Veevoeders Vanhengel NV

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Veevoeders Vanhengel NV
Private companiesTextile Mill Products • Veevoeders Vanhengel NV

Contactgegevens Veevoeders Vanhengel NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Veevoeders Vanhengel NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Veevoeders Vanhengel NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Haenenstraat 43 3740 Eigenbilzen, België

Telefoon (phone): 89 (+32-89) 89 (+32-89)

Fax (fax): 89 (+32-89) 89 (+32-89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Veevoeders Vanhengel NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Veevoeders Vanhengel NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Veevoeders Vanhengel NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Veevoeders Vanhengel NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Veevoeders Vanhengel NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Veevoeders Vanhengel NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Veevoeders Vanhengel NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Veevoeders Vanhengel NV
Products information Veevoeders Vanhengel NV

BTW identificatienummer (tax): BE08097717285
Ondernemingsnummer: 3249176025
Hoofdstad (capital): 469,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Mixed feed

Product categorie (product category): Mixed Feed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Veevoeders Vanhengel NV
(Get full report from official database of BE for Veevoeders Vanhengel NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Veevoeders Vanhengel NV
Addition kinds of activities for Veevoeders Vanhengel NV

1422. Gebroken en gebroken kalksteen | Crushed and broken limestone
2311. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
33120200. Hoogoven en aanverwante producten | Blast furnace and related products
50470309. Orthopedische apparatuur en benodigdheden | Orthopedic equipment and supplies
82310101. Rechtsbibliotheek | Law library

Werken bij Veevoeders Vanhengel NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Veevoeders Vanhengel NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Veevoeders Vanhengel NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Veevoeders Vanhengel NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorbereider carrosserie (m/v) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brecht zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider in de carrosserie sector. Je bent op zoek naar vast werk en je hebt reeds ervaring in de sector carrosserie en dan voornamelijk als voorbereider spuitwerk. Je taak bestaat uit het schuren van de wagens, het demonteren en monteren van de onderdelen.

  • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

  • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Chauffeur C - Ternat (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf in Ternat zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C. Je levert per dag goederen aan verschillende cafés en brasseries. Je startuur is 7u 's morgens en je werk tot ongeveer 16u in de namiddag. Dagelijks heb je 10 à 12 stops. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Indien je eveneens Frans praat is dit een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP LANGEMARK (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Langemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Regio Sint-Amandsberg (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • Technical Writer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RENSON VENTILATION

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aanleveren van content aan de marketingafdeling en voor het reviseren van technische en marktgerichte documenten, zoals producthandleidingen, presentaties, prijslijsten en brochures en werkt waar mogelijke efficiënte tools hiervoor uit. Je werkt nauw samen met de marketingafdeling die instaat voor de layout van alle technische en marktgerichte documentatie. Je onderhoudt nauwlettend alle documentatie (oa. via databases) zodat zowel jouw collega’s als klanten op elk moment over de meest recente informatie kunnen beschikken. Je werkt heel nauw samen met de product development engineers en productmanagers gedurende de ontwerpfase met als doel het product goed in de vingers te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de data. Je ontwikkelt mee een éénduidige RENSON taal voor technische documentatie.

  • Administratief Commercieel medewerker in de Gentse Zeehaven (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en realiseren van verkooptransacties waarbij volledige service van A tot Z en klantvriendelijkheid centraal staan. Je werkt samen met nog één andere binnendienst collega en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder. Jouw verantwoordelijkheden: Je staat in voor de orderafhandeling en de bijkomende administratie zoals opmaak en verwerking van de orders in het ERP-systeem. In deze rol is het belangrijk om zowel telefonisch als mail de orders zo goed mogelijk op te volgen en snel te schakelen naar de klanten toe; Indien nieuwe klanten zorg je voor de opmaak en doorsturen van offertes en zorg je voor de nodige opvolging zodat dit tot een verkoopactie kan gerealiseerd worden; Bijkomend vormt klantencontact de leidraad in je verkoopacties. Jij zorgt voor een volledige service van A tot Z. Dit betekent dat je naast de orderverwerking ook de behoeftes van de klanten analyseert en hen informeert over de producten alsook klachten of vragen klantvriendelijk verzorgt; Daarnaast zorg je ervoor dat de order een bestelbon wordt en je hiervoor de nodige transportmodaliteiten coördineert zodat het een lever bon kan worden. Dit betekent dat je steeds up to date moet zijn van de voorraad in het magazijn en je effectief ervoor zorgt dat de bestelling tijdig geleverd wordt bij de kant; Tot slot ben je verantwoordelijk voor de after sales en sta je in voor allerhande zaken zoals beheer garanties, reclameacties, … en kan je voor een totaaloplossing zorgen voor de klant.

  • Monteur van dak- en wandbekledingen (IBO) (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: SCHRIERS

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Indien je geen ervaring hebt staan wij open voor een opleiding op de werkvloer (IBO)! Je monteert dak-en wandbekledingen, alsook constructies op diverse werven in de regio. Een aantal opdrachten die tot je takenpakket behoren: Plaatsen van staalstructuren. Plaatsen van dak-en wandbekledingen. Plaatsen van dakgoten en afvoerpijpen. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol). Plaatsen van betonelementen. Je werkt in team onder leiding van een ploegbaas.

  • Freelance docent Kleermaker-Naaitechnieken Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Halian - .NET Developer Full Stack (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een .NET Developer voor onze klant De duur van de missie is één jaar geleden Merelbeke.     Vind de informatie hieronder  Je staat in voor het ontwikkelen en aanpassen van webapplicaties en desktopapplicaties, dit zowel binnen project-, onderhoud- als incidentwerking.  Je zal deel uitmaken van een DevFactory of een Applicaties Team, deze teams werken op een Agile manier.   Je zal multifunctioneel ingeschakeld worden op front- en backend ontwikkelingen over de gehele portfolio van applicaties.   Maar vooral binnen .NET ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het team van "Applicaties Asset Manangement" waarbij je zal in geschakeld worden in de ontwikkeling van de applicatie die instaat voor het beheer van openbare verlichting en onze bovengrondse assets.   Taken Je schrijft, test (unit tests) en documenteert je ontwikkelingen.  Je hebt ervaring met het designen van software, waarbij je ervaring hebt met het implementeren van design patterns  Je houdt hierbij rekening met ontwikkelingsrichtlijnen en de interne IT-standaarden. Je werkt aan het technisch ontwerp en het ontwikkelen van de oplossing. Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen. Je werkt actief aan de kennisborging en kennisoverdracht naar je collega's. Je werkt nauw samen met de collega's binnen het ontwikkelteam en alle betrokkenen. Je communiceert met de verschillende betrokken partijen waaronder de service desk, projectleiders, infrastructuurbeheerder, en de hiërarchie. Je ondersteunt collega ontwikkelaars bij het ontwikkelen en het zoeken naar een optimale oplossing. Je werkt mee aan de inschatting en planning van de ontwikkelactiviteiten.    Profiel Je hebt een sterk analytische geest en beschikt over didactische kwaliteiten Doorgedreven kennis van de gebruikte technologieën en tools (aangetoond in de CV van de voorgestelde kandidaat): Uitgebreide en diepgaande kennis van de VB.NET en C#.NET ontwikkelingsomgevingen. ASP.NET 4.5 & MVC 5 ervaring gebruik makend van C# WCF HTML5, JavaScript, JQuery, CSS Sass en Less Doorgedreven kennis Unit testing is een must ! Database servers MS SQL Server 2008-2012, Oracle 11 Visual Studio 2015 en Team Foundation Server 2015 Toad / SQL Server Management Studio Coded UI Testing  CSS JavaScript - Bootstrap  Ervaring: Je hebt ervaring als developer in dezelfde technische omgeving. Je hebt ervaring met ASP.NET, C#. Je hebt ervaring binnen een procesgestuurde organisatie op basis van de ITIL proceswerking. Je hebt ervaring met projectwerking en methodologieën, voornamelijk Agile (Kanban & Scrum) werking. Je hebt ervaring in het bouwen van asset management Vaardigheden: Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je gaat grondig en zeer nauwkeurig tewerk. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en kan zelfstandig werken. Perfecte mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands   Vaardigheden geselecteerd  Vaardigheid   -   Gevraagd   -   Type antwoord Implementatie en werken met designpatterns Medior (5,00 jaar) Aantoonbare ervaring met de agileprincipes Medior... ...

Zoek naar antwoorden van Veevoeders Vanhengel NV in sociale netwerken
Look for responds of Veevoeders Vanhengel NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Veevoeders Vanhengel NV. Laat een reactie achter voor Veevoeders Vanhengel NV. Veevoeders Vanhengel NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Veevoeders Vanhengel NV. Leave a respond for Veevoeders Vanhengel NV. Veevoeders Vanhengel NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Veevoeders Vanhengel NV op de google maps. Adres en contacten Veevoeders Vanhengel NV
Location of Veevoeders Vanhengel NV on the google maps. Address and contacts of Veevoeders Vanhengel NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Veevoeders Vanhengel NV Veevoeders Vanhengel NV: O. MALLIDIS | ELECTROLUX-COLPIN ASPIRATEURS | MARIE-C RASKIN | MARIJKE VAN DAELE | Steffy Mode

Other related companies as Veevoeders Vanhengel NV: O. MALLIDIS | ELECTROLUX-COLPIN ASPIRATEURS | MARIE-C RASKIN | MARIJKE VAN DAELE | Steffy Mode

Veevoeders Vanhengel NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Veevoeders Vanhengel NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08097717285. Het bedrijf Veevoeders Vanhengel NV bevindt zich op het adres: Haenenstraat 43 3740 Eigenbilzen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 469,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mixed Feed. Lijst met producten zijn Mixed feed.
De hoofdactiviteit van Veevoeders Vanhengel NV is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Veevoeders Vanhengel NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Veevoeders Vanhengel NV, openstaande posities, locatie van Veevoeders Vanhengel NV op de kaart.

Veevoeders Vanhengel NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Veevoeders Vanhengel NV, company assigned to the tax number BE08097717285. The company Veevoeders Vanhengel NV is located at the address: Haenenstraat 43 3740 Eigenbilzen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 469,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mixed Feed. List of products are Mixed feed.
The main activity of Veevoeders Vanhengel NV is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Veevoeders Vanhengel NV is not available. You also can look at reviews of Veevoeders Vanhengel NV, open positions, location of Veevoeders Vanhengel NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Veevoeders Vanhengel NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Veevoeders Vanhengel NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Veevoeders Vanhengel NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Veevoeders Vanhengel NV, employees, financial statistics.