MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM
Private companiesTransportation Services • MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM

Contactgegevens MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E D?ALSEMBERG 334; 1420; BRAINE-L'ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23874750 (+32-23874750) 23874750 (+32-23874750)

Fax (fax): +32 (3) 507-85-45 +32 (3) 507-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM
Products information MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM

BTW identificatienummer (tax): BE04281616210
Ondernemingsnummer: 9182342529
Hoofdstad (capital): 254,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 160,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits: GSM Car Kits, Business Solutions, GSM, Abonnements, Accessoires GSM, Cartes Pr茅-Pay茅es.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.

Product categorie (product category): Mobistar Centres. Mat茅riel de T茅l茅communication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM

16299903. Opruimingscontractant | Land clearing contractor
28190902. Calciumchloride en hypochloriet | Calcium chloride and hypochlorite
29529901. Asfalt verzadigd bord | Asphalt saturated board
32719909. Blokken, beton: landschap of muur | Blocks, concrete: landscape or retaining wall
36510116. Radio ontvangst sets | Radio receiving sets
51530201. Bonen, droog: bulk | Beans, dry: bulk
57199903. Borstels | Brushes
96510202. Arbeidsbestuursonderhandelingsraad, overheid | Labor-management negotiations board, government

Werken bij MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Mecanicien regio Antwerpern M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als allround Onderhoudsmecanicien bij SPIE ben je verantwoordelijk voor mechanisch onderhoud en herstellingen aan apparaten, machines en installaties. In deze functie word je tewerkgesteld in een productieomgeving of een procesinstallatie bij één van onze klanten regio Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : -Monteren, demonteren en vervangen van apparaten -In- en uitbouwen van pompen -Herstellingen (mechanisch) aan pompen, kleppen, reductiekasten en andere mechanische onderdelen. -Herstellingen en vervanging van allerlei mechanische constructies

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor mijn opdrachtgever, een chocoladebedrijf, te Boom ben ik op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade truffels in doosjes. Opgelet, dit is een hele dag rechtstaand werk en er wordt aan een hoog tempo ingepakt. Dit gaat over een tijdelijke opdracht t.e.m. december 2018.

  • Account Manager Groensector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behartigt de belangen van onze bestaande klanten en zoekt naar nieuwe klanten binnen de landbouwsector. Door je enthousiasme en vakkennis overtuig je de klanten van onze oplossingen en diensten in verband met de realisatie van hun projecten. Je begeleidt de klanten bij de realisatie van hun projecten in nauwe samenwerking met de binnendienst. Je legt verantwoording af over de omzet binnen jouw klantenbestand. Je werkt over de volledige regio West-Vlaanderen.

  • Technisch verkoper (m/v) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het aanspreekpunt van de klant. Je zorgt voor een warm onthaal, luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z. Voornaamste activiteiten zijn: plannen overlopen met de klant, technische mogelijkheden bespreken, berekenen en uitwerken, offerte opstellen en order finaliseren.

  • STAGIAIR(E) Recruitment Trainee (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Als Stagiair Recruitment Trainee ondersteun je een gedreven sales team met het vinden van de beste professionals en heb je het volgende takenpakket: WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail; Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen; Je volgt interviews mee en stelt je geziene kandidaten voor aan het team. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews; Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen; Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's; Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen; Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen; Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op; Je focust op de uitbouw van een mooi kandidatennetwerk met behulp van LinkedIn en alumnidatabanken; Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards; Je verzamelt commerciële informatie en detecteert salesopportuniteiten; Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date; Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudent Technische dienst - Tekenen in E-plan voor 2 weken in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Plannen / projecten herbekijken met een verantwoordelijke - Tekenen met E-Plan

  • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

  • Software engineer bedrijfsautomatisatie / RFID / procescontrole (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als software engineer/developer ontwikkel je in C#. Je analyseert de vraag van de klant. Je kneedt de softwarepakketten op maat. Je werkt een oplossing uit die je uitvoert ter plaatse bij de klant. Je werkt in team samen aan projecten die draaien op web, windows en mobiele platformen. Je bezoekt klanten ter plaatse. Als developer/software engineer rapporteer je aan het hoofd software development.

  • Onderhoudsmecanicien tuft (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als mecanicien sta je mee in voor het onderhoud van verschillende afwerkingsmachines. Je helpt mee bij mechanische aanpassingen aan de machines en je vervaardigt kleine mechanische constructies. Tot slot doe je het preventief en curatief onderhoud van het machinepark en denk je mee over de optimalisatie van de machines.

  • Expediteur voor automotive sector (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een modern bedrijf in de automotive, ben ik momenteel op zoek naar Expediteur.  Samen met je collega zal je als Expediteur dagelijks instaan voor volgende taken: plannen van onderhoudswerken en reparaties van voertuigen werkorders opmaken (o.a. vermelden van schades) en communiceren aan de werkplaats aanspreekpunt vormen voor de klanten tijdsregistratie bijhouden van monteurs ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Zelfstandig begeleider kinderopvang (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BABY PLANET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Takenpakket• Je draagt zorg voor kinderen van 0-3 jaar• Je verzorgt de maaltijden, pampers verversen. Profiel• Je bezit een diploma (kinder-)verzorging + attest model 2. Je kan zelfstandig en in teamverband kunnen werken Creativiteit is een plusplunt - vaste job Soort dienstverband: Voltijds

  • Beheerscontroleur - On Site - Edegem - Werfreserve (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Beheerscontroleur On Site, verzeker je de goede werking en controle van de administratie en van het economisch beheer van de site bij één van onze grootste contracten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en implementeren van het interne controlesysteem binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor : Financieel & administratief beheer van de site : Organisatie en controle van de aankoopcyclus (bestelbons, verzendingsnota's, ...) Het boeken van de aankoopcyclus (intern systeem: Click & buy) (verzendingnota's, facturen, stock, kleine kassa, onkostennota's, ...) en de verkoopcyclus (opmaak facturatie klant, opbrengsten en stortingen, ...) De interne controle op de site organiseren en dit volgens de interne procedures van Sodexo: Controle van de leveringen Controle van cashstroom: kassa en stortingen Controle van de inventarissen Controle van de facturatie Enz. Analyse van de resultaten Maandelijkse analyse en becommentariëren van de resultaten naar de Client Relations Manager (CRM). Gedetailleerde analyse van de kosten (Food &Beverage costs, personeelskosten, afschrijving en andere uitbatingskosten, ....) Berekening van diverse ratio's en indicatoren voor de opvolging en optimalisatie van de kosten Opvolging actieplannen m.b.t. kostenoptimalisaties opgesteld samen met de CRM Voorstellen formuleren om de controles te optimaliseren ifv de behoeften van de site Allerhande ad hoc analyses Interne en externe rapportering Maandelijkse rapportering en afsluit (in samenwerking met de boekhouding) Opvolging van de beheersindicatoren (vb. F&B costs, verkoopmix, personeelskosten, ...) Rapportering naar de klant ifv zijn vraag Budgetbeheer Helpen bij het opstellen van de jaarlijkse budgetten samen met de General Services Manager Maandelijkse herziening van de forecast volgens de economische tendensen op de site Algemene administratie / loonadministratie Je helpt, indien nodig, bij de algemene administratie en loonadministratie. Dit onder aansturing van de CRM

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM. MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM. Leave a respond for MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM. MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM
Location of MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM: IRENE STEVENS | BERTRAND | J & C COMMYN | Revalidatiecentrum (Lokomotorisch & Neurologische Aandoeningen) | P. DE VLEESCHOUWER

Other related companies as MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM: IRENE STEVENS | BERTRAND | J & C COMMYN | Revalidatiecentrum (Lokomotorisch & Neurologische Aandoeningen) | P. DE VLEESCHOUWER

MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04281616210. Het bedrijf MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM bevindt zich op het adres: CHAUSS?E D?ALSEMBERG 334; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 254,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 160,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mobistar Centres. Mat茅riel de T茅l茅communication. Lijst met producten zijn Produits: GSM Car Kits, Business Solutions, GSM, Abonnements, Accessoires GSM, Cartes Pr茅-Pay茅es.. Produits: T茅l茅phones Mobiles..
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM op de kaart.

MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM, company assigned to the tax number BE04281616210. The company MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM is located at the address: CHAUSS?E D?ALSEMBERG 334; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 254,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 160,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mobistar Centres. Mat茅riel de T茅l茅communication. List of products are Produits: GSM Car Kits, Business Solutions, GSM, Abonnements, Accessoires GSM, Cartes Pr茅-Pay茅es.. Produits: T茅l茅phones Mobiles..
The main activity of MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM, open positions, location of MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER MOBITEL TELECOM, employees, financial statistics.