DATASOFT SOLUTIONS

Contactgegevens DATASOFT SOLUTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DATASOFT SOLUTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DATASOFT SOLUTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOOR-BRABANT LAAN 6; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14452831 (+32-14452831) 14452831 (+32-14452831)

Fax (fax): +32 (71) 592-60-53 +32 (71) 592-60-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DATASOFT SOLUTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DATASOFT SOLUTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DATASOFT SOLUTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DATASOFT SOLUTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DATASOFT SOLUTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DATASOFT SOLUTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DATASOFT SOLUTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DATASOFT SOLUTIONS
Products information DATASOFT SOLUTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE04942993164
Ondernemingsnummer: 3418914794
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits: CD-ROM Vierges.. Produits: Imprimantes, El茅ments Informatiques, Mini-Ordinateurs, Ordinateurs & P茅riph茅riques.. Software pour Entreprises >50 PC: MS Outlook, MS Word, MS Access, MS Excel, MS Office.

Product categorie (product category): Microsoft. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Ordinateurs Fab. Machines and mat茅riel de bureau Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DATASOFT SOLUTIONS
(Get full report from official database of BE for DATASOFT SOLUTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DATASOFT SOLUTIONS
Addition kinds of activities for DATASOFT SOLUTIONS

20770100. Dierlijke vetten, oliën en maaltijden | Animal fats, oils, and meals
28330105. Organische farmaceutische chemicaliën: bulk, ongecompliceerd | Organic medicinal chemicals: bulk, uncompounded
35789902. Wijzig maken van machines | Change making machines
37990202. Electrocars, voor het vervoeren van golfers | Electrocars, for transporting golfers
38299913. Druk transducers | Pressure transducers
39140503. Ecclesiastische ware, roestvrij staal | Ecclesiastical ware, stainless steel
57129901. Bar armaturen, apparatuur en benodigdheden | Bar fixtures, equipment and supplies
70320101. Cabin camp | Cabin camp

Werken bij DATASOFT SOLUTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DATASOFT SOLUTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DATASOFT SOLUTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DATASOFT SOLUTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief beheerder inningen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je beheert de onbetaalde dossiers en zorgt voor de inning van de onbetaalde bedragen Je beoordeelt de risico’s en activeert de nodige waarborgen Je verzorgt de dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en telefonische oproepen Je brengt het management op de hoogte van afwijkende of frauduleuze gevallen

  • Monteur - ramen en deuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Genk is Konvert Constuct Houthalen op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren. Is het plaatsen van ramen & deuren een passie voor u? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Productiearbeider (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, een specialist en producent van industriële en technische borstels voor alle takken van industrie, zoeken we een productiemedewerker, optie vast, die instaat voor de machine bediening voor de productie van tochtstrippen. Je werkt in dagdienst en bent onmiddellijk beschikbaar. Je hebt reeds ervaring met machine bediening.

  • Poetshulp Gooik (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Inpakker kabels in 3 ploegen (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Studentenjob

    Etiketteren van verpakte goederen. Palettiseren van verpakte goederen: stel-pelen op palet conform de voorschriften. Controle op de kwaliteit. Zorgen voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Student receptionist voor vakantieperiodes (m/v) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Om onze vaste receptionist(e)s te vervangen zijn we op zoek naar (werk)studenten tijdens de schoolvakantie. Ben je daarnaast ook beschikbaar om één of meerdere dagen te werken op een (vaste) weekdag tijdens het schooljaar, is dit zeker een troef. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers, het beheer van de telefonische communicatie en bijkomende administratieve taken.

  • Jobstudent schoonmaak te Geel (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak van 31/8 tot 6/9 bij onze klant in Geel. Dagelijks werk je van 6u tot 12u30.

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Projectleider (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: NOVA Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

  • Technisch en commercieel medewerk(st)er - product specialist e-commerce (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je iemand die zelfstandig kan werken, met naast je commerciële vaardigheden ook voldoende technisch inzicht? Ben je vlot aan de telefoon in zowel Nederlands als Frans? Heb je MS office vlot onder de knie? Dan is deze job echt iets voor jou! Hoofdtaken: Opmaken offertes in 2 landstalen (NL + FR) Telefonisch contact in beide landstalen Technische ondersteuning via telefoon Interesse in de IT-wereld om de IT-medewerkers te ondersteunen bij de uitwerking en het onderhoud van de websites is een pluspunt. Webshopklanten op weg helpen doorheen onze webshops via telefoon · Opmaken offertes / technische fiches in 2 landstalen (NL + FR) : Voor een groot deel gaat dit over standaardwerk. Naarmate je meer ervaring hebt opgebouwd en wat meer productkennis hebt, kan dit al wat technischer worden. · Telefonisch contact in beide landstalen: Het is een must dat je beide landstalen goed beheerst. Meer dan 50% van onze klanten zijn Franstalig. · Technische ondersteuning via telefoon: algemene technische bagage en inzicht volstaat. Specifieke zaken leer je wel stapsgewijs. · Assisteren bij inhoudelijke opmaak nieuwe websites (bv. http://www.tankkopen.be/ www.mazouttank.be/fr/prix-citerne-a-mazout).: Schrijven van korte, duidelijke teksten die to the point zijn. Actieve webshops Bollaert: https://www.tankkopen.be/ https://www.tankkopen.nl/ https://www.cuve-ibc.be/ https://www.cuve.be/ https://www.cuve-shop.fr/

  • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Werfreserve

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van DATASOFT SOLUTIONS in sociale netwerken
Look for responds of DATASOFT SOLUTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DATASOFT SOLUTIONS. Laat een reactie achter voor DATASOFT SOLUTIONS. DATASOFT SOLUTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DATASOFT SOLUTIONS. Leave a respond for DATASOFT SOLUTIONS. DATASOFT SOLUTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DATASOFT SOLUTIONS op de google maps. Adres en contacten DATASOFT SOLUTIONS
Location of DATASOFT SOLUTIONS on the google maps. Address and contacts of DATASOFT SOLUTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come DATASOFT SOLUTIONS DATASOFT SOLUTIONS: SHELL | MAISON GR?GOIRE | VAN DE CRAEN & C掳 | Van Der Meiren J | Inter Pianos SA

Other related companies as DATASOFT SOLUTIONS: SHELL | MAISON GR?GOIRE | VAN DE CRAEN & C掳 | Van Der Meiren J | Inter Pianos SA

DATASOFT SOLUTIONS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DATASOFT SOLUTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04942993164. Het bedrijf DATASOFT SOLUTIONS bevindt zich op het adres: NOOR-BRABANT LAAN 6; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 509,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Microsoft. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Ordinateurs Fab. Machines and mat茅riel de bureau Gr. Lijst met producten zijn Produits: CD-ROM Vierges.. Produits: Imprimantes, El茅ments Informatiques, Mini-Ordinateurs, Ordinateurs & P茅riph茅riques.. Software pour Entreprises >50 PC: MS Outlook, MS Word, MS Access, MS Excel, MS Office..
De hoofdactiviteit van DATASOFT SOLUTIONS is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DATASOFT SOLUTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DATASOFT SOLUTIONS, openstaande posities, locatie van DATASOFT SOLUTIONS op de kaart.

DATASOFT SOLUTIONS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DATASOFT SOLUTIONS, company assigned to the tax number BE04942993164. The company DATASOFT SOLUTIONS is located at the address: NOOR-BRABANT LAAN 6; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 509,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Microsoft. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Ordinateurs Fab. Machines and mat茅riel de bureau Gr. List of products are Produits: CD-ROM Vierges.. Produits: Imprimantes, El茅ments Informatiques, Mini-Ordinateurs, Ordinateurs & P茅riph茅riques.. Software pour Entreprises >50 PC: MS Outlook, MS Word, MS Access, MS Excel, MS Office..
The main activity of DATASOFT SOLUTIONS is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DATASOFT SOLUTIONS is not available. You also can look at reviews of DATASOFT SOLUTIONS, open positions, location of DATASOFT SOLUTIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DATASOFT SOLUTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DATASOFT SOLUTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DATASOFT SOLUTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DATASOFT SOLUTIONS, employees, financial statistics.