VANSINTJAN NV

Contactgegevens VANSINTJAN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANSINTJAN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANSINTJAN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gaverbeeksesteenweg 52 1500 Halle, België

Telefoon (phone): 32.23 56 66 52 32.23 56 66 52

Fax (fax): 32.23 60 12 54 32.23 60 12 54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANSINTJAN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANSINTJAN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANSINTJAN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANSINTJAN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANSINTJAN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANSINTJAN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANSINTJAN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANSINTJAN NV
Products information VANSINTJAN NV

BTW identificatienummer (tax): BE06708496093
Ondernemingsnummer: 5390960693
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 602,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Undertakers - requisites

Product categorie (product category): Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANSINTJAN NV
(Get full report from official database of BE for VANSINTJAN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANSINTJAN NV
Addition kinds of activities for VANSINTJAN NV

284405. Cosmetische preparaten | Cosmetic preparations
22730101. Vloerbekleding van vliegtuigen, met uitzondering van rubber of plastic | Aircraft floor coverings, except rubber or plastic
36639902. Digitale encoders | Digital encoders
37999902. Skiliften, touwen of gondels | Ski lifts, tows or gondolas
39999951. fluitjes | Whistles
41319901. Intercity bus lijn | Intercity bus line
42260103. Whisky warehousing | Whiskey warehousing
55310105. Snelheidswinkels, waaronder raceauto's | Speed shops, including race car supplies
75150000. Personenauto leasing | Passenger car leasing

Werken bij VANSINTJAN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANSINTJAN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANSINTJAN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANSINTJAN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (BRUSSEL) (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Monteur detailafwerking (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de afdeling detailafwerking zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een tijdelijke vervanging van 2 à 3 maanden. Je staat in voor de detailafwerking van autobussen. Meer bepaald de montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclamebakjes enz. Werken met afkitten.

  • Administratief Bediende (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wetteren zijn wij opzoek naar een administratief bediende (m/v):  Je zal instaan voor de volgende taken:  administratief werk  input orders klanten  telefonische bestellingen noteren  folderplanning  bestellingen plaatsen fabrikanten  stockopvolging  beheren van de website en de sociale media  inboeken facturen en orderbons  werken met het programma EXACT GLOBE

  • Student(e) Voedingsbeurs (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student Host(ess) M/V voor een beurs georganiseerd door onze klant actief in de voeding. Deze beurs zal doorgaan op 14 november in Groot-Bijgaarden (bereikbaar met openbaar vervoer) Taken: klaarzetten van de demo-producten op werktafels aanvullen van de producten klanten laten degusteren van de patisserieproducten opruimen van de werktafels

  • Student Verpleegkunde (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    studentenjob in de zorg, je draait mee als student verpleging in ons zorgverblijf voor herstel en revalidatie.

  • Studenten voor weekendwerk mobiele ploeg winkelmedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij gemotiveerde studenten voor het vullen van rekken in winkels en andere aanverwante taken. Vanuit Alken vertrek je met een team naar diverse winkels om te remoddelen, prijsindicaties aan te brengen, prijsindicaties uit te lezen e.d. Onze klant is een familiaal bedrijf met een open klimaat. Iedereen wordt er gewaardeerd en heerst een toffe onderlinge sfeer. Je vertrekt met een team naar een winkel waar je aan de hand van een plan, rekken gaat vullen, electronische prijsindicaties gaat aanbrengen, enzovoort. Heb je zin om een aantal zaterdagnamiddagen een centje bij te verdienen ? Hou je van afwisseling en is werken in een fabriek niets voor jou ? Wil je samen met je collega's instaan voor het remoddelen van winkels ? Je brengt digitale prijsindicaties aan op de rekken en allerhande aanverwante taken. Het is een leuke job voor iemand die graag van teamwork houdt en samen met het team een leuk resultaat wil neerzetten.

  • Jobstudent herfstvakantie Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Projectleider Elektromechanica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Ben jij in het bezit van een masterdiploma Elektromechanica? Spreek jij vlot je talen (NL - FR - ENG)? Beschik jij bovendien over leidinggevende capaciteiten? Dan is dit een mooie kans!  Voor een sterke speler op vlak van ontwerp, constructie en onderhoud van technische installaties kijkt VIO uit naar een Projectleider Elektromechanica. Als Projectleider krijg je volgende taken toevertrouwd: Coördinatie van projecten: van voorbereiding tot bestellingen plaatsen, de uitvoering en de nazorg Je ondersteunt bij de offerteopmaak  Toezicht op veiligheid en goede verloop volgens planning Bijdrage tot een fijne bedrijfscultuur waar veiligheid, kwaliteit, samenwerking en flexibiliteit centraal staan

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Busbegeleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: MPI vh gemeenschapsonderwijs

    Type: Werfreserve

    Begeleiding op de bus van leerlingen uit buitengewoon onderwijs.

Zoek naar antwoorden van VANSINTJAN NV in sociale netwerken
Look for responds of VANSINTJAN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANSINTJAN NV. Laat een reactie achter voor VANSINTJAN NV. VANSINTJAN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANSINTJAN NV. Leave a respond for VANSINTJAN NV. VANSINTJAN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANSINTJAN NV op de google maps. Adres en contacten VANSINTJAN NV
Location of VANSINTJAN NV on the google maps. Address and contacts of VANSINTJAN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VANSINTJAN NV VANSINTJAN NV: Pulsion | J. URBANSKI | COHNEN EWALD & JOSE | ECOMOBIL | ALBERT VEREYCKEN

Other related companies as VANSINTJAN NV: Pulsion | J. URBANSKI | COHNEN EWALD & JOSE | ECOMOBIL | ALBERT VEREYCKEN

VANSINTJAN NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANSINTJAN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06708496093. Het bedrijf VANSINTJAN NV bevindt zich op het adres: Gaverbeeksesteenweg 52 1500 Halle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 602,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Undertakers - requisites.
De hoofdactiviteit van VANSINTJAN NV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANSINTJAN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANSINTJAN NV, openstaande posities, locatie van VANSINTJAN NV op de kaart.

VANSINTJAN NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANSINTJAN NV, company assigned to the tax number BE06708496093. The company VANSINTJAN NV is located at the address: Gaverbeeksesteenweg 52 1500 Halle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 602,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Miscellaneous Products. List of products are Undertakers - requisites.
The main activity of VANSINTJAN NV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VANSINTJAN NV is not available. You also can look at reviews of VANSINTJAN NV, open positions, location of VANSINTJAN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANSINTJAN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANSINTJAN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANSINTJAN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANSINTJAN NV, employees, financial statistics.