SCRIBURO

Contactgegevens SCRIBURO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCRIBURO: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCRIBURO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTROZEBEKESTRAAT 70; 8760; MEULEBEKE, België

Telefoon (phone): 51487821 (+32-51487821) 51487821 (+32-51487821)

Fax (fax): +32 (2) 358-12-81 +32 (2) 358-12-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCRIBURO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCRIBURO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCRIBURO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCRIBURO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCRIBURO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCRIBURO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCRIBURO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCRIBURO
Products information SCRIBURO

BTW identificatienummer (tax): BE06748596191
Ondernemingsnummer: 9862945556
Hoofdstad (capital): 340,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 550,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in SCRIBURO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten; Kantoormateriaal; Kantoormateriaal Gh; Telecommunicatiesystemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCRIBURO
(Get full report from official database of BE for SCRIBURO)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCRIBURO
Addition kinds of activities for SCRIBURO

01810204. Rozen, groeiende van | Roses, growing of
28360501. gifstoffen | Toxins
28690104. Ethylalcohol, ethanol | Ethyl alcohol, ethanol
33989902. Lassen (verharding) van metaal | Brazing (hardening) of metal
50459903. Computer software | Computer software
59320502. Winkelinrichting en uitrusting, tweedehands | Store fixtures and equipment, secondhand
86610131. moskeeën | Mosques
89990104. kalligraaf | Calligrapher

Werken bij SCRIBURO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCRIBURO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCRIBURO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCRIBURO. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

  • Kwaliteitscontroleur Elektriciteit & Elektro (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitscontroleur behoren onderstaande taken tot je pakket. Je meet, test, controleerteen grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. Je spoort mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten op. Je organiseert zelf je werk in het aangewezen domein. Je bestudeert en analyseert de gegevens. Je bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. Je kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. Je maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. Je registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. Je spoort zelfstandig de oorzaken van montagemoeilijkheden op door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. Andere taken: Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • METSER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we opzoek naar een metser voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan façade metsen je kan binnenmuren metsen je kan afbraakwerken doen je kan metselwerken uitvoeren voor renovatie projecten

  • MAGAZIJNMEDEWERKER MET INTERESSE VOOR TEXTIEL & TECHNIEK! (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: MANPOWER INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Zwijndrecht is wereldwijd een marktleider in verkoop en verhuur van textiel en techniek voor de theater- en eventsector. Zij zoeken een dynamische, zelfstandige MAGAZIJNMEDEWERKER! Als MAGAZIJNMEDEWERKER kom je terecht in een klein, gemotiveerd, hecht team dat zich elke dag ten volle inzet om het magazijn vlot te laten draaien. Samen met deze collega's zorg je voor de voorbereiding van de bestellingen! Daarbij zorg je ook voor een correcte administratieve afhandeling (zodat je collega's van sales altijd een correct overzicht van de stock hebben). Je plaatst binnenkomende goederen (technische componenten, textiel,..) in de stock.

  • Dakwerker (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Lommel zijn wij op zoek naar een dakwerker.

  • Huishoudhulp regio Blanden, Oud-Heverlee (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diest – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Verkoper / Verkoopster Slagerij (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelmedewerker gezocht voor een slagerij, regio Avelgem. Jouw taken : * aanvullen van vleeswaren in de toonbank * bestellen van klanten * onderhoud in de winkel * meehelpen met eenvoudige bereidingen in het atelier Uurrooster (ongeveer): Maandag 14u tot 19u30 Woensdag 8u tot 12u30 Vrijdag 8u tot 12u30 en van 14u tot 19u Zondag 8u tot 12u30 Uurrooster is bespreekbaar.

  • WERVINGRESERVE: CUSTOMER SERVICE ADVISOR FT NL/FR - NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL ! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor voor een Premium Duits automerk behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen en mails.

  • Flexijob zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Cafe Belge is op zoek naar een enthousiaste flexibele flexi medewerker voor de bar/zaal, beschikbaar tydens weekend, weekavonden is een pluspunt. Uren en dagen zijn bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van SCRIBURO in sociale netwerken
Look for responds of SCRIBURO in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCRIBURO. Laat een reactie achter voor SCRIBURO. SCRIBURO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCRIBURO. Leave a respond for SCRIBURO. SCRIBURO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCRIBURO op de google maps. Adres en contacten SCRIBURO
Location of SCRIBURO on the google maps. Address and contacts of SCRIBURO

Andere gerelateerde bedrijven als come SCRIBURO SCRIBURO: BACOB | POST MANAGEMENT & TRADING | I. DEINEKO | Thiry P | Aide & Soins à Domicile ASBL

Other related companies as SCRIBURO: BACOB | POST MANAGEMENT & TRADING | I. DEINEKO | Thiry P | Aide & Soins à Domicile ASBL

SCRIBURO is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCRIBURO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06748596191. Het bedrijf SCRIBURO bevindt zich op het adres: OOSTROZEBEKESTRAAT 70; 8760; MEULEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 340,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 550,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten; Kantoormateriaal; Kantoormateriaal Gh; Telecommunicatiesystemen. Producten gemaakt in SCRIBURO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCRIBURO is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCRIBURO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCRIBURO, openstaande posities, locatie van SCRIBURO op de kaart.

SCRIBURO is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCRIBURO, company assigned to the tax number BE06748596191. The company SCRIBURO is located at the address: OOSTROZEBEKESTRAAT 70; 8760; MEULEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 340,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 550,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Binnenhuisarchitecten; Kantoormateriaal; Kantoormateriaal Gh; Telecommunicatiesystemen. Products created in SCRIBURO were not found.
The main activity of SCRIBURO is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SCRIBURO is not available. You also can look at reviews of SCRIBURO, open positions, location of SCRIBURO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCRIBURO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCRIBURO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCRIBURO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCRIBURO, employees, financial statistics.