VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE
Private companiesGeneral Merchandise Stores • VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE

Contactgegevens VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLOEMENHOFPLEIN 12; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25115443 (+32-25115443) 25115443 (+32-25115443)

Fax (fax): +32 (50) 727-29-10 +32 (50) 727-29-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE
Products information VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE

BTW identificatienummer (tax): BE06656036376
Ondernemingsnummer: 3115966796
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 116,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE
(Get full report from official database of BE for VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE
Addition kinds of activities for VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE

6061. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
22990213. Trimmen, behalve geweven | Trimming felts, except woven
24930203. waferboard | Waferboard
39520206. Canvas, voorbereid op frames: artiesten ' | Canvas, prepared on frames: artists'
59479902. souvenirs | Souvenirs

Werken bij VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopster/verkoper groenten- en fruitafdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral verantwoordelijk zijn voor het aanvullen en opvolgen van de groenten- en fruitafdeling: - Legen van paletten (volle bakken met vb. bloemkolen, savooien, appelen, sinaasappelen, ...). - Rekken aanvullen. - Opvolgen en controleren van vervaldata producten. - Op termijn bestellingen maken.

  • Machine operator vaste nacht (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - opstarten, bedienen en ombouwen van productiemachines - opvolgen van de kwaliteit - oplossen van kleine storingen (met ondersteuning van de techniekers)

  • Reachtruckchauffeur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Dendermonde zijn we op zoek naar een warmbloedige reachtruckchauffeur. Je wordt namelijk te werk gesteld in de diepvries. Geen nood, je reachtruck heeft een verwarmde cabine die je zelden hoeft te verlaten. Voornaamste taak is het nemen en wegzetten van palletten.

  • Onderhoudstechnieker (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ekeren zijn we op zoek naar een ERVAREN ONDERHOUDSTECHNIEKER/MONTEUR (m/v). Je zal voornamelijk centrale verwarming installeren/onderhouden maar tevens sanitair installeren. Je zal werken aan ketels, radiatoren, zonneboilers, warmtepompen en ventilatie. Je zal ook in de depannagedienst ingeschakeld worden. 

  • Jobstudent magazijnmedewerker in Oktober/November (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Katoen Natie Kallo / Merksem

    Type: Studentenjob

    Student en beschikbaar om te werken in September? Voor Katoen Natie te Kallo zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die ervaring willen opdoen als magazijnmedewerker en beschikbaar zijn tijdens de week om te werken in een ploegensysteem. Je voert taken uit in een van de magazijnen van Katoen Natie. Dit kan variëren van laden en lossen tot inpakken, controle van goederen en orderpicking. Het werk is flexibel, afhankelijk van jouw lessenrooster kan je tewerkgesteld worden wanneer jou dat uitkomt. Zo zijn er verschillende shiften waarin gewerkt kan worden: - 06u - 14u - 08u - 16u - 10u - 18u - 14u - 22u

  • Student logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november beschikbaar? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

  • Bijverdienst verkoop H & M (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt vlotte medewerkers om een 2 à 3 tal dagen per week bij te springen bij H&M in Roeselare Je helpt bij het labelen van nieuwe kledij, pashokjes, afprijzen, uitpakken, uithangen op kapstokken.... Wekelijks kan je een aantal dagen aan de slag

  • Brand Ambassador Computer & Printing (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Heb jij interesse in multimedia producten? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor HP (computer & printing) die actief zullen zijn in de Mediamarkt bij jou in de buurt! Profiel Met jouw passie voor multimediaproducten weet jij de klanten te helpen bij het vinden van de beste computer of printer die aansluit bij hun gebruiksnoden. Je bent student, zelfstandige of bediende Je bent sociaal en kan makkelijk jou enthousiasme overbrengen naar de klanten; Een eerste ervaring in verkoop, promotiewerk of horeca is zeker een plus! Je ben communicatief en plaatst de klant steeds centraal. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en wil steeds je sales targets overtreffen. Aanbiedingen Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding; Verkoop- en producttrainingen; Een verantwoordelijke en zelfstandige klus met een vaste planning; Een werkrooster dat perfect aansluit op je studies Uitzicht op een leuke baan als vaste medewerker van ons HP/Multimedia team! Een uitstekende ervaring die een echte meerwaarde is op uw CV!

  • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • CARROSSIER - KOETSWERKHERSTELLER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DEBOO

    Type: Vaste Job

    Gemotiveerde persoon gezocht die graag een auto van voorbereiding, spuiten tot afwerking verzorgt.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: J. Nelis

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het regionaal leveren van diverse materialen aan onze klanten via kiptransport en/of ander transport met trekker oplegger, lasser, containerwagen, ... Je bent fier op je vrachtwagen, houdt deze in goede staat en je kan eventueel klein onderhoud aan je voertuig uitvoeren. Je werkt conform de veiligheidsregels. Bekijk ook eens onze website: http://www.jnelis.be/

Zoek naar antwoorden van VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE in sociale netwerken
Look for responds of VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE. Laat een reactie achter voor VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE. VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE. Leave a respond for VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE. VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE op de google maps. Adres en contacten VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE
Location of VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE on the google maps. Address and contacts of VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE

Andere gerelateerde bedrijven als come VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE: Vannuffelen W | PIERRE BOLAND | MARIE-PAULE VAN DOORNE | Kasten T | Over-Leie

Other related companies as VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE: Vannuffelen W | PIERRE BOLAND | MARIE-PAULE VAN DOORNE | Kasten T | Over-Leie

VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06656036376. Het bedrijf VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE bevindt zich op het adres: BLOEMENHOFPLEIN 12; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 116,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten. Producten gemaakt in VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE, openstaande posities, locatie van VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE op de kaart.

VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE, company assigned to the tax number BE06656036376. The company VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE is located at the address: BLOEMENHOFPLEIN 12; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 116,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Binnenhuisarchitecten. Products created in VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE were not found.
The main activity of VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE is not available. You also can look at reviews of VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE, open positions, location of VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERHOUSTRAETEN AXEL & CIE, employees, financial statistics.