ATH TEX-CUIR SC

Contactgegevens ATH TEX-CUIR SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATH TEX-CUIR SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATH TEX-CUIR SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Square Saint-Julien 14; 7800; Ath, België

Telefoon (phone): 068 28 54 13 (+32-068 28 54 13) 068 28 54 13 (+32-068 28 54 13)

Fax (fax): +32 (83) 792-30-33 +32 (83) 792-30-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATH TEX-CUIR SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATH TEX-CUIR SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATH TEX-CUIR SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATH TEX-CUIR SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATH TEX-CUIR SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATH TEX-CUIR SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATH TEX-CUIR SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATH TEX-CUIR SC
Products information ATH TEX-CUIR SC

BTW identificatienummer (tax): BE06024047851
Ondernemingsnummer: 6855438232
Hoofdstad (capital): 533,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 743,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Clothing - Leather & buckskin; Clothing (Industrial) - Mfg. & sales; Uniforms

Product categorie (product category): Military and police goods

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATH TEX-CUIR SC
(Get full report from official database of BE for ATH TEX-CUIR SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATH TEX-CUIR SC
Addition kinds of activities for ATH TEX-CUIR SC

5713. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
081100. Houtwegen | Timber tracts
284303. Verwerkende assistenten | Processing assistants
02190000. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
34699918. Buisvinnen, gestempeld metaal | Tube fins, stamped metal
39490508. Decoys, eend en andere wildvogels | Decoys, duck and other game birds
57139905. Vinyl vloerbedekking | Vinyl floor covering

Werken bij ATH TEX-CUIR SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATH TEX-CUIR SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATH TEX-CUIR SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATH TEX-CUIR SC. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJK WERK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Kortrijk gaan wij op zoek naar tijdelijke werkkrachten. Ben je op zoek naar tijdelijk werk? 1 dag in de week, meerdere dagen of enkele weken? Laat dit dan zeker weten! Zo kunnen wij de mogelijkheden voor jou bekijken.

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Mechanical Engineer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

  • Vrachtwagenchauffeur CE - koeltransport (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ULU TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor nationaal en internationaal (Nederland - Duitsland) koeltransport. Overnachtingen tijdens weekdagen mogelijk; afhankelijk van de rittenopdrachten en woonplaats chauffeur.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Bornem-Puurs-Willebroek (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b JUWELIERS EN OPTIEKERS - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers, alarmklokken, pluviometers, vergrootgalzen en verrekijkers... wij zijn actief bij : juweliers optiekers electrozaken momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Zelfstandig Psychiatrisch arts - kinder- en jeugdpsychiatrie (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater, die op zelfstandige basis ons team wil aanvullen en versterken. Wij wensen zo ons aanbod diagnostiek en testafname verder optimaliseren. Volgende zaken zullen alvast tot een onderdeel van het op te nemen takenpakket behoren Diagnostiek i.s.m. ons diagnostisch onderzoeksteam. Multidisciplinair overleg met het therapeutenteam i.k.v. lopende casussen. Het vaststellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Ons behandelteam begeleiden op inhoudelijk niveau. Zorg verlenen op academisch, topklinisch niveau.

Zoek naar antwoorden van ATH TEX-CUIR SC in sociale netwerken
Look for responds of ATH TEX-CUIR SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATH TEX-CUIR SC. Laat een reactie achter voor ATH TEX-CUIR SC. ATH TEX-CUIR SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATH TEX-CUIR SC. Leave a respond for ATH TEX-CUIR SC. ATH TEX-CUIR SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATH TEX-CUIR SC op de google maps. Adres en contacten ATH TEX-CUIR SC
Location of ATH TEX-CUIR SC on the google maps. Address and contacts of ATH TEX-CUIR SC

Andere gerelateerde bedrijven als come ATH TEX-CUIR SC ATH TEX-CUIR SC: Van Goethem Drink-Market | Slabinck Laser Products NV | CHRISTIAN TITS | De Bremme nv NV | Stroobants (Ets)sa

Other related companies as ATH TEX-CUIR SC: Van Goethem Drink-Market | Slabinck Laser Products NV | CHRISTIAN TITS | De Bremme nv NV | Stroobants (Ets)sa

ATH TEX-CUIR SC is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATH TEX-CUIR SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06024047851. Het bedrijf ATH TEX-CUIR SC bevindt zich op het adres: Square Saint-Julien 14; 7800; Ath. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 533,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 743,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Military and police goods. Lijst met producten zijn Clothing - Leather & buckskin; Clothing (Industrial) - Mfg. & sales; Uniforms.
De hoofdactiviteit van ATH TEX-CUIR SC is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATH TEX-CUIR SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATH TEX-CUIR SC, openstaande posities, locatie van ATH TEX-CUIR SC op de kaart.

ATH TEX-CUIR SC is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATH TEX-CUIR SC, company assigned to the tax number BE06024047851. The company ATH TEX-CUIR SC is located at the address: Square Saint-Julien 14; 7800; Ath. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 533,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 743,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Military and police goods. List of products are Clothing - Leather & buckskin; Clothing (Industrial) - Mfg. & sales; Uniforms.
The main activity of ATH TEX-CUIR SC is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ATH TEX-CUIR SC is not available. You also can look at reviews of ATH TEX-CUIR SC, open positions, location of ATH TEX-CUIR SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATH TEX-CUIR SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATH TEX-CUIR SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATH TEX-CUIR SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATH TEX-CUIR SC, employees, financial statistics.