2 WIELERCENTRALE EDDY

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • 2 WIELERCENTRALE EDDY
Private companiesGeneral Merchandise Stores • 2 WIELERCENTRALE EDDY

Contactgegevens 2 WIELERCENTRALE EDDY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 2 WIELERCENTRALE EDDY: address, phone, fax, email, website, opening hours

2 WIELERCENTRALE EDDY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Watervoorstraat 45; 9451; Haaltert (Kerksken), België

Telefoon (phone): 053 83 58 10 (+32-053 83 58 10) 053 83 58 10 (+32-053 83 58 10)

Fax (fax): 053 83 58 10 (+32-053 83 58 10) 053 83 58 10 (+32-053 83 58 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 2 WIELERCENTRALE EDDY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "2 WIELERCENTRALE EDDY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "2 WIELERCENTRALE EDDY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 2 WIELERCENTRALE EDDY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 2 WIELERCENTRALE EDDY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 2 WIELERCENTRALE EDDY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 2 WIELERCENTRALE EDDY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 2 WIELERCENTRALE EDDY
Products information 2 WIELERCENTRALE EDDY

BTW identificatienummer (tax): BE06533813476
Ondernemingsnummer: 8841766357
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Bicycles - Retail

Product categorie (product category): Mopeds and scooters - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 2 WIELERCENTRALE EDDY
(Get full report from official database of BE for 2 WIELERCENTRALE EDDY)

Aanvulling soorten activiteiten voor 2 WIELERCENTRALE EDDY
Addition kinds of activities for 2 WIELERCENTRALE EDDY

6021. Nationale handelsbanken | National commercial banks
331202. Hoogoven en aanverwante producten | Blast furnace and related products
36790205. Styli, fonograaf record snijden | Styli, phonograph record cutting
45129901. Luchtvrachtwagen, gepland | Air cargo carrier, scheduled
86219903. Bar vereniging | Bar association

Werken bij 2 WIELERCENTRALE EDDY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 2 WIELERCENTRALE EDDY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 2 WIELERCENTRALE EDDY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 2 WIELERCENTRALE EDDY. Looking for open vacancies in other companies

  • Stafmedewerker digitalisering in de transport-logistieke sector (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Verdere uitbouw van een inhoudelijk programma en werking rond digitalisering in de transport-logistieke sector: opmaak van een breed gedragen strategische visie en de vertaling daarvan in een concreet meerjarig programma en actieplan met het oog op de transformatie van West-Vlaanderen richting het Physical Internet en de vertaling van deze strategische visie naar een actieplan en de daaraan gekoppelde KPI’s; realisatie en inhoudelijke invulling van een Demonstrator - Physical Internet in Zeebrugge, onder meer via een gedragen business plan en projectacquisitie in, samenwerking met partners en stakeholders ; aangaan van strategische partnerschappen, het verankeren van deze partnerschappen in overeenkomsten en/of overlegstructuren, en het invulling geven aan deze partnerschappen via concrete acties. nodige afstemming met de overige activiteiten van de POM.

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een monteur voor sanitair en centrale verwarming. Je hebt reeds 2 jaar ervaring als MONTEUR/ loodgieter sanitair om volgende taken uit te voeren: je monteert en installeert sanitair ervaring met gas en mazout is een pluspunt maar is geen vereiste je kan vloerverwarming leggen en aansluiten je kan planlezen je werkt binnen een straal van 100 km

  • Merchandiser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze bedrijven zoeken we een merchandiser die voltijds van 29 oktober tot 17 november beschikbaar is. Taken: Rijden naar verschillende verkooppunten in de regio Brussel-Noord - Antwerpen. Relatief zwaar materiaal wegzetten Pallets behandelen met een pallettruck Ordenen van artikelen P.O.S materiaal Aanvullen P.O.S.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: House of Talents

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer Bedrijfsprofiel: House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8

  • Bekister (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar een bekister. Ben jij iemand die graag buiten bezig is en graag aan de slag zou willen gaan in de bouwsector? Dan is dit de job voor jou! Je takenpakket bestaat uit: Timmeren van traditionele bekistingen, monteren, samenvoegen en verwijderen Monteren van gemoduleerde bekistingspanelen Verwerken van uitzettingsvoegen en andere voegen in de bekisting Maken en/of plaatsen van dichtings-en stortvoegen Metalen staven verwerken tot gebruiksklare wapening Ijzervlechten en plaatsen van bewapening Betonneren

  • Callcenter Medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supertof bedrijf in Gent zijn we op zoek naar Callcenter Medewerkers

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Sint-elioos-Winkel,combineren met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ITZU HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Lanaken. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Studenten SUPERMARKT week/weekend (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een supermarkt in Zele, zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis kunnen werken tijdens de week of het weekend. Je kan ingezet worden voor volgende taken : rekken aanvullen, helpen in de beenhouwerij/bakkerij zowel met bereidingen als bediening, alsook kan je aan de kassa ingeschakeld worden Op donderdag zijn er bij onze klant geen mogelijkheden om studenten in te schakelen.

  • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

  • Chauffeur C / CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

  • Stagiair architect of architect (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: MOONARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het uitwerken van ontwerpen. Het opstellen van bouwaanvraagdossiers. opstellen van meetstaten en lastenboeken. Lopende dossiers mee opvolgen.

Zoek naar antwoorden van 2 WIELERCENTRALE EDDY in sociale netwerken
Look for responds of 2 WIELERCENTRALE EDDY in social networks

Lees alle opmerkingen voor 2 WIELERCENTRALE EDDY. Laat een reactie achter voor 2 WIELERCENTRALE EDDY. 2 WIELERCENTRALE EDDY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 2 WIELERCENTRALE EDDY. Leave a respond for 2 WIELERCENTRALE EDDY. 2 WIELERCENTRALE EDDY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 2 WIELERCENTRALE EDDY op de google maps. Adres en contacten 2 WIELERCENTRALE EDDY
Location of 2 WIELERCENTRALE EDDY on the google maps. Address and contacts of 2 WIELERCENTRALE EDDY

Andere gerelateerde bedrijven als come 2 WIELERCENTRALE EDDY 2 WIELERCENTRALE EDDY: Marliemmo | V.D.B. Food | HAVEN Paul (D.O.) | Guilmot C | Desh Interactive

Other related companies as 2 WIELERCENTRALE EDDY: Marliemmo | V.D.B. Food | HAVEN Paul (D.O.) | Guilmot C | Desh Interactive

2 WIELERCENTRALE EDDY is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 2 WIELERCENTRALE EDDY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06533813476. Het bedrijf 2 WIELERCENTRALE EDDY bevindt zich op het adres: Watervoorstraat 45; 9451; Haaltert (Kerksken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 313,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mopeds and scooters - Retail. Lijst met producten zijn Bicycles - Retail.
De hoofdactiviteit van 2 WIELERCENTRALE EDDY is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 2 WIELERCENTRALE EDDY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 2 WIELERCENTRALE EDDY, openstaande posities, locatie van 2 WIELERCENTRALE EDDY op de kaart.

2 WIELERCENTRALE EDDY is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is 2 WIELERCENTRALE EDDY, company assigned to the tax number BE06533813476. The company 2 WIELERCENTRALE EDDY is located at the address: Watervoorstraat 45; 9451; Haaltert (Kerksken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 313,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mopeds and scooters - Retail. List of products are Bicycles - Retail.
The main activity of 2 WIELERCENTRALE EDDY is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 2 WIELERCENTRALE EDDY is not available. You also can look at reviews of 2 WIELERCENTRALE EDDY, open positions, location of 2 WIELERCENTRALE EDDY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 2 WIELERCENTRALE EDDY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 2 WIELERCENTRALE EDDY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 2 WIELERCENTRALE EDDY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 2 WIELERCENTRALE EDDY, employees, financial statistics.