HK KEUKENS

Contactgegevens HK KEUKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HK KEUKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HK KEUKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTEENWEG 124; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13323132 (+32-13323132) 13323132 (+32-13323132)

Fax (fax): +32 (50) 388-79-95 +32 (50) 388-79-95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HK KEUKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HK KEUKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HK KEUKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HK KEUKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HK KEUKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HK KEUKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HK KEUKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HK KEUKENS
Products information HK KEUKENS

BTW identificatienummer (tax): BE02952545166
Ondernemingsnummer: 9032104492
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles Equip茅s, Cuisines Equip茅es, Meubles de Cuisine, Plans de Travail. Services: Service de Cr茅ation, Service d?Installation, Livraison 脿 Domicile.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HK KEUKENS
(Get full report from official database of BE for HK KEUKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HK KEUKENS
Addition kinds of activities for HK KEUKENS

738200. Beveiligingssystemen diensten | Security systems services
09130000. schelpdier | Shellfish
22620207. Sueding: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Sueding: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
25310301. Cabines, voor off-highway trucks | Cabs, for off-highway trucks
50390103. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings
51129905. Inked linten | Inked ribbons
64110303. Levensverzekeringsagenten | Life insurance agents
65199902. Landbouwbedrijven | Farm land leasing

Werken bij HK KEUKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HK KEUKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HK KEUKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HK KEUKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker gevelbezetting / buitenbezetting (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: PUBRO & CO

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor het isoleren en bepleisteren van buitengevels zoals crepi of sierpleister. Verder renoveer en onderhoud je de "oude bezetting". Verder maak je de materialen klaar en zorg je voor de orde en netheid van het werkmateriaal en de werven. 's Ochtends wordt er om 6u vertrokken vanuit het atelier in Gierle. De werven zijn gelegen in de provincie Antwerpen. Bij voorkeur woon je dus in een straal van 30 km rond Gierle.

  • Bordenbouwers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Heb je ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zoeken een gemotiveerde medewerker. Op basis van elektrische schema’s en technische tekeningen stel je een toestellenkader, hoogspanningscabine of stuurtafel samen. Je monteert de elektrische en pneumatische onderdelen en je brengt de bekabeling aan. Je test de door jezelf of door collega’s gebouwde installaties. Je volgt fabricatie-projecten op. Je bent in staat om bepaalde projecten van A tot Z uit te voeren. Je geeft de nodige feedback aan de projectleider, kaart problemen aan en stelt mogelijke verbeteringen voor. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Heb je bovendien ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • CHAUFFEUR MET RIJBEWIJS C/CE/D VOOR BIJVERDIENSTE (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een professionele sportploeg zijn we op zoek naar een flexibel persoon met rijbewijs C / CE / D. Volgende taken behoren bij jouw functie: - Je verplaatst de bussen - campers - vrachtwagens - Je zorgt dat al materiaal netjes onderhouden wordt. - Je deinst er niet voor achteruit om de vlieger te nemen, de bus in een ander land op te halen en terug te rijden.

  • Verkoper laminaat, plafonds,... (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een ruime kennis over verschillende bouwmaterialen en ben jij commercieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant in Genk zijn wij opzoek naar een verkoper. Jouw takenpakket bestaat uit: Adviesverlening aan de klanten; Je springt bij aan de kassa indien nodig; Je bouwt een vertrouwensband op; Je zorgt dat de winkel op orde blijft.

  • Assistent productieleider (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een praktische supervisie over de productie en het onderhoud. - Je lost technische problemen op. - Je kan leiding geven aan productieleiders

  • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

  • Allround lasser (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de outsourcingswereld, zijn wij op zoek naar een allround lasser. Je zal vooral met de TIG lassen. Het kan voorkomen dat je in ploeg moet werken. Je kan plan lezen.

  • Schoonmaker / schoonmaakster bij particulieren (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PWA WELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, e.d. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in de aanwezigheid van de bewoner(s). Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je ben vriendelijk en flexibel naar zowel de klanten als je werkgever.

  • FLEXI-JOB ZATERDAG NACHTPLOEG (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw taken in deze flexi-job: Ondersteunen van de productiemedewerkers tijdens de nachtploeg; je werkt dus tijdens de nacht (+/- 19.00u - 04.00u); klaarzetten van producten op karren; tellen van de producten; gebruik maken van de pc; wegen van verschillende producten, en volgen van recepturen; bijdragen aan orde en netheid. Bedrijfsprofiel: Voor een leuke firma, met familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexi-jobber. Onze klant is een productiebedrijf gevestigd in Balen. Ben je steeds beschikbaar op zaterdagavond en op zoek naaar een bijverdienste? Dan is dit zeker een vacature die je kan aanspreken!

  • Jobstudent boekhouding (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

  • Administratief Bediende bij een Bouwbedrijf (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

    Als bediende bouw behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zorgt in eerste instantie voor ondersteuning voor correcte calculatie van diverse projecten en zorgt voor een volledige informatieoverdracht naar de projectleiding en de aankoopdienst. Je bestudeert lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en de werfvoorbereiding. Je staat in voor het berekenen van een correcte kostprijs, op basis van de gegevens die je hiertoe verzameld hebt. Je doet de voorbereiding van zowel administratieve en operationele zaken en daardoor zorg je ervoor dat alle facetten van het project soepel verlopen. Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor.   Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementen voor verschillende huisvestingsmaatschappijen. Hun projecten zijn vooral lopende in Antwerpen en Brussel.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BURCHT (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van HK KEUKENS in sociale netwerken
Look for responds of HK KEUKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HK KEUKENS. Laat een reactie achter voor HK KEUKENS. HK KEUKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HK KEUKENS. Leave a respond for HK KEUKENS. HK KEUKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HK KEUKENS op de google maps. Adres en contacten HK KEUKENS
Location of HK KEUKENS on the google maps. Address and contacts of HK KEUKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come HK KEUKENS HK KEUKENS: Patisserie Verdeyen | Boekenoase (De) | Servir ASBL | Inoue | VANDERBEKEN ERIK

Other related companies as HK KEUKENS: Patisserie Verdeyen | Boekenoase (De) | Servir ASBL | Inoue | VANDERBEKEN ERIK

HK KEUKENS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HK KEUKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02952545166. Het bedrijf HK KEUKENS bevindt zich op het adres: LEUVENSESTEENWEG 124; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 395,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles Equip茅s, Cuisines Equip茅es, Meubles de Cuisine, Plans de Travail. Services: Service de Cr茅ation, Service d?Installation, Livraison 脿 Domicile..
De hoofdactiviteit van HK KEUKENS is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HK KEUKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HK KEUKENS, openstaande posities, locatie van HK KEUKENS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HK KEUKENS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is HK KEUKENS, company assigned to the tax number BE02952545166. The company HK KEUKENS is located at the address: LEUVENSESTEENWEG 124; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 395,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Fabrication and montage de mobilier. List of products are Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles Equip茅s, Cuisines Equip茅es, Meubles de Cuisine, Plans de Travail. Services: Service de Cr茅ation, Service d?Installation, Livraison 脿 Domicile..
The main activity of HK KEUKENS is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HK KEUKENS is not available. You also can look at reviews of HK KEUKENS, open positions, location of HK KEUKENS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HK KEUKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HK KEUKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HK KEUKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HK KEUKENS, employees, financial statistics.