EYCKEN MEUBEL

Contactgegevens EYCKEN MEUBEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EYCKEN MEUBEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

EYCKEN MEUBEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GREES 52; 2490; BALEN, België

Telefoon (phone): 14302490 (+32-14302490) 14302490 (+32-14302490)

Fax (fax): +32 (53) 696-84-58 +32 (53) 696-84-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EYCKEN MEUBEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EYCKEN MEUBEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EYCKEN MEUBEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EYCKEN MEUBEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EYCKEN MEUBEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EYCKEN MEUBEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EYCKEN MEUBEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EYCKEN MEUBEL
Products information EYCKEN MEUBEL

BTW identificatienummer (tax): BE03367553710
Ondernemingsnummer: 6862030029
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 379,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in EYCKEN MEUBEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubles Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EYCKEN MEUBEL
(Get full report from official database of BE for EYCKEN MEUBEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor EYCKEN MEUBEL
Addition kinds of activities for EYCKEN MEUBEL

243107. Buiten- en sierhoutwerk en trim | Exterior and ornamental woodwork and trim
357702. Keyboard-apparatuur, behalve drives | Key-tape equipment, except drives
509906. Muziekinstrumenten | Musical instruments
20829906. Stout (alcoholische drank) | Stout (alcoholic beverage)
27520701. Schema's, vervoer: gelithografeerd | Schedules, transportation: lithographed
28120101. Aardappel, kaliumhydroxide | Caustic potash, potassium hydroxide
28190500. aluinen | Alums

Werken bij EYCKEN MEUBEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EYCKEN MEUBEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EYCKEN MEUBEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EYCKEN MEUBEL. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER – MONTEUR (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Monteren van de stukken in een mal en het gemonteerde zelf aflassen. - We spreken hierbij van staal en inox lassen.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zwalm. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • MEDEWERKER SCHOONMAAK INDUSTRIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF WESTHOEK

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het schoonmaken van industrieële gebouwen. Je werkt in de regio Diksmuide, Koekelare en kust. Je werkt dagelijks van 17 uur tot 20u30

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • adjunct hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RVT AVONDVREDE

    Type: Vaste Job

    De Adjunct-Hoofdverpleegkundige is gedeeltelijk vrijgesteld om de Hoofdverpleegkundige te ondersteunen in de vormgeving, coördinatie en optimalisatie van het totale zorgpakket op de afdeling

  • CARROSSIER-PLAATSLAGER (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: CARROSSERIE LECLUYSE

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een carrossier-plaatslager met ervaring. Je taak bestaat uit voorbereiding, plaatslagen en richten.

  • Storingstechnieker (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij onze klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals: motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen plc-sturingen... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en het preventief onderhoud behoort ook tot jouw takenpakket. Er zijn mogelijkheden in de regio Oost- en West-Vlaanderen, zowel in dagregime, 2-ploegenstelsel, 3-ploegenstelsel als weekendwerk.

  • Therapeut (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Freelance docent 'personal coach / trainer' (locatie: Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op idit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent personal coach / trainer Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten vooral belang aan praktijkervaring en dat je onze studenten vanuit deze insteek de nodige kennis overbrengt. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Hulpkok / Kok (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor een Brasserie regio Hove / Lint zijn wij opzoek naar een Hulpkok. De keuken is een klassieke keuken met hedendaagse invloeden er wordt gewerkt met verse producten en wisselende suggesties afhankelijk van het seizoen. Je komt terecht in een vast keukenteam waar je kan groeien en mee inspraak krijgt in het bedenken van nieuwe gerechten. Taken Je zorgt voor warme en koude voorbereidingen aan de hand van recepturen Vlot meedraaien tijdens de dienst in warme en koude kant Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers In samenspraak met de chef bedenken van nieuwe gerechten Chef vervangen bij afwezigheid (keukenwerkzaamheden, personeelsplanning,…) Controle op geleverde goederen Onderhouden van u werkplek

  • Flexijob zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij mensen die als flexijob zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

  • KEUKENMEDEWERKER ZONDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Trendy brasserie/taverne zoekt een keukenmedewerker ter ondersteuning van het bestaande team in het bereiden van lichte snacks, de mise-en-place en afwas.

Zoek naar antwoorden van EYCKEN MEUBEL in sociale netwerken
Look for responds of EYCKEN MEUBEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor EYCKEN MEUBEL. Laat een reactie achter voor EYCKEN MEUBEL. EYCKEN MEUBEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EYCKEN MEUBEL. Leave a respond for EYCKEN MEUBEL. EYCKEN MEUBEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EYCKEN MEUBEL op de google maps. Adres en contacten EYCKEN MEUBEL
Location of EYCKEN MEUBEL on the google maps. Address and contacts of EYCKEN MEUBEL

Andere gerelateerde bedrijven als come EYCKEN MEUBEL EYCKEN MEUBEL: VAN ANTWERPEN-WESTDORP | KARL-HEINZ JODOCY | Consutec | Masset Isabelle | LVZ Gewest Brussel

Other related companies as EYCKEN MEUBEL: VAN ANTWERPEN-WESTDORP | KARL-HEINZ JODOCY | Consutec | Masset Isabelle | LVZ Gewest Brussel

EYCKEN MEUBEL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EYCKEN MEUBEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03367553710. Het bedrijf EYCKEN MEUBEL bevindt zich op het adres: GREES 52; 2490; BALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 379,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Meubles Fab. Producten gemaakt in EYCKEN MEUBEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EYCKEN MEUBEL is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EYCKEN MEUBEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EYCKEN MEUBEL, openstaande posities, locatie van EYCKEN MEUBEL op de kaart.

EYCKEN MEUBEL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is EYCKEN MEUBEL, company assigned to the tax number BE03367553710. The company EYCKEN MEUBEL is located at the address: GREES 52; 2490; BALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 379,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Meubles Fab. Products created in EYCKEN MEUBEL were not found.
The main activity of EYCKEN MEUBEL is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EYCKEN MEUBEL is not available. You also can look at reviews of EYCKEN MEUBEL, open positions, location of EYCKEN MEUBEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EYCKEN MEUBEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EYCKEN MEUBEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EYCKEN MEUBEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EYCKEN MEUBEL, employees, financial statistics.