MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN

Contactgegevens MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLANTIN MORETUSLEI 156; 2018; ANTWERPEN-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 32355115 32355115

Fax (fax): +32 (4) 357-62-61 +32 (4) 357-62-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN
Products information MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN

BTW identificatienummer (tax): BE02689422607
Ondernemingsnummer: 2003601074
Hoofdstad (capital): 610,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 385,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Produits: Abonnements, Accessoires GSM, GSM Car Kits, Cartes Pr茅-Pay茅es, GSM, Business Solutions.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.

Product categorie (product category): Mobistar Centres. Mat茅riel de T茅l茅communication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN

391103. Sierringen en afwerkingen | Jewelry mountings and trimmings
25149905. Medische kasten en ijdelheden: metaal | Medicine cabinets and vanities: metal
29529902. Coating verbindingen, teer | Coating compounds, tar
34449908. Restaurant plaatwerk | Restaurant sheet metalwork
72219905. Transient fotograaf | Transient photographer

Werken bij MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper (m/v) Decoratie - Kassabeheer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gedreven personen die kunnen instaan voor de verkoop van decoratie en het kassabeheer. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze deklanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun decoratie. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de kassa.

  • Logistiek Medewerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klaten in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een logistieke medewerker die het volledige warehouse mee zou kunnen beheren en organiseren, alsook alle gekoppelde transacties in ons ERP systeem. De persoon zou rapporteren aan de supply chain manager, die de verantwoordelijkheid heeft over zowel warehouse, logistieke transacties, alsook de aankoop van grondstoffen en verpakkingen.

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • Commercieel - administratief bediende (decoratie) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel gespecialiseerd in de verkoop van verf, behang, raamdecoratie,... zoeken wij een back office medewerker. De winkel is open van maandag tem vrijdag van 7u30 tot 18u en op zaterdag van 9u-12u. Jouw werkuren zullen dus hiertussen liggen maar zijn bespreekbaar. Wat wordt er van jou verwacht? Jij bent DE persoon die instaat voor het klantenbeheer, dwz bestellingen noteren en opvolgen, klanten op de hoogte brengen van levertermijn, facturatie, debiteurenopvolging,... Het contact met de klanten zal hoofdzakelijk telefonisch gebeuren.

  • Arbeider Montage (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Wortegem-Petegem, zoeken wij een arbeider voor montagewerk. Jouw takenpakket: - Je plaatst, samen met je ploeg, industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. - Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen. - Je voert kleine metselwerken uit.

  • ERVAREN CNC- OPERATOREN- 3 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK- OPTIE VAST (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar CNC- operatoren. je kan draaien/frezen.

  • Huishoudhulp Sint-Laureins (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Sint-Laureins en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Textiel: Oproller / heftrucker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Space' Functie: Machinaal versnijden en inpakken van tapijten. Met hamer verstevigende stukken inslaan op begin en einde van de rol. Afgewerkte rollen met een heftruck (pinvork) wegleggen.

  • Assistent - Storemanager Noord-Limburg (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Kinesitherapeut(e) te Meeuwen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinesitherapeut help je onze senioren zowel op fysiek als psychisch vlak door middel van kinesitherapeutische begeleiding. Een diploma in kinesitherapie is noodzakelijk. Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut(e) die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je organiseert en geeft de dagelijkse kinesitherapeutische begeleiding Je herkent, bepaalt en beoordeelt in functie van de belangrijkheid de fysische, psychische en sociale noden van de toegewezen bewoners Zo probeer je de ontwikkeling van de bewoners te stimuleren, hun zelfredzaamheid te behouden en hun eigenwaarde te vergroten Je deelt en past je kennis toe in diverse domeinen (valpreventie, palliatieve zorgen, comfort, verplaatsingen,…) om de kwalitatieve zorgen te garanderen

  • WERVINGRESERVE: DEELTIJDS KLANTENDIENSTMEDEWERKER NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL (20U - 30U/WEEK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

  • flexijob kelner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN. MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN. Leave a respond for MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN. MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN
Location of MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN: BROUCKE WALTER VERWARMINGSDISCOUNT | MAISON D'CADENCE | RVCO vof | Hoeve (De) | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN: BROUCKE WALTER VERWARMINGSDISCOUNT | MAISON D'CADENCE | RVCO vof | Hoeve (De) | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02689422607. Het bedrijf MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN bevindt zich op het adres: PLANTIN MORETUSLEI 156; 2018; ANTWERPEN-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 610,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 385,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mobistar Centres. Mat茅riel de T茅l茅communication. Lijst met producten zijn Produits: Abonnements, Accessoires GSM, GSM Car Kits, Cartes Pr茅-Pay茅es, GSM, Business Solutions.. Produits: T茅l茅phones Mobiles..
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN op de kaart.

MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN, company assigned to the tax number BE02689422607. The company MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN is located at the address: PLANTIN MORETUSLEI 156; 2018; ANTWERPEN-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 610,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 385,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mobistar Centres. Mat茅riel de T茅l茅communication. List of products are Produits: Abonnements, Accessoires GSM, GSM Car Kits, Cartes Pr茅-Pay茅es, GSM, Business Solutions.. Produits: T茅l茅phones Mobiles..
The main activity of MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN, open positions, location of MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER MTC ANTWERPEN, employees, financial statistics.