MUYSHONDT

Contactgegevens MUYSHONDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUYSHONDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUYSHONDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LODDERSTRAAT 20-22; 2880; BORNEM, België

Telefoon (phone): 38892255 (+32-38892255) 38892255 (+32-38892255)

Fax (fax): +32 (15) 133-97-32 +32 (15) 133-97-32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUYSHONDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUYSHONDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUYSHONDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUYSHONDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUYSHONDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUYSHONDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUYSHONDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUYSHONDT
Products information MUYSHONDT

BTW identificatienummer (tax): BE07271545410
Ondernemingsnummer: 5305816650
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 641,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activit茅s: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Gamme de Produits: Appareils ?lectrom茅nagers. Services: Pi猫ces de Rechange.. Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.. Software pour Particuliers: MS Word, MS Outlook, MS Office, MS Excel, MS Access.

Product categorie (product category): Microsoft. Mat茅riel de T茅l茅communication. Ordinateurs and 茅quipement informatique. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. Installation 茅lectrique industrielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUYSHONDT
(Get full report from official database of BE for MUYSHONDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUYSHONDT
Addition kinds of activities for MUYSHONDT

07230109. Diensten voor tabaksclassificatie | Tobacco grading services
20840101. Wijnkoelers (drankjes) | Wine coolers (beverages)
24290103. Hoepels, hout, voor strakke of slanke coöperatie: gesaagd of gesplitst | Hoops, wood, for tight or slack cooperage: sawed or split
30520101. Luchtleiding of luchtremslang, rubber of rubberen stof | Air line or air brake hose, rubber or rubberized fabric
34299908. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
51490602. Gezond voedsel | Health foods
60290000. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec
76991102. Vergrendelde onderdelen aan individuele bestelling | Lock parts made to individual order

Werken bij MUYSHONDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUYSHONDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUYSHONDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUYSHONDT. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR PLOEG OF VASTENACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Roeselare (Beveren) kijken wij uit naar een ambitieus, authentiek, betrokken, gedreven en mensgerichte Operator. Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk geautomatiseerde verpakkingslijnen.

  • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van de afdeling Human resources en rapporteer je aan de Recruitment Manager. Om te beantwoorden aan alle vacatures van de operationele managers zijn wij steeds op zoek naar medewerkers. Rekrutering gebeurt vanuit 5 jobcenters.

  • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

  • Industrieel elektricien * (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een industrieel elektricien. U staat in voor de bekabeling en aansluiting. U werkt in ploegjes van 2 à 3 personen.

  • KWALITEITSCONTROLEUR (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor een onderneming die gespecialiseerd is in groenten: - je bent verantwoordelijk voor verschillende controles doorheen het gehele verwerkingsproces - je communiceert met medewerkers over eventuele problemen en je zorgt ervoor dat de toewijzing van producten aan de juiste kwaliteitsklassen gebeurt

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Wortegem-Petegem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wortegem - Petegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poets- en huishoudhulp regio Rotselaar, Haacht (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Rotselaar, Haacht en omgeving

  • Stage : Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) in de HR (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een jong dynamisch team, waar je zal beschouwd word als een volwaardige medewerker. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. - Je beheert de mailboxen en verwerkt de binnenkomende CV's. - Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. - Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidaten interviews. - Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. - Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. - Je verzamelt commerciële informatie en detecteert sales opportuniteiten. - Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. - Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date. - Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen. - Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen.

  • Studentenjob (m/v) te Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUNKEMÖLLER MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • PRODUCTION ENGINEER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bachelor elektriciteit of elektromechanica Leidinggevende capaciteiten Kennis hoogspanning Voor een internationaal actief bedrijf regio Roeselare, gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten en eindproducten, is Hays Engineering op zoek naar een werkvoorbereiding met goede kennis hoogspanning. In deze job als werkvoorbereider elektriciteit ben je het aanspreekpunt voor alle elektrische vragen betreffende hoog- en laagspanning. Je bekijkt de elektrische schema's en kabelbomen, verwerkt ze in het SAP systeem en je berekent de kostprijs voor productie. Daarnaast maak je ook werkinstructies op zodat men weet op welke wijze elektrische componenten moeten gemonteerd worden en met welke tools. Je houdt hierbij steeds de kwaliteit en veiligheid in het achterhoofd. Verder optimaliseer je de productiemethodes en doe je verbetervoorstellen. Ten slotte leid je nieuwe collega's.

  • medewerker charcuterietoog (M/V) (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: EUROSPAR EINDHOUT

    Type: Vaste Job

    Je kunt zelfstandig werken terwijl je eveneens een echte teamplayer bent. Je werkt nauwkeurig en ordelijk. Je hebt oog voor detail en hygiëne. Je bent flexibel wat betreft weekendwerk. Je bent flexibel wat betreft uurrooster (soms beginnen om 6u of werken tot 20u) Ervaring met charcuterie/kaas/brood Ervaring met snijmachines

Zoek naar antwoorden van MUYSHONDT in sociale netwerken
Look for responds of MUYSHONDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUYSHONDT. Laat een reactie achter voor MUYSHONDT. MUYSHONDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUYSHONDT. Leave a respond for MUYSHONDT. MUYSHONDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUYSHONDT op de google maps. Adres en contacten MUYSHONDT
Location of MUYSHONDT on the google maps. Address and contacts of MUYSHONDT

Andere gerelateerde bedrijven als come MUYSHONDT MUYSHONDT: ALBO | COIFFURE NANCY | M.D'COIFF | F.A.C. | J.Y. NOTTE

Other related companies as MUYSHONDT: ALBO | COIFFURE NANCY | M.D'COIFF | F.A.C. | J.Y. NOTTE

MUYSHONDT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUYSHONDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07271545410. Het bedrijf MUYSHONDT bevindt zich op het adres: LODDERSTRAAT 20-22; 2880; BORNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 641,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Microsoft. Mat茅riel de T茅l茅communication. Ordinateurs and 茅quipement informatique. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. Installation 茅lectrique industrielle. Lijst met producten zijn Activit茅s: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Gamme de Produits: Appareils ?lectrom茅nagers. Services: Pi猫ces de Rechange.. Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.. Software pour Particuliers: MS Word, MS Outlook, MS Office, MS Excel, MS Access..
De hoofdactiviteit van MUYSHONDT is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUYSHONDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUYSHONDT, openstaande posities, locatie van MUYSHONDT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MUYSHONDT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUYSHONDT, company assigned to the tax number BE07271545410. The company MUYSHONDT is located at the address: LODDERSTRAAT 20-22; 2880; BORNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 641,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Microsoft. Mat茅riel de T茅l茅communication. Ordinateurs and 茅quipement informatique. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. Installation 茅lectrique industrielle. List of products are Activit茅s: Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Gamme de Produits: Appareils ?lectrom茅nagers. Services: Pi猫ces de Rechange.. Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.. Software pour Particuliers: MS Word, MS Outlook, MS Office, MS Excel, MS Access..
The main activity of MUYSHONDT is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MUYSHONDT is not available. You also can look at reviews of MUYSHONDT, open positions, location of MUYSHONDT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUYSHONDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUYSHONDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUYSHONDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUYSHONDT, employees, financial statistics.