CHAISE ET TABLE DIFFUSION

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • CHAISE ET TABLE DIFFUSION
Private companiesPersonal Services • CHAISE ET TABLE DIFFUSION

Contactgegevens CHAISE ET TABLE DIFFUSION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHAISE ET TABLE DIFFUSION: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHAISE ET TABLE DIFFUSION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HAUTE, 97; 1000; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25034127 (+32-25034127) 25034127 (+32-25034127)

Fax (fax): +32 (53) 879-19-57 +32 (53) 879-19-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHAISE ET TABLE DIFFUSION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHAISE ET TABLE DIFFUSION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHAISE ET TABLE DIFFUSION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHAISE ET TABLE DIFFUSION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHAISE ET TABLE DIFFUSION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHAISE ET TABLE DIFFUSION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHAISE ET TABLE DIFFUSION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHAISE ET TABLE DIFFUSION
Products information CHAISE ET TABLE DIFFUSION

BTW identificatienummer (tax): BE06585174560
Ondernemingsnummer: 7912048339
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits: Meubles pour Maisons de Repos, Meubles pour ?coles.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Mobilier and 茅quipement m茅nager Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHAISE ET TABLE DIFFUSION
(Get full report from official database of BE for CHAISE ET TABLE DIFFUSION)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHAISE ET TABLE DIFFUSION
Addition kinds of activities for CHAISE ET TABLE DIFFUSION

2063. Bietensuiker | Beet sugar
511303. Dozen en containers | Boxes and containers
07520302. Opleidingsdiensten, paarden (behalve race paarden) | Training services, horses (except racing horses)
14790304. Zwavelwinning | Sulphur mining
60350000. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions

Werken bij CHAISE ET TABLE DIFFUSION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHAISE ET TABLE DIFFUSION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHAISE ET TABLE DIFFUSION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHAISE ET TABLE DIFFUSION. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een operator Je takenpakket zal bestaan uit Het bedienen van verschillende productiemachines Schoonhouden van de productieinstallaties volgens de instructies Het goed aan de gang houden van een productielijn na een storing of ombouwen en hiervoor rekening houden met de vooropgesteld veiligheids en hygiëne voorshriften Ten alle tijde zorgen dat de vooropgestelde hoeveelheid en kwaliteit gewaarborgd wordt

  • Administratief medewerker R and D team Toyota Evere, tijdelijk, fulltime (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling research and development zoeken we een administratieve verantwoordelijke. De taken bestaan voornamelijk uit : opvolgen van de voorraad van testonderdelen administratieve opvolging en ondersteuning van management r&d goede samenwerking tussen verschillende departementen genereren agendabeheer en inplannen van meetings opstellen van rapporten en maken van presentaties voor tijdens meetings vooruitdenken met het oog op een gezonde samenleving met een passie voor innovatie

  • Onderhoudstechnieker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hasselt, actief in industrieel en machine-onderhoud, zijn we op zoek naar onderhoudstechniekers/storingstechniekers, regio Limburg: Je wordt ingepland bij een klant, dit kunnen opdrachten van een jaar zijn, soms ettelijke jaren en sporadisch slechts enkele maanden Met jouw eigen camionette vertrek je van thuis uit naar de werkplaats, waar je instaat voor: Onderhoud aan productiemachines in zowel de chemische, de voedings-, de automotive- als de metaalsector  Storingen oplossen maar ook preventief onderhoud aan machines

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • Operator (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een Operator om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd : Bedienen en bevoorraden van één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. Bewaken van de productieparameters. Het bijsturen van afwijkingen. De juiste mix van grondstoffen maken. Opvolgen van het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. In alle stadia de productkwaliteit controleren. Onderhoud en reinigen van de machines.

  • Allround Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Allround Bediende... sta je in voor verschillende administratieve taken, verzorg je de post het onthaal van klanten Daarnaast sta je in voor.... de facturatie verzorgen van klanten en leveranciers, het opstellen van verschillende documenten voor de vrachtwagens en het op orde houden van het kantoor.

  • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent verkoper / verkoopster (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een winkel regio Sint-Truiden die kan werken in de maandag augustus. Indien je tijdens het schooljaar ook in de weekends beschikbaar bent, is dit een plus. In deze winkel zal je instaan voor het verderhelpen van klanten, uitpakken van nieuwe goederen enzoverder.

  • Monteur lichtreclames (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar monteurs lichtreclame. Je gaat met een collega naar klanten om de lichtreclame te onderhouden of te monteren volgens wens van de klant. Dit over heel België.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

  • SPONTANE LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio DENDERMONDE-WETTEREN/OOST-VLAANDEREN) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Voor deze vacature is de code DW2018.

  • zelfstandig logopediste (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: MARTENS ANNABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega in Geraardsbergen? Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een groepspraktijk met verschillende vestigingen in Geraardsbergen Wat bieden we? - administratieve en inhoudelijke ondersteuning - werkuren in overleg - een tof team - een uurrooster van ca. 10 uur dat op korte termijn verder uitgebreid kan worden Wat vragen we? - bereid zijn als zelfstandige te werken - graag deel uitmaken van een fijn team - in het bezit zijn van een FOD- en RIZIV-nummer - liefst beschikken over een wagen Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op [email protected]

Zoek naar antwoorden van CHAISE ET TABLE DIFFUSION in sociale netwerken
Look for responds of CHAISE ET TABLE DIFFUSION in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHAISE ET TABLE DIFFUSION. Laat een reactie achter voor CHAISE ET TABLE DIFFUSION. CHAISE ET TABLE DIFFUSION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHAISE ET TABLE DIFFUSION. Leave a respond for CHAISE ET TABLE DIFFUSION. CHAISE ET TABLE DIFFUSION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHAISE ET TABLE DIFFUSION op de google maps. Adres en contacten CHAISE ET TABLE DIFFUSION
Location of CHAISE ET TABLE DIFFUSION on the google maps. Address and contacts of CHAISE ET TABLE DIFFUSION

Andere gerelateerde bedrijven als come CHAISE ET TABLE DIFFUSION CHAISE ET TABLE DIFFUSION: VAN EECKHAUTTE E | CABALLO | R.U.S. HERSEAUTOISE | Den Outer Restaurant | LIEGEOIS GEORGES ET YVES

Other related companies as CHAISE ET TABLE DIFFUSION: VAN EECKHAUTTE E | CABALLO | R.U.S. HERSEAUTOISE | Den Outer Restaurant | LIEGEOIS GEORGES ET YVES

CHAISE ET TABLE DIFFUSION is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHAISE ET TABLE DIFFUSION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06585174560. Het bedrijf CHAISE ET TABLE DIFFUSION bevindt zich op het adres: RUE HAUTE, 97; 1000; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 823,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Mobilier and 茅quipement m茅nager Gr. Lijst met producten zijn Produits: Meubles pour Maisons de Repos, Meubles pour ?coles..
De hoofdactiviteit van CHAISE ET TABLE DIFFUSION is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHAISE ET TABLE DIFFUSION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHAISE ET TABLE DIFFUSION, openstaande posities, locatie van CHAISE ET TABLE DIFFUSION op de kaart.

CHAISE ET TABLE DIFFUSION is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHAISE ET TABLE DIFFUSION, company assigned to the tax number BE06585174560. The company CHAISE ET TABLE DIFFUSION is located at the address: RUE HAUTE, 97; 1000; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 823,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Mobilier and 茅quipement m茅nager Gr. List of products are Produits: Meubles pour Maisons de Repos, Meubles pour ?coles..
The main activity of CHAISE ET TABLE DIFFUSION is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHAISE ET TABLE DIFFUSION is not available. You also can look at reviews of CHAISE ET TABLE DIFFUSION, open positions, location of CHAISE ET TABLE DIFFUSION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHAISE ET TABLE DIFFUSION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHAISE ET TABLE DIFFUSION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHAISE ET TABLE DIFFUSION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHAISE ET TABLE DIFFUSION, employees, financial statistics.