Pirotte Tai Yung

Contactgegevens Pirotte Tai Yung: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pirotte Tai Yung: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pirotte Tai Yung

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Wazon 35; 4000; Li猫ge 1, België

Telefoon (phone): 04 221 38 86 (+32-04 221 38 86) 04 221 38 86 (+32-04 221 38 86)

Fax (fax): 04 221 38 86 (+32-04 221 38 86) 04 221 38 86 (+32-04 221 38 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pirotte Tai Yung: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pirotte Tai Yung"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pirotte Tai Yung"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pirotte Tai Yung, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pirotte Tai Yung. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pirotte Tai Yung, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pirotte Tai Yung. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pirotte Tai Yung
Products information Pirotte Tai Yung

BTW identificatienummer (tax): BE09334503173
Ondernemingsnummer: 4203613281
Hoofdstad (capital): 758,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 815,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Glass - Stained & glaziers; Glaziers

Product categorie (product category): Mirrors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pirotte Tai Yung
(Get full report from official database of BE for Pirotte Tai Yung)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pirotte Tai Yung
Addition kinds of activities for Pirotte Tai Yung

3354. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
3582. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
30691001. Batterijdozen, potten of onderdelen, hard rubber | Battery boxes, jars, or parts, hard rubber
31110311. Tennissen, leer | Tanneries, leather
32970102. Baksteen, koolstof | Brick, carbon
52119901. Badkamerinrichtingen, apparatuur en benodigdheden | Bathroom fixtures, equipment and supplies
72510103. Schoenverven winkel | Shoe dyeing shop
73899940. Gedrukte schakeling grafische lay-out | Printed circuitry graphic layout

Werken bij Pirotte Tai Yung: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pirotte Tai Yung: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pirotte Tai Yung. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pirotte Tai Yung. Looking for open vacancies in other companies

  • Wij zoeken een Bachelor Accountancy-fiscaliteit regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor te Aalter zijn wij op zoek naar een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Ben je pas afgestudeerd of heb je al een eerste ervaring maar zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kan deze vacature iets zijn voor jou! Solliciteer online en dan bellen wij je op met meer uitleg over de vacature! Als boekhouder of financieel adviseur speel je een cruciala rol binnen de organisatie waarvoor je werkt. Je kijkt naar cijfers, analyseert ze en brengt bedrijven financieel in kaart. Van je deskundigheid en nauwkeurigheid hangt veel af. Een divers takenpakket en een wetgeving die constant evolueert zorgen voor een boeiende job. De tijd die je wint door toenemende informatisering kan je aan je klanten en dienstverlening besteden.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gistel en omstreken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelmedewerker meubelzaak m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelzaak in Lokeren zoeken we een winkelmedewerker. Je vult rekken aan, helpt bij het uitladen van leveringen,... Je adviseert, helpt en begeleidt de klanten bij de keuze van hun aankoop. Je voert kassaverichtingen uit. Je verzorgt de presentatie van de winkel.

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Bijlesgever wiskunde (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Winkelmedewerker (m/v) voor supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe supermarkt in Borgloon zijn wij op zoek naar een aantal medewerkers. We zoeken een jobstudent voor allround medewerker, je helpt dus waar nodig. Je bent idealiter tijdens het weekend beschikbaar maar ook een aantal dagen door de week. Je werkt dus niet enkel tijdens de vakantieperioden maar ook tijdens het schooljaar. We zoeken een medewerker voor aan de traiteurafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de toonbank, bereiden van gerecht, inpakken van kant-en klare maaltijden, bediening van vlees. We zoeken een verantwoordelijke voor aan groenten-en fruit afdeling. Je bent m.a.w. zelfstandig verantwoordelijk voor deze afdeling. Je houd de voorraad in de gaten, plaatst bestellingen indien nodig en houd de gehele afdeling netjes. Interesse in een functie? Mail jouw cv dan naar [email protected]

  • Operator - dagwerk - Eeklo (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend familiebedrijf in de regio van Eeklo, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je zal meehelpen om de ambachtelijke producten te produceren. Takenpakket: controleren van de machine parameters/ machine instellen netjes houden van de werkpost  oplossen van storingen, indien nodig kan u terugvallen op de hulp van een technieker de operator moet zelf geen bereidingen maken, de kok neemt dit voor zijn/haar rekening

  • Logopedist (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • orderpicker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Leercontract

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER SLAGERIJ (Flexi) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ NIJNS

    Type: Flexijob

    Voor onze moderne, ambachtelijke keurslagerij zijn we op zoek naar een verkoper. Je hebt volgende taken: Bedienen van onze klanten; Kassawerk; Aanvullen van toonbank. ...

Zoek naar antwoorden van Pirotte Tai Yung in sociale netwerken
Look for responds of Pirotte Tai Yung in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pirotte Tai Yung. Laat een reactie achter voor Pirotte Tai Yung. Pirotte Tai Yung bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pirotte Tai Yung. Leave a respond for Pirotte Tai Yung. Pirotte Tai Yung on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pirotte Tai Yung op de google maps. Adres en contacten Pirotte Tai Yung
Location of Pirotte Tai Yung on the google maps. Address and contacts of Pirotte Tai Yung

Andere gerelateerde bedrijven als come Pirotte Tai Yung Pirotte Tai Yung: ATELIER MAGIC STYLE | DEUREN SLOTEN BEVEILIGING DEPANNAGE A.A.B. | LOUIS PONSARD | MARFA DI PIETRANTONIO | FELIX WOLPUT

Other related companies as Pirotte Tai Yung: ATELIER MAGIC STYLE | DEUREN SLOTEN BEVEILIGING DEPANNAGE A.A.B. | LOUIS PONSARD | MARFA DI PIETRANTONIO | FELIX WOLPUT

Pirotte Tai Yung is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pirotte Tai Yung, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09334503173. Het bedrijf Pirotte Tai Yung bevindt zich op het adres: Rue Wazon 35; 4000; Li猫ge 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 758,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 815,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mirrors. Lijst met producten zijn Glass - Stained & glaziers; Glaziers.
De hoofdactiviteit van Pirotte Tai Yung is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pirotte Tai Yung is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pirotte Tai Yung, openstaande posities, locatie van Pirotte Tai Yung op de kaart.

Pirotte Tai Yung is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pirotte Tai Yung, company assigned to the tax number BE09334503173. The company Pirotte Tai Yung is located at the address: Rue Wazon 35; 4000; Li猫ge 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 758,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 815,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mirrors. List of products are Glass - Stained & glaziers; Glaziers.
The main activity of Pirotte Tai Yung is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Pirotte Tai Yung is not available. You also can look at reviews of Pirotte Tai Yung, open positions, location of Pirotte Tai Yung on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pirotte Tai Yung, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pirotte Tai Yung, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pirotte Tai Yung, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pirotte Tai Yung, employees, financial statistics.