KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV

Contactgegevens KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Graaf De Smet De Naeyerln. 73 8500 Kortrijk, België

Telefoon (phone): 32.56 35 21 01 32.56 35 21 01

Fax (fax): 32.56 37 04 43 32.56 37 04 43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV
Products information KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV

BTW identificatienummer (tax): BE05212707519
Ondernemingsnummer: 2675689697
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 379,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Cut diamonds

Product categorie (product category): Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV
(Get full report from official database of BE for KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV
Addition kinds of activities for KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV

0291. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren | General farms, primarily animals
4231. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
20640102. Fruitschil gekonfijt, gekristalliseerd, glace of geglazuurd | Fruit peel candied, crystallized, glace or glazed
23990404. Zitgordels, auto en vliegtuigen | Seat belts, automobile and aircraft
37310113. Trekboten, bouw en reparatie | Towboats, building and repairing

Werken bij KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving: Voor de regio van Mechelen zijn wij op zoek naar Customer Service medewerkers. De Customer Service medewerker is de onmisbare administratieve en commerciële schakel in de klantenrelatie. Jouw takenpakket kan in de functie van customer service medewerker dan ook zeer gevarieerd zijn: - Opvolgen van bestellingen - Fungeren als contactpunt voor de klanten en behandelen van de vragen door klanten - Verzorgen van een optimale dienstverlening - ... Kan jij je vinden in bovenstaande eigenschappen? Reageer dan zeker vandaag nog!

  • Wegenwerker (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Geel is op zoek naar een ervaren wegenwerker. Heb je minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Veurne (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst op vrijdag), voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en eventueel boodschappen . Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student Verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Onthalen van de klanten. - Het verkopen en aanvullen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Metselaars (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: VEILIGHEID ADVIESBUREAU VAB

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Diëtist(e) / voedingsdeskundige (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: SPORTKINELAB

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding, gewichtsbeheersing, sportvoeding te maken heeft? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

  • Zelfstandig logopediste (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILY

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Van vermoedelijk 26 november 2018 tot 17 februari 2019 - Graag, indien mogelijk, de week ervoor (van 19 tot 23 november) patiënten meevolgen - +/-25-tal uren, met mogelijkheid tot uitbreiding - Behandelingen gaan door in de praktijk te Bavikhove, op school en aan huis (rijbewijs noodzakelijk) Ook enkele uren in Meulebeke - Administratieve en inhoudelijke ondersteuning (administratieprogramma Logosmart) - Ervaring is een pluspunt, maar pas afgestudeerden zijn zeker ook welkom - Kan je slechts een deeltje overnemen, neem dan zeker ook contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief via [email protected]

  • ALL ROUND MEDEWERK(ST)ERS BRUNO'S FOODCORNER (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: SIDA

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Broodjes beleggen,gerechten bakken en/of opwarmen Pizza's en salades bereiden Bedienen van warme dranken en gerechten aan de toonbank Werkplek organiseren en onderhouden Warme snacks voorbereiden en beleggen Koeken en brood afbakken en presenteren Toezicht op zaal en onderhouden Kassa bedienen Rekken aanvullen en ordenen Profiel klant- en resultaatgericht zijn verzorgd voorkomen stressbestendig Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Omgaan met stress Zin voor nauwkeurigheid hebben Zelfstandig werken Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid

Zoek naar antwoorden van KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV in sociale netwerken
Look for responds of KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV. Laat een reactie achter voor KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV. KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV. Leave a respond for KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV. KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV op de google maps. Adres en contacten KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV
Location of KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV on the google maps. Address and contacts of KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV

Andere gerelateerde bedrijven als come KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV: Detand J | Rhodes (Le) | JAN AERNOUTS | Laurent et Fils | RAYMOND WAUTERS

Other related companies as KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV: Detand J | Rhodes (Le) | JAN AERNOUTS | Laurent et Fils | RAYMOND WAUTERS

KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05212707519. Het bedrijf KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV bevindt zich op het adres: Graaf De Smet De Naeyerln. 73 8500 Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 379,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Cut diamonds.
De hoofdactiviteit van KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV, openstaande posities, locatie van KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV op de kaart.

KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV, company assigned to the tax number BE05212707519. The company KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV is located at the address: Graaf De Smet De Naeyerln. 73 8500 Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 379,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Miscellaneous Products. List of products are Cut diamonds.
The main activity of KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV is not available. You also can look at reviews of KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV, open positions, location of KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV, employees, financial statistics.