LEVRIE ET Fils

Contactgegevens LEVRIE ET Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEVRIE ET Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEVRIE ET Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Sambre 1; 6250; Aiseau-Presles (Pont-de-Loup), België

Telefoon (phone): 071 38 31 32; 071 39 07 26; 071 77 19 44 (+32-071 38 31 32; 071 39 07 26; 071 77 19 44) 071 38 31 32; 071 39 07 26; 071 77 19 44 (+32-071 38 31 32; 071 39 07 26; 071 77 19 44)

Fax (fax): 071 38 56 06 (+32-071 38 56 06) 071 38 56 06 (+32-071 38 56 06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEVRIE ET Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEVRIE ET Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEVRIE ET Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEVRIE ET Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEVRIE ET Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEVRIE ET Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEVRIE ET Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEVRIE ET Fils
Products information LEVRIE ET Fils

BTW identificatienummer (tax): BE07705780029
Ondernemingsnummer: 9718200683
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 215,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Funeral directors

Product categorie (product category): Monuments - Memorial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEVRIE ET Fils
(Get full report from official database of BE for LEVRIE ET Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEVRIE ET Fils
Addition kinds of activities for LEVRIE ET Fils

329106. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
509200. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden | Toys and hobby goods and supplies
732399. Kredietrapporteringsdiensten, niet inbegrepen | Credit reporting services, nec
28739900. Stikstofmeststoffen, nec | Nitrogenous fertilizers, nec
51989901. Verfborstels, rollen, spuiten | Paint brushes, rollers, sprayers
58120111. Libanese restaurant | Lebanese restaurant
80119903. Fysische geneeskunde, arts / chirurg | Physical medicine, physician/surgeon

Werken bij LEVRIE ET Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEVRIE ET Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEVRIE ET Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEVRIE ET Fils. Looking for open vacancies in other companies

  • Geschoolde werkman dienst wegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gemeente in midden Limburg zijn we op zoek naar een geschoolde werkman (ploeg wegen) die in het bezit is van een rijbewijs C. Takenpakket. Je bent een polyvalent inzetbare werkman die vlot eenvoudige kleine herstellingen en onderhoudstaken aan wegen en andere openbare plaatsen kan uitvoeren. Je werkt zorgvuldig met de ter beschikking gestelde materialen, machines en het rollend materieel. Je streeft een hoge graad van afwerking na. Startdatum: zo snel mogelijk.

  • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • Accountmanager Keukens (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale medewerker is trots op zijn/haar eigen keuken-ontwerp. De nodige interesse en feeling met het maken van schetsen en grafische tekenprogramma’s.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Technisch jobstudent voor zomervakantie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Magazijnier Diepvries (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ICE RETAIL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het voorladen en laden van trailers en vrachtwagens.

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Management Assistant zal je een belangrijke rol spelen in de dagelijkse organisatie en ondersteuning van je Partners. Je kan terechtkomen op de Consulting, Risk Advisory of Tax afdeling volgens je competenties en voorkeur. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klanten, collega’s en leveranciers. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je staat in voor het agendabeheer van de partner; - Je plant vergaderingen in; - Je organiseert team events en meetings (locatie, catering, parking,...); - Je staat in voor het boeken van vluchten, hotels, wagens en regelt de essentiële reisdocumenten; - Je bent verantwoordelijk voor een feilloze administratieve opvolging; - Je behandelt inkomende en uitgaande e-mails en correspondentie; - Je maakt documenten en presentaties op; - Je staat in voor het klasseren van documenten; - Je kijkt de lay-out en de spelling na van dossiers, bereidt het administratieve deel van proposals voor en zorgt dat deze op tijd worden ingediend.

  • Software Tester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als Test Engineer is het jouw bevoegdheid om de nodige software te controleren op bugs en systeemtesten uit te voeren. Vervolgens beheer, wijzig en onderhoud je deze op de Team Foundation Server. Je voert regressietesten uit en tevens voorzie je developers van feedback aan de hand van user stories en analyses met betrekking tot functionele bugs en andere anomalieën. Je koppelt steeds terug naar de Test Coördinator en de IT Program Manager.

  • Winkelmdewerker bij Panos Gent Zuid (voltijds) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Vaste Job

    -Je werkt als winkelmedewerker in de panos te Gent Zuid en staat in voor het bedienen van klanten , bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. -Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. -Je ziet toe op HACCP je helpt bij de dogelijkse schoonmaak van de winkel, en waaktv over de kwaliteit van alle producten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van LEVRIE ET Fils in sociale netwerken
Look for responds of LEVRIE ET Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEVRIE ET Fils. Laat een reactie achter voor LEVRIE ET Fils. LEVRIE ET Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEVRIE ET Fils. Leave a respond for LEVRIE ET Fils. LEVRIE ET Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEVRIE ET Fils op de google maps. Adres en contacten LEVRIE ET Fils
Location of LEVRIE ET Fils on the google maps. Address and contacts of LEVRIE ET Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come LEVRIE ET Fils LEVRIE ET Fils: Coppens Wilfried BVBA | FREDDY SNAUWAERT | COIFFURE KRISTEL | PATRICK DEDONCKER | G. DETHIER

Other related companies as LEVRIE ET Fils: Coppens Wilfried BVBA | FREDDY SNAUWAERT | COIFFURE KRISTEL | PATRICK DEDONCKER | G. DETHIER

LEVRIE ET Fils is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEVRIE ET Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07705780029. Het bedrijf LEVRIE ET Fils bevindt zich op het adres: Rue de la Sambre 1; 6250; Aiseau-Presles (Pont-de-Loup). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 215,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Monuments - Memorial. Lijst met producten zijn Funeral directors.
De hoofdactiviteit van LEVRIE ET Fils is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEVRIE ET Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEVRIE ET Fils, openstaande posities, locatie van LEVRIE ET Fils op de kaart.

LEVRIE ET Fils is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEVRIE ET Fils, company assigned to the tax number BE07705780029. The company LEVRIE ET Fils is located at the address: Rue de la Sambre 1; 6250; Aiseau-Presles (Pont-de-Loup). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 215,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Monuments - Memorial. List of products are Funeral directors.
The main activity of LEVRIE ET Fils is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LEVRIE ET Fils is not available. You also can look at reviews of LEVRIE ET Fils, open positions, location of LEVRIE ET Fils on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEVRIE ET Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEVRIE ET Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEVRIE ET Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEVRIE ET Fils, employees, financial statistics.