkoord gaan, gebeurt de derde screening door de vertegenwoordigers van de Nationale loterij in de tweede week van januari in Groot Bijgaarden (een andere dag is niet mogelijk!). Wat ga je juist moeten doen? Je rijdt mee met een begeleider die je telkens afzet bij een krantenwinkel. Hier moet je een lottobiljet kopen en zien of ze het aan jou willen verkopen. Nadien stap je terug in de auto bij je begeleider en geef je een briefing. Zo doe je verschillende bezoeken op één dag.

  • Elektrisch Tekenaar (Revit – BIM) met ambitie (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Jouw uitdaging bestaat erin om een werf administratief en technisch te beheren. Op basis van elektrotechnische en bouwkundige ideeën en schema’s ga je aan de slag vanop jouw aangename werkplek in Eke. Je leest en interpreteert de plannen van jouw werven en zet deze om naar een digitaal ontwerp. Bij AElectrics passen we graag efficiënte werkwijzes toe om ons professionalisme verder te kunnen bestendigen. Daarom ontwerpen we in de REVIT-module (BIM software) omdat deze tool ons, onze klanten en jou veel te bieden heeft! Als jij de tool kent dan moeten we jou daar wellicht niet meer van overtuigen? Jouw ontwerpen zijn een sterke basis voor verdere externe contacten. Zo overleg je met bouwheren, architecten, ingenieurs, nevenaannemers over de inplanting van de technieken. Je weet het overzicht te bewaren en je sterke organisatorische vaardigheden zorgen voor een soepele voortgang van jouw werven. Leuk, denk je, maar het mag ook wat meer zijn? Dat kan! De sterke groei van ons bedrijf en ons HR beleid (waarbij we inzetten op ieders sterktes), laat ons toe om jouw takkenpakket verder te “tunen” naar jouw interesses en skills. Meer verantwoordelijkheid? Ander soort verantwoordelijkheid? Leidinggeven? We houden rekening met jouw competenties.

  • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

  • Lasser (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar een GLASVEZEL-LASSER

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Leveren en installeren van zitmeubilair. (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CNP n.v.

    Type: Flexijob

    Je levert en installeert design zitmeubilair bij particuliere klanten. Je hebt een voornaam voorkomen en kan je vlot uitdrukken in het algemeen Nederlands. Je bent flexibel en op zoek naar een bijverdienste om te werken onder een variabel uurrooster. Je bent handig, betrouwbaar en komt de gemaakte afspraken stipt na.

Zoek naar antwoorden van Debry J et Fils SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Debry J et Fils SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Debry J et Fils SPRL. Laat een reactie achter voor Debry J et Fils SPRL. Debry J et Fils SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Debry J et Fils SPRL. Leave a respond for Debry J et Fils SPRL. Debry J et Fils SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Debry J et Fils SPRL op de google maps. Adres en contacten Debry J et Fils SPRL
Location of Debry J et Fils SPRL on the google maps. Address and contacts of Debry J et Fils SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Debry J et Fils SPRL Debry J et Fils SPRL: Villa le Compte | CROES P. & VAN THIELEN S. | STEFAAN DE DOBBELAERE | BLOCK LEANDER | LA POSTE

Other related companies as Debry J et Fils SPRL: Villa le Compte | CROES P. & VAN THIELEN S. | STEFAAN DE DOBBELAERE | BLOCK LEANDER | LA POSTE

Debry J et Fils SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Debry J et Fils SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04939971923. Het bedrijf Debry J et Fils SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Albert I 101; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 574,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mortgages and loans. Lijst met producten zijn Insurance brokers.
De hoofdactiviteit van Debry J et Fils SPRL is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Debry J et Fils SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Debry J et Fils SPRL, openstaande posities, locatie van Debry J et Fils SPRL op de kaart.

Debry J et Fils SPRL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Debry J et Fils SPRL, company assigned to the tax number BE04939971923. The company Debry J et Fils SPRL is located at the address: Avenue Albert I 101; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 574,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mortgages and loans. List of products are Insurance brokers.
The main activity of Debry J et Fils SPRL is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Debry J et Fils SPRL is not available. You also can look at reviews of Debry J et Fils SPRL, open positions, location of Debry J et Fils SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Debry J et Fils SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Debry J et Fils SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Debry J et Fils SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Debry J et Fils SPRL, employees, financial statistics.