INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA
Private companiesNonclassifiable Establishments • INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA

Contactgegevens INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Posthoornstraat 11 2800 Mechelen, België

Telefoon (phone): 32.15 42 30 31 32.15 42 30 31

Fax (fax): 32.15 42 23 21 32.15 42 23 21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA
Products information INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07569274902
Ondernemingsnummer: 9782745361
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 716,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Office supplies

Product categorie (product category): Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA
(Get full report from official database of BE for INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA
Addition kinds of activities for INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA

8641. Civiele en sociale verenigingen | Civic and social associations
601100. Federale reserve banken | Federal reserve banks
17710303. Parkeren bouw | Parking lot construction
35310304. Spoorwegapparatuur | Railway track equipment
50910603. fietsen | Bicycles
61410104. Afbetaling verkoopfinanciering, behalve banken | Installment sales finance, other than banks
72510104. Schoenwinkel | Shoe repair shop
76239900. Koeltechniek en reparatie, anders | Refrigeration service and repair, nec

Werken bij INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief Bediende bij Genzyme in Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Genzyme is op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht (opdracht tot 31 december 2018) die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt!

  • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

  • Orderpicker - metaalsector (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat aan de slag in het magazijn van het bedrijf. orderpicken van stukken. Aangezien het over metaalindustrie gaat kunnen het wel zwaardere stukken zijn. de nodige stukken op pallet leggen en zorgen dat deze correct staan voor verzending. Ambitie? top! net wat zij nodig hebben, op termijn doorgroei naar volwaardige medewerker verzending = ook heftruckopleiding, PC ? ... DAGUREN juli tot april: 45 uren-week. april tot juni: 4/5de werken = compensatie van zomer.

  • Onderhoudstechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. U zal instaan voor het preventief onderhoud en het oplossen van pannes en problemen aan de machines/machinepark.

  • Assistant Sales Support (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch onthaal van het internationaal klantenbestand. Ondersteuning van een dynamisch verkoopsteam met administratie en aankopen. Organiseren van nationale en internationale beurzen en marketingondersteuning. Up-to-date houden van de verschillende websites en sociale media kanalen. Beheer van commerciële documentatie.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Blanden, 8 uur per week (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Blanden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Recruiter - Intelect Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Vaste Job

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en consultancy met als geheime wapens doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat we staan te popelen om uit te breiden zoeken we gepassioneerde Consultants die mee willen bouwen aan onze groei. Jouw taken: • Als Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van een kandidaat die een perfecte fit is met de bedrijfscultuur. • Je denkt voortdurend na over hoe je die persoon zo snel mogelijk kan vinden en gaat proactief, doelgericht en creatief op zoek naar potentiële kandidaten. • Vervolgens neem je als ambassadeur van Intelect contact op met interessante kandidaten. Je screent hen telefonisch en nodigt hen uit voor een interview bij jou op kantoor. • Indien je een match ziet, adviseer je de klant om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat. • Wanneer je kandidaat mag opstarten volgt er een periode van opvolging waarin je tussendoor contact opneemt met zowel klant als kandidaat. • Iedere dag vorm je de belangrijkste schakel tussen klant en kandidaat en leer je mensen kennen uit tal van sectoren, met telkens een andere achtergrond en een ander verhaal.

  • Transportverantwoordelijke (Regio Waasland) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een productiebedrijf in het Waasland zoeken we een transportverantwoordelijke. - Als transportverantwoordelijke sta je in voor het plannen en organiseren van de transportactiviteiten, zowel in- als outbound. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de transporteurs. - Je vraagt regelmatig offertes op en onderhandelt over de prijzen van het transport. - Je zorgt dat de transportactiviteiten zowel aan de lokale, als aan de internationale voorschriften voldoen. - Je verzorgt de transport- en douaneformaliteiten. - Je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de commerciële binnendienst, check-in en de laadkade.

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

Zoek naar antwoorden van INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA. Laat een reactie achter voor INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA. INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA. Leave a respond for INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA. INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA op de google maps. Adres en contacten INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA
Location of INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA on the google maps. Address and contacts of INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA: SOC.INT.DE MOTEURS ELECTRIQUES SA | Kris Van Aert BVBA | J. VERMOERE | COMPTOIR DE PARFUMERIE | BAUWENS

Other related companies as INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA: SOC.INT.DE MOTEURS ELECTRIQUES SA | Kris Van Aert BVBA | J. VERMOERE | COMPTOIR DE PARFUMERIE | BAUWENS

INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07569274902. Het bedrijf INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA bevindt zich op het adres: Posthoornstraat 11 2800 Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 716,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Office supplies.
De hoofdactiviteit van INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA, openstaande posities, locatie van INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA op de kaart.

INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA, company assigned to the tax number BE07569274902. The company INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA is located at the address: Posthoornstraat 11 2800 Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 716,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Miscellaneous Products. List of products are Office supplies.
The main activity of INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA is not available. You also can look at reviews of INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA, open positions, location of INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INRICHT V H MODERN BUREEL BVBA, employees, financial statistics.