GARAGE LUC RYVERS

Contactgegevens GARAGE LUC RYVERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE LUC RYVERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE LUC RYVERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meerseweg 97; 2321; Hoogstraten (Meer), België

Telefoon (phone): 03 315 90 90 (+32-03 315 90 90) 03 315 90 90 (+32-03 315 90 90)

Fax (fax): 03 315 89 01 (+32-03 315 89 01) 03 315 89 01 (+32-03 315 89 01)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE LUC RYVERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE LUC RYVERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE LUC RYVERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE LUC RYVERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE LUC RYVERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE LUC RYVERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE LUC RYVERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE LUC RYVERS
Products information GARAGE LUC RYVERS

BTW identificatienummer (tax): BE02824554443
Ondernemingsnummer: 9183166503
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 715,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Automobile dealers - Used cars; Trucks & delivery vans - Used

Product categorie (product category): Mobile workshops - Installation and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE LUC RYVERS
(Get full report from official database of BE for GARAGE LUC RYVERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE LUC RYVERS
Addition kinds of activities for GARAGE LUC RYVERS

204500. Bereide bloemmengsels en deegjes | Prepared flour mixes and doughs
349201. Vloeistofkrachtkleppen voor vliegtuigen | Fluid power valves for aircraft
14220103. Kalksteen, grond | Lime rock, ground
34489901. Docks, geprefabriceerde metalen | Docks, prefabricated metal
73890500. Reserveringsdiensten | Reservation services

Werken bij GARAGE LUC RYVERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE LUC RYVERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE LUC RYVERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE LUC RYVERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D toerisme - voltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar buschauffeurs die graag in de toerismesector willen werken. Wij zoeken enthousiaste chauffeurs D die zowel nationaal als internationaal groepen willen vervoeren op uitstappen en reizen, overnachting op locatie is mogelijk. Dit voor onbepaalde duur.

  • Inpakoperator 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde verpakkingslijn. Tijdens de productie bewaak je de goede werking van de verpakkingslijn en indien nodig, stuur je bij. Je hebt steeds oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie

  • Mig/Mag Lasser (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature Mig/Mag lasser krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande taken zal jij uitvoeren: planlezen op maat lassen van diverse metaalconstructies

  • Juridisch Medewerker regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Juridisch Medewerker (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in Waregem. Als Juridisch Medewerker regio Waregem heb je onderstaand takenpakket: je verwerkt de nieuwe dossiers; je bent verantwoordelijk voor de opvolging van bestaande dossiers; je staat in voor de eerstelijnstelefonie en binnenkomende e-mails; je beantwoordt binnenkomende vragen van debiteuren, advocaten, notarissen, etc.; je staat in voor ad hoc juridische kwesties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in de regio Waasland zijn wij op zoek naar een Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker. Functie: Actief werken / leiden van de vele technische verbeteringsprocessen in het bedrijf. Oplossen en voorkomen van pannes. Uitbouw van preventief onderhoudssysteem van onze technische installaties

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Student IT (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: AWARE

    Type: Studentenjob

    Aanmaken van grafieken in Chart.js Voor een lopend project zoeken we iemand die ons kan helpen bij het overzetten van gegevens in een vrij complex systeem. (Drupal, Symfony) Liefst hebben we je de eerste paar uur bij ons op kantoor. Daarna heb je de keuze om verder te werken van thuis uit , op je kot of toch bij ons op kantoor. **Wat doen we bij Aware ? Aware is de expert in B2B E-Business ! Dus ? Wij ontwikkelen software, websites, webapplicaties voor bedrijven groot en klein. Onze projecten zijn divers in aard en gewicht en vragen om talent en nauwkeurigheid. We zijn een klein team en koesteren de persoonlijke, losse sfeer hier op kantoor.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KAPSALON HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Medewerker verzekeringen (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Als medewerker in de verzekeringen zorg je voor de opvolging van het schadebeheer en ben je de tussenschakel tussen klant en maatschappij. Aan de klant bied je telefonisch en face-to-face de nodige ondersteuning en informatie aan. Ook heb je de nodige achtergrond en kennis van de belastingstak zodat je klanten kan helpen met het invullen van hun belastingsbrief.  Samen met de zaakvoerders sta je in voor de verdere uitbouw van het kantoor. Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten, een onafhankelijk verzekeringsmakelaar gelegen in Passendale , zijn wij momenteel op zoek naar een medewerker verzekeringen. Onze klant richt zich zowel tot particulieren, als tot bedrijven en organisaties en bieden een 40-jarige know how op vlak van verzekeringen en kredieten. Ze dragen kwaliteit hoog in het vaandel. 

  • Test Engineer (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België is een IT-consultancy bedrijf en tevens de marktleider in Software Testing. We staan in voor resultaatgerichte testoplossingen, gaande van functionele testen en performantie testen tot test automation. We geven advies en opleiding, o.a. over test design technieken, over test tools en over het optimaliseren van testprocessen en -organisaties. Onze testoplossingen worden ondersteund door STBoX™, onze test methodologie, die gebaseerd is op een jarenlange testprojectervaring. CTG garandeert de beste business oplossing voor testprojecten en dit omwille van onze expertise en kennis op vlak van commerciële (HP, Microsoft, ...) en open source (Selenium, Watir, ...) test tools. Voor de invulling van onze testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant zijn we op zoek naar Test Engineers. Functieomschrijving Tijdens de testprojecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests. Je wordt onder andere ingeschakeld voor het testen van web services, mobile apps of ERP pakketten, het uitvoeren van integratie-, systeem- en acceptatietesten of performance en security testen of het automatiseren van testen. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Afhankelijk van je eigen ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien tot Test Consultant, Test Expert of Test Manager.

  • LOGOPEDISTE/LOGOPEDIST (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: DE BRABANDERE EVELYN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de diagnostiek en behandeling van kinderen met leer- , taal- en articulatiestoornissen.

  • Zelfstandig logopedist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk De Klaproos waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de (kinder)psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

Zoek naar antwoorden van GARAGE LUC RYVERS in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE LUC RYVERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE LUC RYVERS. Laat een reactie achter voor GARAGE LUC RYVERS. GARAGE LUC RYVERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE LUC RYVERS. Leave a respond for GARAGE LUC RYVERS. GARAGE LUC RYVERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE LUC RYVERS op de google maps. Adres en contacten GARAGE LUC RYVERS
Location of GARAGE LUC RYVERS on the google maps. Address and contacts of GARAGE LUC RYVERS

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE LUC RYVERS GARAGE LUC RYVERS: FERGUSON CO SA | VDAB TRAINING EN OPLEIDING | Ooms E | Van den Broeck & Co Accountants | De Coster Ch (Mme)

Other related companies as GARAGE LUC RYVERS: FERGUSON CO SA | VDAB TRAINING EN OPLEIDING | Ooms E | Van den Broeck & Co Accountants | De Coster Ch (Mme)

GARAGE LUC RYVERS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE LUC RYVERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02824554443. Het bedrijf GARAGE LUC RYVERS bevindt zich op het adres: Meerseweg 97; 2321; Hoogstraten (Meer). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 715,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mobile workshops - Installation and equipment. Lijst met producten zijn Automobile dealers - Used cars; Trucks & delivery vans - Used.
De hoofdactiviteit van GARAGE LUC RYVERS is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE LUC RYVERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE LUC RYVERS, openstaande posities, locatie van GARAGE LUC RYVERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GARAGE LUC RYVERS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE LUC RYVERS, company assigned to the tax number BE02824554443. The company GARAGE LUC RYVERS is located at the address: Meerseweg 97; 2321; Hoogstraten (Meer). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 715,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mobile workshops - Installation and equipment. List of products are Automobile dealers - Used cars; Trucks & delivery vans - Used.
The main activity of GARAGE LUC RYVERS is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE LUC RYVERS is not available. You also can look at reviews of GARAGE LUC RYVERS, open positions, location of GARAGE LUC RYVERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE LUC RYVERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE LUC RYVERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE LUC RYVERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE LUC RYVERS, employees, financial statistics.