Bagseven Finans

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Bagseven Finans

Contactgegevens Bagseven Finans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bagseven Finans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bagseven Finans

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wondelgemstraat 111; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 269 09 99 (+32-09 269 09 99) 09 269 09 99 (+32-09 269 09 99)

Fax (fax): 09 269 09 99; 09 223 32 86 (+32-09 269 09 99; 09 223 32 86) 09 269 09 99; 09 223 32 86 (+32-09 269 09 99; 09 223 32 86)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bagseven Finans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bagseven Finans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bagseven Finans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bagseven Finans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bagseven Finans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bagseven Finans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bagseven Finans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bagseven Finans
Products information Bagseven Finans

BTW identificatienummer (tax): BE06440429687
Ondernemingsnummer: 6441253662
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 697,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Bagseven Finans zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mortgages and loans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bagseven Finans
(Get full report from official database of BE for Bagseven Finans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bagseven Finans
Addition kinds of activities for Bagseven Finans

861103. Regelgevende verenigingen | Regulatory associations
963100. Regeling, beheer van nutsbedrijven | Regulation, administration of utilities
12419903. Afvoeren of pompen van antracietmijnen | Draining or pumping of anthracite mines
36479901. Vliegtuig verlichting fixtures | Aircraft lighting fixtures
50630216. Schakelaars | Switchboards

Werken bij Bagseven Finans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bagseven Finans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bagseven Finans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bagseven Finans. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC DRAAIER - FREZER (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Onze activiteiten worden georganiseerd vanuit onze werkplaatsen én on site bij klanten verspreid over heel België. De onderhoudsprojecten worden uitgevoerd door werknemers met zeer specifieke technologische kennis.

  • Machine operator (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

  • DRINGEND GEMOTIVEERDE POETSHULP (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Kleine huishoudelijke taken bij particuliere klanten met dienstencheques. Strijken, boodschappen doen, ramen zemen, was doen,...

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis. Leuke acties en jaarlijkse roadshow.. Mooie voordelen.

  • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een student (m/v). Het betreft een uitzendopdracht tot ten minste het einde van dit semester. De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Barman (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: L' APERO

    Type: Vaste Job

    Restaurant l’Apéro is een gevestigde waarde gelegen op de Oostendse strandpromenade. Wij zijn op zoek naar fijne collega’s om ons jong en dynamisch zaalteam te versterken. Job omschrijving Je staat in voor een vlotte werking van de Bar en een efficiënte samenwerking met de zaal medewerkers als ook bent je verantwoordelijk voor het aanvullen en bestellen.

  • Allround IT medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als allround IT\\\'er sta je in voor de programmatie en implementatie van een volledige nieuwe ERP-pakket dat eigen is aan het bedrijf. Daarnaast beheer je ook de webportal en sta je in voor de verdere ontwikkeling hiervan. Verder kunnen je collega\\\'s op jou rekenen voor de ondersteuning op vlak van hard- en software. Ook het onderhoud van alle serverinfrastructuur is een deel van jouw takenpakket.

  • zelfstandige kinesitherapeut(e) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANN-CAROLINE ROYMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dynamische en enthousiaste multidisciplinaire groepspraktijk voor kinderen zoekt nieuwe collega kiné. Je werkt op de praktijk samen met andere kiné’s, logo’s en psychologen in een hecht team. Veel variatie: zowel psychomotorische als neuromotorische therapie, op de praktijk en tevens huis- en schoolbezoeken. We zoeken een halftijdse versterking, met optie tot uitbreiding. Interesse? Contacteer dan Ann-Caroline Roymans 0474 97 76 83 [email protected] Your Child Our Concern Groepspraktijk Ann Caroline Roymans Sint Cordulastraat 1 2900 Schoten

  • Computer Recruitment Services - Infra & Automation Engineer (Network) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk376 Infra & automation engineer (Network);Banking,Brussels   The client is looking for a motivated candidate in network infrastructure domain for new challenges in their domain.     Role   The candidate will be asked to perform the following tasks Writing scripts in Python with good REST APIs knowledge to automate the network management. Writing Ansible Playbook, modules Provide support and training to network LAN/WAN/Security/UC administrator to use available tools to trouble shoot the network. Quarterly review of Patches (or urgent security patches) Modifications/Additions to support documentation as required Testing on Development environment before move into Prod. Doing proof of concept of new applications / application module Follow market tools evolution, up to date with our integrator, software vendor. Create scheduled reports or ad-hoc reports. Improve friendliness / usage of the tools for LAN/WAN/Security/Unified Communication administrator. Ensure tools are ready to use and correctly monitored   Profile Good communications skills and ability to leverage tools to produce effective reports for clients and management.   Primary administrative skills in some of the following in order of importance: Python scripting, REST APIs Writing Ansible Playbooks, Modules Network management protocols Syslog, SNMP, CDP, NetFlow, IPSLA... Linux OS (Shell, Perl)  Experience with these products is a plus but not a requirement: CCNA Sevone (capacity monitoring) Netscout EMC Smarts Able to effectively prioritize tasks in accordance with business needs Excellent customer service focus and analytical problem solving abilities English written, and oral communication skills Self-motivated, with keen attention to detail We offer a dynamic and challenging multicultural work environment and a very interesting infrastructure environment following new technology    You must be an EU national to be considered for this role.   Reference: NK 376 Location: Brussels Rate: 550-570 euros per day Duration: 12 months Start date: ASAP Language: English

  • Wervingsreserve - Account Manager catering - Leuven - 38u - Ref JDC 448 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor: de organisatie van de keuken en de kwaliteit van de uitvoering de aansturing en de coaching van je team actief in "Quality of Life" services het commerciële beheer van je site. Je draagt bij aan de commerciële ontwikkeling. Je zal regelmatig contact hebben met een groot aantal contactpersonen van de klant Je analyseert en identificeert de noden van je site rekening houdend met de noden en de verwachtingen van de klanten Je stelt de uurroosters en de taken voor je team op met aandacht voor de motivatie en teamspirit Je doet de bestellingen rekening houdend met de interne regels en procedures op vlak van beheer Je organiseert en structureert de site voor een optimale functionering Je bent verantwoordelijk voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP-procedures Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van de site en streeft voortdurend naar een strikte opvolging van de facturatie, de foodcost, de personeelskosten, de diverse kosten en van de maandelijkse consolidatie van RMA, …

  • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

Zoek naar antwoorden van Bagseven Finans in sociale netwerken
Look for responds of Bagseven Finans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bagseven Finans. Laat een reactie achter voor Bagseven Finans. Bagseven Finans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bagseven Finans. Leave a respond for Bagseven Finans. Bagseven Finans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bagseven Finans op de google maps. Adres en contacten Bagseven Finans
Location of Bagseven Finans on the google maps. Address and contacts of Bagseven Finans

Andere gerelateerde bedrijven als come Bagseven Finans Bagseven Finans: FRITERIE CHEZ JEAN | PALACE INTERNATIONAL | NOEL AMELOOT | BRANDWEERKAZERNE | AWA

Other related companies as Bagseven Finans: FRITERIE CHEZ JEAN | PALACE INTERNATIONAL | NOEL AMELOOT | BRANDWEERKAZERNE | AWA

Bagseven Finans is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bagseven Finans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06440429687. Het bedrijf Bagseven Finans bevindt zich op het adres: Wondelgemstraat 111; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 697,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mortgages and loans. Producten gemaakt in Bagseven Finans zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bagseven Finans is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bagseven Finans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bagseven Finans, openstaande posities, locatie van Bagseven Finans op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bagseven Finans is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bagseven Finans, company assigned to the tax number BE06440429687. The company Bagseven Finans is located at the address: Wondelgemstraat 111; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 697,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mortgages and loans. Products created in Bagseven Finans were not found.
The main activity of Bagseven Finans is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bagseven Finans is not available. You also can look at reviews of Bagseven Finans, open positions, location of Bagseven Finans on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bagseven Finans, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bagseven Finans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bagseven Finans, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bagseven Finans, employees, financial statistics.