MICROMAN EKE

Contactgegevens MICROMAN EKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICROMAN EKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICROMAN EKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE EEDSTRAAT 5B; 9810; EKE, België

Telefoon (phone): 93859437 (+32-93859437) 93859437 (+32-93859437)

Fax (fax): +32 (57) 453-21-17 +32 (57) 453-21-17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICROMAN EKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICROMAN EKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICROMAN EKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICROMAN EKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICROMAN EKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICROMAN EKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICROMAN EKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICROMAN EKE
Products information MICROMAN EKE

BTW identificatienummer (tax): BE04993255615
Ondernemingsnummer: 8284484863
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques, Logiciels, Ordinateurs.. Produits: Imprimantes.. Produits: Jeux Informatiques et Vid茅os.. Produits: Ordinateurs portables.. Services: Fournisseurs d'Acc猫s 脿 Internet.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Software pour Particuliers: MS Outlook, MS Access, MS Office, MS Excel, MS Word.

Product categorie (product category): Microsoft. Jeux and jouets. Machines and mat茅riel de bureau Ordinateurs and 茅quipement informatique. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. E-activit茅s. Ordinateurs Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICROMAN EKE
(Get full report from official database of BE for MICROMAN EKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICROMAN EKE
Addition kinds of activities for MICROMAN EKE

344601. Trappen, brand ontsnapt, balkons, relingen en ladders | Stairs, fire escapes, balconies, railings, and ladders
508303. Landbouwmachines en -uitrusting | Agricultural machinery and equipment
861103. Regelgevende verenigingen | Regulatory associations
20150304. Eieren, verwerkt: gedehydrateerd | Eggs, processed: dehydrated
23859903. Luierdeksels, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Diaper covers, waterproof: made from purchased materials
35420101. Buigmachines | Bending machines
36999911. Pulseversterkers | Pulse amplifiers
45220102. Flying charter service | Flying charter service
51490101. Kookoliën | Cooking oils

Werken bij MICROMAN EKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICROMAN EKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICROMAN EKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICROMAN EKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Passievolle Bakker (OPDORP)

    Regio: OPDORP

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een warme bakker gelegen regio Dendermonde zijn we op zoek naar een bakker, je zal instaan voor zowel de broden als patissier en de koffiekoeken. Je zal 's ochtends in de week starten om 5u30 en in het weekend om 3 uur. Ben jij een vroege vogel en heb je ervaring als bakker? Dan ben JIJ die wij nodig hebben! Stuur snel jouw naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) - REGIO GENT! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel.

  • Huishoudhulp regio Kortemark-Zarren (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEGRYSE KATRIEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een stabiele werkgever ? Is huishoudelijk werk uw passie ? Wij zijn op zoek naar betrouwbare huishoudhulpen met ervaring. Uren vrij te bepalen. Kan zowel voltijds (37u) als deeltijds ingevuld worden

  • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oud-Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Medewerker Cafetaria (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een horecazaak in Maldegem zijn wij op zoek naar een student om te werken in het weekend Taken: Je staat in voor de bediening van de klanten; Je noteert de bestelling; Je staat in voor de afruiming van de tafel; Je rekent af aan de kassa; Je helpt mee in de keuken bij de afwas Je zorgt voor algemeen onderhoud

  • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: TAC

    Type: Vaste Job

    Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

  • Spoorkraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VANORMELINGEN-STAS

    Type: Vaste Job

    Als spoorkraanmachinist bestuur je een hydraulische bandenkraan op het spoor. Deze zal je besturen om sporenlijnen aan te leggen en te vernieuwen. Je begeleidt de spoorarbeiders die werken in de omgeving van de spoorkraan. Zelf doe je het klein onderhoud indien nodig. Ook zal je de materialen en het materieel naar de werf vervoeren en alle handelingen ter harte nemen.

  • Commercieel intern bediende - Credit advisor (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: FSD GROUP

    Type: Vaste Job

    Commercieel intern bediende - Credit advisor Geldlenen.be - FSD group, wij zijn tussenpersoon in persoonlijke leningen en verzekering. We zijn actief in België en Luxemburg. Onze partners zijn Elantis (Belfius), Record bank, Alpha Credit (BNPParibas), Afi-Esca, NN, .... Wij zijn op zoek naar een commercieel adviseur Taken: Het behandelen van nieuwe kredietaanvragen. Een vertrouwensrelatie opbouwen met de klanten. Het analyseren en indienen van dossiers. Het beheren en opvolgen van de lopende dossiers. Het beheren van de inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Het behouden van onze goede professionele relatie met de banken. Profiel: U hebt een commerciële instelling om een dossier te analyseren. U hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel U bent stressbestendig U bent flexibel en houdt van uitdagingen. U bent Nederlandstalig en hebt kennis van het Frans. Ervaring in het behandelen van kredieten bij een bankinstelling of bij een kredietmakelaar is een troef

  • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

Zoek naar antwoorden van MICROMAN EKE in sociale netwerken
Look for responds of MICROMAN EKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICROMAN EKE. Laat een reactie achter voor MICROMAN EKE. MICROMAN EKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICROMAN EKE. Leave a respond for MICROMAN EKE. MICROMAN EKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICROMAN EKE op de google maps. Adres en contacten MICROMAN EKE
Location of MICROMAN EKE on the google maps. Address and contacts of MICROMAN EKE

Andere gerelateerde bedrijven als come MICROMAN EKE MICROMAN EKE: BASE JETTE | D & D DOGS | HOTEL-RESTAURANT BEVEREN | AU ZOO DE JETTE | MENUISERIE-EBENISTERIE VANDEGAAR SA

Other related companies as MICROMAN EKE: BASE JETTE | D & D DOGS | HOTEL-RESTAURANT BEVEREN | AU ZOO DE JETTE | MENUISERIE-EBENISTERIE VANDEGAAR SA

MICROMAN EKE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICROMAN EKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04993255615. Het bedrijf MICROMAN EKE bevindt zich op het adres: OUDE EEDSTRAAT 5B; 9810; EKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Microsoft. Jeux and jouets. Machines and mat茅riel de bureau Ordinateurs and 茅quipement informatique. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. E-activit茅s. Ordinateurs Fab. Lijst met producten zijn Produits: CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques, Logiciels, Ordinateurs.. Produits: Imprimantes.. Produits: Jeux Informatiques et Vid茅os.. Produits: Ordinateurs portables.. Services: Fournisseurs d'Acc猫s 脿 Internet.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Software pour Particuliers: MS Outlook, MS Access, MS Office, MS Excel, MS Word..
De hoofdactiviteit van MICROMAN EKE is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICROMAN EKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICROMAN EKE, openstaande posities, locatie van MICROMAN EKE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MICROMAN EKE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICROMAN EKE, company assigned to the tax number BE04993255615. The company MICROMAN EKE is located at the address: OUDE EEDSTRAAT 5B; 9810; EKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Microsoft. Jeux and jouets. Machines and mat茅riel de bureau Ordinateurs and 茅quipement informatique. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. E-activit茅s. Ordinateurs Fab. List of products are Produits: CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques, Logiciels, Ordinateurs.. Produits: Imprimantes.. Produits: Jeux Informatiques et Vid茅os.. Produits: Ordinateurs portables.. Services: Fournisseurs d'Acc猫s 脿 Internet.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Software pour Particuliers: MS Outlook, MS Access, MS Office, MS Excel, MS Word..
The main activity of MICROMAN EKE is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MICROMAN EKE is not available. You also can look at reviews of MICROMAN EKE, open positions, location of MICROMAN EKE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICROMAN EKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICROMAN EKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICROMAN EKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICROMAN EKE, employees, financial statistics.