CLEMENT & Zonen

Contactgegevens CLEMENT & Zonen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLEMENT & Zonen: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLEMENT & Zonen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkhoflei 115; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 20 13 71 (+32-015 20 13 71) 015 20 13 71 (+32-015 20 13 71)

Fax (fax): 015 20 13 71 (+32-015 20 13 71) 015 20 13 71 (+32-015 20 13 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLEMENT & Zonen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLEMENT & Zonen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLEMENT & Zonen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLEMENT & Zonen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLEMENT & Zonen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLEMENT & Zonen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLEMENT & Zonen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLEMENT & Zonen
Products information CLEMENT & Zonen

BTW identificatienummer (tax): BE03694671630
Ondernemingsnummer: 9315002441
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 629,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Marble, granite & natural stone

Product categorie (product category): Monuments - Memorial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLEMENT & Zonen
(Get full report from official database of BE for CLEMENT & Zonen)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLEMENT & Zonen
Addition kinds of activities for CLEMENT & Zonen

319903. Leren riem en strapping | Leather belting and strapping
364899. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
735906. Party levert huurdiensten | Party supplies rental services
22810101. Koordgaren, gesponnen | Cordage yarn, spun
36749913. Schakelaars, siliconenbesturing | Switches, silicon control
38290409. Torsie testen apparatuur | Torsion testing equipment
41199903. Kabelbanen, antenne: behalve amusement en schilderachtig | Cable cars, aerial: except amusement and scenic
59639900. Directe verkoopbedrijven, nv | Direct selling establishments, nec
64110200. Verzekeringsinstellingen | Insurance adjusters

Werken bij CLEMENT & Zonen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLEMENT & Zonen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLEMENT & Zonen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLEMENT & Zonen. Looking for open vacancies in other companies

  • Lifttechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en montage van de lift Je maakt een verslag op van de gemaakte reparaties en de nog uit te voeren reparaties Je voert mechanische reparaties uit Je houdt je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften

  • Orderpicker DAGWERK (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar orderpickers voor regio Tielt. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan "picken". Hierbij maak je gebruik van een elektrisch transpallet. Het is een voordeel als je hier reeds mee hebt gewerkt. Je werkt van 8u15 tot 17u en op vrijdag van 8u tot 16u. Dit betreft een tijdelijke opdracht tot met vermoedelijk eind 2018 als einddatum. 

  • Kwaliteitscontroleur - Textiel (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding van 3 - 4 weken in dagploeg, word je tewerkgesteld in 2 ploegen.   Je bent verantwoordelijk voor het nemen van stalen volgens de vooropgestelde procedures. Vervolgens worden deze stalen ook uitgebreid getest en opgevolgd. Alle informatie wordt ingeput in het bedrijfssysteem. Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in volle groei, zoeken wij momenteel extra mensen op lange termijn!

  • SCHILDER DECORATEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor allerhande schilder- en decoratiewerken bij particulieren. De werken omvatten binnen- en buitenschilderwerken, wand- en vloerbekleding en opknappen van meubels. Je werkt hiervoor steeds met een collega.

  • ERVAREN OPERATOR - WEEKEND (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in de regio van Avelgem zoeken wij ervaren operatoren voor de weekendploeg ( 2x12u). Je zal instaan voor het opstarten en instellen van de productielijnen, opvolgen van het proces, bijstellen indien nodig, je grijpt in bij storingen of problemen. Je komt terecht in de volledig nieuwe afdeling van de firma met nieuwe machines.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Nevele/Hansbeke (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Magazijnier avond shift! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Student Chauffeur B / Magazijnier (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een weekendjob als student? Heb je een rijbewijs B en wil je als magazijnier / chauffeur werken? Lees zeker deze vacature! We zoeken een student die op regelmatige basis op zaterdag aan de slag kan als chauffeur / magazijnier. Indien je ook een lesvrije dag hebt in de week, kan je eventueel ook dan ingezet worden. Je werkt in een bedrijf te Gavere dat voedingsproducten levert aan haar klanten. Je zet bestellingen klaar aan de hand van lijsten en laadt ze in de camionette. Nadien lever je de bestellingen aan de hand van een vooropgestelde route die je mee krijgt. Je doet ook algemene taken in het magazijn.

  • keukenmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Les Parisiennes

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw concept in Leuven, zijn wij op zoek naar keukenmedewerkers. - Deze heeft alle traditionele keukenhandelingen onder de knie, nl: voorbereiding en uitvoeren onderhoud en hygiëne binnen de keuken - Voert de mise en place uit van een duidelijk omschreven menukaart - Bereiden van gerechten van de vaste kaart, zowel warm als koud. - Uitvoeren van bestellingen voor take-away

  • Zelfstandige verkoper parfums bijverdienste, bijberoep, hoofdberoep (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Je werkt via een uitgewerkt concept en stelt parfums voor aan zowel particulieren als zelfstandige.

Zoek naar antwoorden van CLEMENT & Zonen in sociale netwerken
Look for responds of CLEMENT & Zonen in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLEMENT & Zonen. Laat een reactie achter voor CLEMENT & Zonen. CLEMENT & Zonen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLEMENT & Zonen. Leave a respond for CLEMENT & Zonen. CLEMENT & Zonen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLEMENT & Zonen op de google maps. Adres en contacten CLEMENT & Zonen
Location of CLEMENT & Zonen on the google maps. Address and contacts of CLEMENT & Zonen

Andere gerelateerde bedrijven als come CLEMENT & Zonen CLEMENT & Zonen: Dockx M | NADINE VANDECASTEELE | INSTITUUT BELLIZA | Hajar BVBA | A D I L SPRL

Other related companies as CLEMENT & Zonen: Dockx M | NADINE VANDECASTEELE | INSTITUUT BELLIZA | Hajar BVBA | A D I L SPRL

CLEMENT & Zonen is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLEMENT & Zonen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03694671630. Het bedrijf CLEMENT & Zonen bevindt zich op het adres: Kerkhoflei 115; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 629,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Monuments - Memorial. Lijst met producten zijn Marble, granite & natural stone.
De hoofdactiviteit van CLEMENT & Zonen is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLEMENT & Zonen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLEMENT & Zonen, openstaande posities, locatie van CLEMENT & Zonen op de kaart.

CLEMENT & Zonen is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLEMENT & Zonen, company assigned to the tax number BE03694671630. The company CLEMENT & Zonen is located at the address: Kerkhoflei 115; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 629,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Monuments - Memorial. List of products are Marble, granite & natural stone.
The main activity of CLEMENT & Zonen is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CLEMENT & Zonen is not available. You also can look at reviews of CLEMENT & Zonen, open positions, location of CLEMENT & Zonen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLEMENT & Zonen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLEMENT & Zonen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLEMENT & Zonen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLEMENT & Zonen, employees, financial statistics.