Agence Dujardin

Contactgegevens Agence Dujardin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agence Dujardin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agence Dujardin

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard de la Cense 73; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 351 19 75; 071 30 13 05 (+32-02 351 19 75; 071 30 13 05) 02 351 19 75; 071 30 13 05 (+32-02 351 19 75; 071 30 13 05)

Fax (fax): 071 30 13 05; 071 30 15 34 (+32-071 30 13 05; 071 30 15 34) 071 30 13 05; 071 30 15 34 (+32-071 30 13 05; 071 30 15 34)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agence Dujardin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agence Dujardin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agence Dujardin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agence Dujardin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agence Dujardin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agence Dujardin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agence Dujardin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agence Dujardin
Products information Agence Dujardin

BTW identificatienummer (tax): BE09820098876
Ondernemingsnummer: 7686279296
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 898,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Financing & credit companies

Product categorie (product category): Mortgages and loans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agence Dujardin
(Get full report from official database of BE for Agence Dujardin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agence Dujardin
Addition kinds of activities for Agence Dujardin

7991. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities
599903. Banners, vlaggen, decals en posters | Banners, flags, decals, and posters
736101. Plaatsingsbureaus | Placement agencies
26210108. Toiletpapier voorraad | Toilet tissue stock
30690102. Bollen, rubber: voor verstuivers, spuiten, medicijndruppels | Bulbs, rubber: for atomizers, syringes, medicine droppers
36340307. Ventilatoren, uitlaat en ventilatie, elektrisch: huishouden | Fans, exhaust and ventilating, electric: household
67949901. Auteursrechten kopen en licenties | Copyright buying and licensing

Werken bij Agence Dujardin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agence Dujardin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agence Dujardin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agence Dujardin. Looking for open vacancies in other companies

  • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

  • Verkoper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in een boetiek in het hartje van Kortrijk sta je in voor: - het adviseren en helpen van klanten - de inrichting van de etalage en de winkel - het plaatsen van bestellingen - het afrekenen aan de klanten - het proper en net houden van de winkel

  • commercieel call agent (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wilt je commerciële skills ontplooien in een professionele werkervaring. Je wilt opgeleid worden tot een sales persoon en bent gedreven om alle technieken van het vak te leren. Je beschikt over de nodige communicatieve en verbale vaardigheden om de personen die je opbelt op een professionele manier te overtuigen van de voordelen van je product! Je bent commercieel ingesteld en gemotiveerd om bij te leren. Een prestatiegericht persoon die ernaar streeft iedere dag opnieuw goede resultaten te behalen! Je bent bereid te investeren en je projecten en in jezelf. Je beschikt over een heldere stem en je spreekt vlot Nederlands. Je bent bereid te werken in verschillende shiften tussen 07u en 22u. Dit van maandag tot en met zaterdag 38u/week. Je bent een gemotiveerde team player die met de glimlach aan zijn werkdag begint.

  • Supervisor (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je hebt de leiding over een team mensen en bent dagelijks bezig met de begeleiding sturing en coaching. ? Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de resultaten van je team voor wat betreft productiviteit kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets te vertalen naar concrete doelen voor je team en stuurt je medewerkers in de juiste richting. ? Je informeert over de dagelijkse werking van het project en rapporteert probleemsituaties. ? Je helpt de agents om hun targets te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. ? Door je enthousiasmerende en dynamische aanpak slaag je er als Supervisor je team blijvend te motiveren. ? Je houdt op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken. ? Als Supervisor werk je mee aan en denk je na over de verdere organisatie van de afdeling en de noodzakelijke procesverbeteringen.

  • Servicetechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kuringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag je klanten tevreden stellen? Dan is werken voor Easy Life zeker iets voor jou! Spring gerust even binnen.

  • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) bij gezin te St.Martens-Latem voor 20u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te St.Martens-Latem kan runnen. Dit voor 20 uren per week, te presteren in 5 dagen, 4 uur per dag. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse taken, poetsen, strijken, naaien, boodschappen doen,koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FITFORYOU

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van Agence Dujardin in sociale netwerken
Look for responds of Agence Dujardin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agence Dujardin. Laat een reactie achter voor Agence Dujardin. Agence Dujardin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agence Dujardin. Leave a respond for Agence Dujardin. Agence Dujardin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agence Dujardin op de google maps. Adres en contacten Agence Dujardin
Location of Agence Dujardin on the google maps. Address and contacts of Agence Dujardin

Andere gerelateerde bedrijven als come Agence Dujardin Agence Dujardin: Chambre Professionnelle Belge des Négociants en Timbres-Poste asbl | CHUNG TSEY CHOW | De Ce Floor BVBA | LIBRAIRIE LOUIS D'OR | PASCAL BOUSSINGAULT

Other related companies as Agence Dujardin: Chambre Professionnelle Belge des Négociants en Timbres-Poste asbl | CHUNG TSEY CHOW | De Ce Floor BVBA | LIBRAIRIE LOUIS D'OR | PASCAL BOUSSINGAULT

Agence Dujardin is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Agence Dujardin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09820098876. Het bedrijf Agence Dujardin bevindt zich op het adres: Boulevard de la Cense 73; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 898,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mortgages and loans. Lijst met producten zijn Financing & credit companies.
De hoofdactiviteit van Agence Dujardin is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agence Dujardin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agence Dujardin, openstaande posities, locatie van Agence Dujardin op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Agence Dujardin is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Agence Dujardin, company assigned to the tax number BE09820098876. The company Agence Dujardin is located at the address: Boulevard de la Cense 73; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 898,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mortgages and loans. List of products are Financing & credit companies.
The main activity of Agence Dujardin is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Agence Dujardin is not available. You also can look at reviews of Agence Dujardin, open positions, location of Agence Dujardin on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agence Dujardin, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agence Dujardin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agence Dujardin, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agence Dujardin, employees, financial statistics.