BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA
Private companiesFood and Kindred Products • BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA

Contactgegevens BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 77, Moerkerkse Steenweg 8310 Brugge St-Kruis, België

Telefoon (phone): 32.50 35 18 46 32.50 35 18 46

Fax (fax): 32.50 37 07 75 32.50 37 07 75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA
Products information BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07810424804
Ondernemingsnummer: 6717010498
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Funeral articles

Product categorie (product category): Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA
(Get full report from official database of BE for BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA
Addition kinds of activities for BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA

912104. Wetgevende instanties, niveau van overheid | Legislative bodies, level of government
20460401. Glutenvoer | Gluten feed
23899906. Ziekenhuisjurken | Hospital gowns
30839902. Kunststofproducten, gelamineerd | Plastics finished products, laminated
34969905. Lopende banden | Conveyor belts
50880305. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
84120100. Kunstgallerij | Art gallery

Werken bij BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C huis - aan - huis ophaling (niet laden/lossen en loon binnen schoonmaak! ) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur C voor huis aan huis ophaling. Je bent op baan met 2 beladers , dus je job is uitsluitend het rijden met de vrachtwagen. Je vertrekt vanuit het depot van Brugge. Op maandag en dinsdag rij je naar de regio Bredene en de woensdag en donderdag naar de regio Zomergem. Op vrijdag moet je soms eens inspringen , maar in principe kan je je uren in 4 dagen realiseren. Je werkuren zijn van 6u - 15u . Voor je begint aan deze job krijg je een opleiding op maat en krijg je de kans om een proefdag te doen. Je werkt onder het paritair comité van de schoonmaak dus je loon ligt rond de 15.60 euro / uur. Verder krijg je ook een arabvergoeding per dag van 1.63 euro. De anciënniteit binnen de firma is rond de 20 jaar, dus de chauffeurs werken hier duidelijk graag. De reden dat er een plaats vrijkomt is omdat er een chauffeur op pensioen gaat. Wat verwacht de firma? Liefst een mondje Nederlands voor de communicatie met de beladers. Stressbestendig zijn. En tot slot een positieve ingesteldheid!

  • Technisch Commercieel medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een Technisch Commercieel medewerker. Deze persoon zal instaan voor: dagelijkse facturatie dienst na-verkoop: receptie herstellingen, opmaken van herstellingsrapporten, opmaken van bestekken, prijsaanvragen verantwoordelijk showroom voorbereiding bestelling onderdelen bij leveranciers telefonisch klanten tewoord staan

  • Technisch bediende (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een technisch bediende (m/v) Je staat in voor de algemene administratie Tekenwerk (CAD) Voorbereidend werk voor het atelier Klanten helpen met het inladen van hun aankopen Sector : natuursteen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Student in Digital Marketing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als Student in Digital Marketing, maak je deel uit van het marketing team. Je verzorgt de opmaak van flyers enzovoort in het kader van interne en externe communicatie en marketing communicatie. Als Student in Digital Marketing ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Opmaak van flyers, video's Posts creëren voor social media en TV Administratieve ondersteuning

  • AANKOPER / BUYER STAAL REGIO NOORDERKEMPEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Aankoper / Buyer Staal ben je verbonden aan de productieafdeling. Je verzorgt de aankoop van het staal en volgt de leveringen op zodat de productie kan blijven draaien. Jouw takenpakket: Je verzorgt de aankoop van Staal. Hierbij hou je rekening met o.a. prijzen, walsingen, levertermijnen, … Daarnaast sta je ook in voor de aankoop van alle zaken die nodig zijn in productie (zoals verven, lasdraad, bevestigingsmiddelen, ...). Je onderhandelt de contracten met respect voor beide partijen. Je volgt de bestellingen op en zorgt dat de leveringen op tijd zijn zodat de productie niet stilvalt.

  • Accountant (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als accountant zorg je voor algemene boekhoudkundige verwerking, inclusief controles en tijdige rapporteringen en aangiftes. Rekening houdend met de wettelijk verplichtingen en termijnen. Daarnaast hou je je ook  bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

  • Hulpboekhouder (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je zorgt steeds voor een feilloze input en controle van de aankoopfacturen; Je verwerkt dagelijks de bankverrichtingen; Je zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd via interne systemen; Je zorgt ervoor dat de credit control vlot verloopt; Uiteraard is het controleren van facturen ook één van je taken; Je zorgt telkens voor een correcte administratieve afhandeling van je takenpakket. Bedrijfsprofiel: Bijna 30 jaar levert dit bedrijf innovatieve producten aan hun klanten.

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

  • ploegchef atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je gaat twee medewerkers gaan aansturen en werkt daarnaast ook actief mee aan de projecten Je gaat machines gaan monteren, reviseren en herstellen Je bent de contactpersoon tussen logistiek, planning en uitvoering Je zorgt ervoor dat het atelier steeds proper is en er op een veilige manier gewerkt zal worden Bedrijfsprofiel: Onze klant is een KMO waarvan de hoofdzetel gelegen is in Waregem. De firma zit in volle groei en dit gaat zich gaan vertalen in het bouwen van een nieuwe toonzaal en in te zetten op een ruimer atelier. Door de groei gaat onze klant op zoek naar een ploegleider voor in hun atelier. 

  • souschef (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: M&C

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant Sable 2 zijn wij op zoek naar een souschef om ons team te versterken. Je staat in voor de koude en warme kant in de keuken Je assisteert de chef-kok waar nodig Je zorgt mee voor een vlotte service

Zoek naar antwoorden van BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA. Laat een reactie achter voor BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA. BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA. Leave a respond for BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA. BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA op de google maps. Adres en contacten BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA
Location of BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA on the google maps. Address and contacts of BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA: KONTRON MODULAR COMPUTERS IN VEREFFENING NV | Delmo BVBA | ROGER LIPPENS | A.R.D. | PHOTO MICHEL

Other related companies as BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA: KONTRON MODULAR COMPUTERS IN VEREFFENING NV | Delmo BVBA | ROGER LIPPENS | A.R.D. | PHOTO MICHEL

BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07810424804. Het bedrijf BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA bevindt zich op het adres: 77, Moerkerkse Steenweg 8310 Brugge St-Kruis. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 392,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Funeral articles.
De hoofdactiviteit van BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA, openstaande posities, locatie van BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA op de kaart.

BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA, company assigned to the tax number BE07810424804. The company BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA is located at the address: 77, Moerkerkse Steenweg 8310 Brugge St-Kruis. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 392,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Miscellaneous Products. List of products are Funeral articles.
The main activity of BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA is not available. You also can look at reviews of BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA, open positions, location of BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEGRAFENISONDERNEMING D. BLEYAERT BVBA, employees, financial statistics.