KUNSTMEUBELEN VAN EYCK

Contactgegevens KUNSTMEUBELEN VAN EYCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KUNSTMEUBELEN VAN EYCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

KUNSTMEUBELEN VAN EYCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEIZER KARELSTRAAT 97; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92254419 (+32-92254419) 92254419 (+32-92254419)

Fax (fax): +32 (61) 717-24-27 +32 (61) 717-24-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KUNSTMEUBELEN VAN EYCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KUNSTMEUBELEN VAN EYCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KUNSTMEUBELEN VAN EYCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KUNSTMEUBELEN VAN EYCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KUNSTMEUBELEN VAN EYCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KUNSTMEUBELEN VAN EYCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KUNSTMEUBELEN VAN EYCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KUNSTMEUBELEN VAN EYCK
Products information KUNSTMEUBELEN VAN EYCK

BTW identificatienummer (tax): BE07610198974
Ondernemingsnummer: 9908264160
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 646,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in KUNSTMEUBELEN VAN EYCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten; Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KUNSTMEUBELEN VAN EYCK
(Get full report from official database of BE for KUNSTMEUBELEN VAN EYCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor KUNSTMEUBELEN VAN EYCK
Addition kinds of activities for KUNSTMEUBELEN VAN EYCK

23899901. Kleding voor gehandicapten | Apparel for handicapped
26310413. Transformer board | Transformer board
32610104. Zeepschotels, glanzend china | Soap dishes, vitreous china
35450109. Verniers (precisie gereedschappen van machinisten) | Verniers (machinists' precision tools)
80930000. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec

Werken bij KUNSTMEUBELEN VAN EYCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KUNSTMEUBELEN VAN EYCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KUNSTMEUBELEN VAN EYCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KUNSTMEUBELEN VAN EYCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Assemblagemedewerker op verplaatsing (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assemblagemedewerker voor onze klant ga je mee op verplaatsing voor het monteren en installeren van stoelen in theaters, bioscoopzalen, voetbalstadions, ...

  • HULPMONTEUR PIPING (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulp pijpfitter werk je onder leiding van een hoofd lasser/pijpfitter. Je assisteert de hoofd pijpfitter in de vlotte organisatie en montage van buisleidingen bij onze klanten in de meest diverse sectoren. Je monteert buisleidingen en staat in voor het lassen van constructies op werven. Je houdt tevens toezicht op het onderhoud en het correct gebruik van materieel en uitrusting.

  • Hulpboekhouder te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpboekhouder m/v sta je in voor volgende taken en verantwoordelijkheden: Inboeken van aankoopfacturen Verwerking verkoopsfacturen Financiële verrichtingen Intrastat Kredietverzekering Debiteurenbeheer Algemene administratieve taken verbonden met de boekhouding Ondersteuning facturatie Bijspringen telefonische oproepen

  • Exclusieve Home Manager M/V te Deurle 16u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Deurle. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Bijlesgever fysica (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Zaalverantwoordelijke Restaurant Colmar (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Vaste Job

    Als zaalverantwoordelijke - shiftverantwoordelijke werk je samen met de Manager en Assistent Manager en zal je o.a. instaan voor volgende taken: Operationeel meewerken in zaal en wanneer verantwoordelijke van dienst, het leiden van de service in de zaal Opleiden van nieuwe medewerkers (on the job training) Stockcontrole en ontvangen van leveringen Kas- en koffercontrole Verrichten van de openings- en sluitingsprocedures van het restaurant

  • Administratief bediende planning (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand die zich hierin herkent: Je bent tweetalig (Frans en Nederlands) Kennis van dispatch Kennis van hout en montage Je bent administratief en organisatorisch sterk Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. (38u/week)

  • Gespierde mechanieker opleggers (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je sleutelt aan opleggers. Let op het betreft hier het fysiek zwaardere werk! Je staat in voor het vervangen van remblokken en rempotten, het vervangen wielen, kleine laswerken, de elektriciteit aanpassen, zaken uitlezen op computer,...

  • Zelfstandige Kantoorhouders (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Gedreven telesales (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zeer goede verloning Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

Zoek naar antwoorden van KUNSTMEUBELEN VAN EYCK in sociale netwerken
Look for responds of KUNSTMEUBELEN VAN EYCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor KUNSTMEUBELEN VAN EYCK. Laat een reactie achter voor KUNSTMEUBELEN VAN EYCK. KUNSTMEUBELEN VAN EYCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KUNSTMEUBELEN VAN EYCK. Leave a respond for KUNSTMEUBELEN VAN EYCK. KUNSTMEUBELEN VAN EYCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KUNSTMEUBELEN VAN EYCK op de google maps. Adres en contacten KUNSTMEUBELEN VAN EYCK
Location of KUNSTMEUBELEN VAN EYCK on the google maps. Address and contacts of KUNSTMEUBELEN VAN EYCK

Andere gerelateerde bedrijven als come KUNSTMEUBELEN VAN EYCK KUNSTMEUBELEN VAN EYCK: RAYMOND HAUDRY | HOME JEAN VELDEMANS | Erven W | N. DE PELSENEER | MARCEL WERON

Other related companies as KUNSTMEUBELEN VAN EYCK: RAYMOND HAUDRY | HOME JEAN VELDEMANS | Erven W | N. DE PELSENEER | MARCEL WERON

KUNSTMEUBELEN VAN EYCK is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KUNSTMEUBELEN VAN EYCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07610198974. Het bedrijf KUNSTMEUBELEN VAN EYCK bevindt zich op het adres: KEIZER KARELSTRAAT 97; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 646,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten; Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in KUNSTMEUBELEN VAN EYCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KUNSTMEUBELEN VAN EYCK is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KUNSTMEUBELEN VAN EYCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KUNSTMEUBELEN VAN EYCK, openstaande posities, locatie van KUNSTMEUBELEN VAN EYCK op de kaart.

KUNSTMEUBELEN VAN EYCK is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is KUNSTMEUBELEN VAN EYCK, company assigned to the tax number BE07610198974. The company KUNSTMEUBELEN VAN EYCK is located at the address: KEIZER KARELSTRAAT 97; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 646,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Binnenhuisarchitecten; Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in KUNSTMEUBELEN VAN EYCK were not found.
The main activity of KUNSTMEUBELEN VAN EYCK is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KUNSTMEUBELEN VAN EYCK is not available. You also can look at reviews of KUNSTMEUBELEN VAN EYCK, open positions, location of KUNSTMEUBELEN VAN EYCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KUNSTMEUBELEN VAN EYCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KUNSTMEUBELEN VAN EYCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KUNSTMEUBELEN VAN EYCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KUNSTMEUBELEN VAN EYCK, employees, financial statistics.