COMPUTERSOFT AND SYSTEMS

Contactgegevens COMPUTERSOFT AND SYSTEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPUTERSOFT AND SYSTEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPUTERSOFT AND SYSTEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEENSESTEENWEG 318; 8501; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56351818 (+32-56351818) 56351818 (+32-56351818)

Fax (fax): +32 (12) 609-40-15 +32 (12) 609-40-15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPUTERSOFT AND SYSTEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPUTERSOFT AND SYSTEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPUTERSOFT AND SYSTEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPUTERSOFT AND SYSTEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPUTERSOFT AND SYSTEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPUTERSOFT AND SYSTEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPUTERSOFT AND SYSTEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPUTERSOFT AND SYSTEMS
Products information COMPUTERSOFT AND SYSTEMS

BTW identificatienummer (tax): BE08604736328
Ondernemingsnummer: 1723724365
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique.. Produits: Logiciels, Ordinateurs, Abonnements Internet, CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques.. Services: Fournisseurs d'Acc猫s 脿 Internet.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Software pour Particuliers: MS Access, MS Excel, MS Office, MS Outlook, MS Word.

Product categorie (product category): Microsoft. Formation and enseignement. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. E-activit茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPUTERSOFT AND SYSTEMS
(Get full report from official database of BE for COMPUTERSOFT AND SYSTEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPUTERSOFT AND SYSTEMS
Addition kinds of activities for COMPUTERSOFT AND SYSTEMS

5411. Kruidenierszaken | Grocery stores
508304. Zuivelindustrie en -apparatuur | Dairy machinery and equipment
509400. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
782200. Film- en bandverdeling | Motion picture and tape distribution
35560403. Sap extractors, groenten en fruit: commercieel type | Juice extractors, fruit and vegetable: commercial type

Werken bij COMPUTERSOFT AND SYSTEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPUTERSOFT AND SYSTEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPUTERSOFT AND SYSTEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPUTERSOFT AND SYSTEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Media observator gezocht met eerste werkervaring-kennis Frans (m/v) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een fulltime lezer/knipper (m/v). Een lezer-knipper is een specifieke omschrijving voor een doorgedreven, gemotiveerde sterk administratief onderlegde bediende. In opdracht van bedrijven en PR-agentschappen worden actuele Nederlandstalige en Franstalige geschreven en audiovisuele pers op dagelijkse basis gescreend op zoek naar relevante informatie voor de klanten van het bedrijf. Je bundelt/knipt vervolgens de resultaten, verwerkt ze digitaal en stuurt deze door naar de opdrachtgevers. Je bent mee verantwoordelijk voor het inscannen en het intern dispatchen van allerhande persberichten.

  • Onderhoudsmedewerker dierenwinkel - zonder weekendwerk (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volgende zaken behoren tot je takenpakket: aanvullen in de winkel laden en lossen van vracht bij leveringen onderhoud van de winkel dieren onderhouden & eten geven vuilbakken legen kleine herstellingen buiten onderhoud tuinpark

  • Supervisor Garage (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze functie zoeken we een medewerker met sterke administratieve skills en een groot technisch inzicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede kennis van de transportwetgeving hebt en je een team kan managen. Je zorgt voor het dagelijkse beheer van het wagenpark. Je coordineert de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor de administratieve opvolgingen inzake de technische aspecten. Daarbij respecteer je de interne procedures. Je houdt behoudt het overzicht en kan prioriteiten stellen. Rekening houdend met de specialisaties van je team verdeel je het werk, ook werk je probleemoplossend bij een complicatie.

  • Schilder/behanger (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werkt oppervlakken af en versiert ze door verf, hars, vernis, … aan te brengen na manuele of mechanische voorbereiding van de ondergrond. Plaatst muurbekleding (behang, stofbehang, …). Bijkomende activiteiten kunnen zijn: vloerbekleding plaatsen (vast tapijt, linoleum, …), ramen plaatsen, …

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 270 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • 1 JOBSTUDENTE VOOR BEENHOUWERIJ (DEURNE) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: VAN CAUWENBERGH

    Type: Studentenjob

    Gemotiveerde jobstudente voor beenhouwerij, klanten bedienen en charcuterie snijden ZATERDAG : 08h00 - 17h00

  • Project Engineer A&E&I (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Project Engineer Automation and/or E&I Voor een bedrijf dat actief is in de petrochemie zoek ik momenteel een Project Engineer Automation en een Project Engineer E&I om een nieuw project te leiden. Het betreft een uitbreidingsproject van enkele miljoenen waarin je mee de leiding zal nemen. Het bedrijf ligt op een fileluwe locatie op de Linkeroever van Antwerpen. De functie: Als Project Engineer overschouw je het project tijdens elke fase. Je zorgt hierbij ook voor ondersteuning op gebied van engineering. Je staat in voor haalbaarheidsstudies op gebied van budget en techniciteit. Verder sta je ook in voor het engineering ontwerp (concept). Je maakt de budgetten op aan de hand van de gedetailleerde ontwerpen die je maakte. Planning van de constructie en de volledige follow-up behoren ook tot je takenpakket. Tot slot sta je ook in voor de commissioning. Het gezochte profiel: Bij voorkeur ben je Burgerlijk Ingenieur of Industrieel Ingenieur. Qua ervaring heb je minstens twee jaren op de teller staan. In een groot project is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast is het belangrijk dat je sterk bent in het opmaken van planningen en een pro-actief ingesteld bent. Aanbod: De kans om deel uit te maken van een topproject dat je CV heel wat kleur zal geven. Verschillende doorgroeimogelijkheden, zowel op korte als op lange termijn. Mooi salarispakket dat afhangt van je ervaring. Door de ligging is het terrein goed bereikbaar voor iedereen die uit Oost-Vlaanderen en Antwerpen komt. Indien je de Kennedytunnel moet passeren kan je files vermijden door de glijtijden.

  • Dispatch officer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Na ontvangst van de bestellingen, plan je de zendingen op de meest efficiënte en rendabele manier. Je verdeelt de ritten onder de beschikbare chauffeurs in samenspraak met de transportfirma's. Je zorgt voor de nodige transportdocumenten. Je volgt de transporten nauw op, stuurt bij waar nodig. Je informeert de klanten, en werkt probleemoplossend. Je werkt nauw samen met het customer service team. Je werkt in twee werkroosters, 07.00-15.30 en 08.30-17.00, in samenspraak met jouw team. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

  • WEEKENDWERKER MET TALENT (MERKEM)

    Regio: MERKEM

    Bedrijf: DE GROENE VERTE WOON EN ZORG

    Type: Vaste Job

    Hou jij er ook zo van om je boodschappen te doen als er niemand in de winkel is? Zoek je het ideale excuus om niet naar een saai feestje te moeten? Dan hebben we de geknipte job voor jou!

  • CNC Frezer (526-257) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ken jij iets van Heidenhain sturingen? Dan ben jij de CNC Frezer die wij zoeken voor onze klant! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een CNC FREZER. Je staat in voor het frezen van machineonderdelen en kleine tot middelgrote series van stukwerk.

  • Service Coördinator (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Jobbeschrijving Je bent coördinator voor de monitoring en onderhoud van bestaande klanten binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je werkt mee aan een optimale stockbeheer

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

Zoek naar antwoorden van COMPUTERSOFT AND SYSTEMS in sociale netwerken
Look for responds of COMPUTERSOFT AND SYSTEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPUTERSOFT AND SYSTEMS. Laat een reactie achter voor COMPUTERSOFT AND SYSTEMS. COMPUTERSOFT AND SYSTEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPUTERSOFT AND SYSTEMS. Leave a respond for COMPUTERSOFT AND SYSTEMS. COMPUTERSOFT AND SYSTEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPUTERSOFT AND SYSTEMS op de google maps. Adres en contacten COMPUTERSOFT AND SYSTEMS
Location of COMPUTERSOFT AND SYSTEMS on the google maps. Address and contacts of COMPUTERSOFT AND SYSTEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPUTERSOFT AND SYSTEMS COMPUTERSOFT AND SYSTEMS: FLBO-SOLUTIONS NV | Kathleen | L'ESCALETTE | Vandernoot N | Crystal Traders BVBA

Other related companies as COMPUTERSOFT AND SYSTEMS: FLBO-SOLUTIONS NV | Kathleen | L'ESCALETTE | Vandernoot N | Crystal Traders BVBA

COMPUTERSOFT AND SYSTEMS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPUTERSOFT AND SYSTEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08604736328. Het bedrijf COMPUTERSOFT AND SYSTEMS bevindt zich op het adres: MEENSESTEENWEG 318; 8501; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Microsoft. Formation and enseignement. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. E-activit茅s. Lijst met producten zijn Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique.. Produits: Logiciels, Ordinateurs, Abonnements Internet, CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques.. Services: Fournisseurs d'Acc猫s 脿 Internet.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Software pour Particuliers: MS Access, MS Excel, MS Office, MS Outlook, MS Word..
De hoofdactiviteit van COMPUTERSOFT AND SYSTEMS is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPUTERSOFT AND SYSTEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPUTERSOFT AND SYSTEMS, openstaande posities, locatie van COMPUTERSOFT AND SYSTEMS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COMPUTERSOFT AND SYSTEMS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPUTERSOFT AND SYSTEMS, company assigned to the tax number BE08604736328. The company COMPUTERSOFT AND SYSTEMS is located at the address: MEENSESTEENWEG 318; 8501; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Microsoft. Formation and enseignement. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Ordinateurs and 茅quipement informatique. E-activit茅s. List of products are Activit茅s: Formation Professionnelle en Informatique.. Produits: Logiciels, Ordinateurs, Abonnements Internet, CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques.. Services: Fournisseurs d'Acc猫s 脿 Internet.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Software pour Particuliers: MS Access, MS Excel, MS Office, MS Outlook, MS Word..
The main activity of COMPUTERSOFT AND SYSTEMS is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPUTERSOFT AND SYSTEMS is not available. You also can look at reviews of COMPUTERSOFT AND SYSTEMS, open positions, location of COMPUTERSOFT AND SYSTEMS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPUTERSOFT AND SYSTEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPUTERSOFT AND SYSTEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPUTERSOFT AND SYSTEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPUTERSOFT AND SYSTEMS, employees, financial statistics.