HENSEN SIMON LUDO GASTON M.

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • HENSEN SIMON LUDO GASTON M.
Private companiesApparel and Accessory Stores • HENSEN SIMON LUDO GASTON M.

Contactgegevens HENSEN SIMON LUDO GASTON M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENSEN SIMON LUDO GASTON M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENSEN SIMON LUDO GASTON M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gemeenteplaats 9 2960 Brecht, België

Telefoon (phone): 32.33 13 86 74 - 32.33 13 86 74 -

Fax (fax): +32 (57) 709-64-47 +32 (57) 709-64-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENSEN SIMON LUDO GASTON M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENSEN SIMON LUDO GASTON M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENSEN SIMON LUDO GASTON M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENSEN SIMON LUDO GASTON M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENSEN SIMON LUDO GASTON M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENSEN SIMON LUDO GASTON M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENSEN SIMON LUDO GASTON M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENSEN SIMON LUDO GASTON M.
Products information HENSEN SIMON LUDO GASTON M.

BTW identificatienummer (tax): BE02136810302
Ondernemingsnummer: 1033508300
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 125,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Funeral cars

Product categorie (product category): Miscellaneous Products; Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENSEN SIMON LUDO GASTON M.
(Get full report from official database of BE for HENSEN SIMON LUDO GASTON M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENSEN SIMON LUDO GASTON M.
Addition kinds of activities for HENSEN SIMON LUDO GASTON M.

2893. Drukinkt | Printing ink
733199. Directe postadvertentieservice, niet inbegrepen | Direct mail advertising services, nec
25150100. Matrassen en funderingen | Mattresses and foundations
34420103. Raamafstanden | Window spacers
39650101. Knop rug en onderdelen | Button backs and parts
56329900. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten, nec | Women's accessory and specialty stores, nec
59990903. Gehoorapparaten | Hearing aids
92249902. Brandweer, vrijwilliger | Fire department, volunteer

Werken bij HENSEN SIMON LUDO GASTON M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENSEN SIMON LUDO GASTON M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENSEN SIMON LUDO GASTON M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENSEN SIMON LUDO GASTON M.. Looking for open vacancies in other companies

  • Hotelreceptionist(e) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het merendeel van de tijd ligt jouw focus op de hotelreceptie. Je staat in voor het in orde brengen van reservaties alsook de bijhorende administratie. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor de hotelgasten en help je hen zo veel mogelijk verder. In drukke perioden is het mogelijk dat je ook een helpende hand bent in de bar, restaurant en seminariezalen.

  • Flex chauffeur C/CE (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

  • Monteur Trekhaken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Waregem zijn wij op zoek naar een monteur voor de trekhaken. Je gaat helpen met het monteren van de trekhaken aan verschillende soorten voertuigen, alsook het aansluiten van elektronica. Uitleg verstrekken aan kanten in verband met montage behoort ook tot je takenpakket. Daarnaast spring je tijdens het laagseizoen bij in verschillend posten in productie. Zie je jezelf passen binnen dit profiel? Bel naar Konvert Interim Waregem op het nummer: 056/60.33.03 of mail je meest recente CV door naar [email protected]

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kiewit (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • huishoudhulp Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Verkoper Meubelzaak Korbeek-lo (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand met een natuurlijke flair die klanten altijd dat u-bent-hier-welkom-gevoel kan geven? Ben jij daarnaast thuis in de wereld van decoratie, meubilair en interieur? Deel jij graag jouw creatieve ideeën met jouw klanten op een professionele manier? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen te regio Leuven zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopsmedewerk(st)er die met de glimlach werkt. Je helpt klanten bij het maken van de juiste keuzes en staat hen bij met professioneel advies. Je helpt ook mee met de bestellingen in te voeren en zorgt voor een goede presentatie van de winkel.

  • LESGEVER ZWEMMEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OLUMPIA

    Type: Studentenjob

    De vzw Olumpia (www.olumpia.be) zoekt kandida(a)t(en) lesgevers voor haar zwem(conditie)school voor een deeltijdse medewerking (A.O., studentenjob, verenigingswerker, vrijwilligerswerk met vergoeding). De trainingen/lessen gaan door in het Stedelijk Zwembad Magdalena te Kortrijk tijdens de schoolweken (geen activiteiten tijdens de schoolvakanties).

  • Service Elektricien voor machinebouw - bachelor of A2 met ervaring (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je installeert nieuwe elektrische industriële installaties. Dit omvat schakelkasten, PLC-sturingen, sterktestroomaansluitingen, ... vanaf de opbouw in het atelier, via de aansluitingen op de werf tot de uiteindelijke oplevering van de installatie. Bij interesse in koeltechnieken, kan je hiervoor een bijscholing volgen en doorgroeien op termijn tot service technieken hierin.

  • Service monteur frames/gevel (m/v) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    We kijken uit naar een gemotiveerd monteur om allerhande frames te monteren. Dit op verschillende plaatsen in West-Vlaanderen bij verschillende klanten. Je zal de installaties uitvoeren vaak op hoogte met behulp van een hoogtewerker. Hierbij heb je dus zeker geen hoogtevrees. Vaak zul je ook de grondwerken uitvoeren (plaatsing van bv een paal om de frame op te bevestigen). Een heel toffe job met veel vrijheid en afwisseling. Je vertrekt vanuit regio Ieper tussen 6u30-7u 's morgens.

  • Constructeur / Lasser / Monteur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een Constructeur / Lasser / Monteur Gespecialiseerd in de carrosseriebouw op vrachtwagens en de productie van specifieke aanhangwagens en exclusieve opleggers Monteren, demonteren, sleutelen van onderdelen, uitrusting wagenbouwartikelen, dichtingen, uitrusting, technieken,… Constructiewerken / chassisbouw

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

  • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLANDERS HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

Zoek naar antwoorden van HENSEN SIMON LUDO GASTON M. in sociale netwerken
Look for responds of HENSEN SIMON LUDO GASTON M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENSEN SIMON LUDO GASTON M.. Laat een reactie achter voor HENSEN SIMON LUDO GASTON M.. HENSEN SIMON LUDO GASTON M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENSEN SIMON LUDO GASTON M.. Leave a respond for HENSEN SIMON LUDO GASTON M.. HENSEN SIMON LUDO GASTON M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENSEN SIMON LUDO GASTON M. op de google maps. Adres en contacten HENSEN SIMON LUDO GASTON M.
Location of HENSEN SIMON LUDO GASTON M. on the google maps. Address and contacts of HENSEN SIMON LUDO GASTON M.

Andere gerelateerde bedrijven als come HENSEN SIMON LUDO GASTON M. HENSEN SIMON LUDO GASTON M.: VANLATUM | O.C.M.W. | GILBERT PETIT | Elsevier Librico NV | De Bels-Schadewagens BVBA

Other related companies as HENSEN SIMON LUDO GASTON M.: VANLATUM | O.C.M.W. | GILBERT PETIT | Elsevier Librico NV | De Bels-Schadewagens BVBA

HENSEN SIMON LUDO GASTON M. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENSEN SIMON LUDO GASTON M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02136810302. Het bedrijf HENSEN SIMON LUDO GASTON M. bevindt zich op het adres: Gemeenteplaats 9 2960 Brecht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 125,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Miscellaneous Products; Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Funeral cars.
De hoofdactiviteit van HENSEN SIMON LUDO GASTON M. is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENSEN SIMON LUDO GASTON M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENSEN SIMON LUDO GASTON M., openstaande posities, locatie van HENSEN SIMON LUDO GASTON M. op de kaart.

HENSEN SIMON LUDO GASTON M. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENSEN SIMON LUDO GASTON M., company assigned to the tax number BE02136810302. The company HENSEN SIMON LUDO GASTON M. is located at the address: Gemeenteplaats 9 2960 Brecht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 125,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Miscellaneous Products; Road transport; Transport services. List of products are Funeral cars.
The main activity of HENSEN SIMON LUDO GASTON M. is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HENSEN SIMON LUDO GASTON M. is not available. You also can look at reviews of HENSEN SIMON LUDO GASTON M., open positions, location of HENSEN SIMON LUDO GASTON M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENSEN SIMON LUDO GASTON M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENSEN SIMON LUDO GASTON M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENSEN SIMON LUDO GASTON M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENSEN SIMON LUDO GASTON M., employees, financial statistics.