ILWA - MEUL MEUBELEN

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • ILWA - MEUL MEUBELEN
Private companiesGeneral Merchandise Stores • ILWA - MEUL MEUBELEN

Contactgegevens ILWA - MEUL MEUBELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ILWA - MEUL MEUBELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ILWA - MEUL MEUBELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-NIKLAASSTRAAT 37; 9170; SAINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37735573 (+32-37735573) 37735573 (+32-37735573)

Fax (fax): +32 (9) 998-85-28 +32 (9) 998-85-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ILWA - MEUL MEUBELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ILWA - MEUL MEUBELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ILWA - MEUL MEUBELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ILWA - MEUL MEUBELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ILWA - MEUL MEUBELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ILWA - MEUL MEUBELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ILWA - MEUL MEUBELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ILWA - MEUL MEUBELEN
Products information ILWA - MEUL MEUBELEN

BTW identificatienummer (tax): BE09124389648
Ondernemingsnummer: 5552459716
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles de Cuisine, Plans de Travail, Cuisines Equip茅es. Services: Service de Cr茅ation, Service d?Installation..

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Cuisines and Equipements de Cuisines. Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique. Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ILWA - MEUL MEUBELEN
(Get full report from official database of BE for ILWA - MEUL MEUBELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ILWA - MEUL MEUBELEN
Addition kinds of activities for ILWA - MEUL MEUBELEN

7299. Diverse persoonlijke diensten | Miscellaneous personal services
232300. Kleding van mannen en jongens | Men's and boy's neckwear
832206. Algemene adviesdiensten | General counseling services
35799911. Ticket tellen machines | Ticket counting machines
38450202. defibrillator | Defibrillator

Werken bij ILWA - MEUL MEUBELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ILWA - MEUL MEUBELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ILWA - MEUL MEUBELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ILWA - MEUL MEUBELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • kwaliteitscontroleur (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de stukken, inclusief fitting en optisch scannen. Je staat in voor de verpakking (inclusief labeling) en verzending met criteria die verschillen per klant. Je staat in voor het correct en volledig documenteren van alle activiteiten (via software, formulieren, ...), alsook opvolging van non-conformiteiten en incoming good inspection. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de orde en netheid. Je staat in voor het tijdig verwerken van de stukken en escaleert indien nodig aan de teamleader.

  • Process Operator (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dessel die instaat voor de veilige verwerking van radioactieve stoffen en ontmanteling van nucleaire sites, zoeken we operators in dagdienst. Je hebt een technische achtergrond door studie of ervaring en hebt bij voorkeur een heftruckattest. Je start in de flex-ploeg en stroomt door na een inwerkperiode naar ontmanteling of uitbating.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst & Vlaamse Ardennen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Eernegem! Uren te bespreken! (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over auto of fiets.

  • Jobstudenten wasserij Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op de reine zone en kan tewerkgesteld worden op verschillende afdelingen: - Lakens doorheen een mangel begeleiden - Gewassen tenues op kapstokken hangen - Etc.

  • Student chauffeur B (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een tof bedrijf zoeken wij een student chauffeur. Je gaat met de wagen en een kleine aanhangwagen op pad om op evenementen of feesten een photobooth af te leveren. Caravan plaatsen op de gewenste plaats, photobooth aansluiten en het decor in orde maken. Daarna blijf je als begeleider bij de photobooth gedurende het event. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant en de gasten op het event.

  • magazijnier met zin voor administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor de controle van de laadkade, het voorbereiden van de klaarzetlijsten, het toewijzen en wijzigen van locaties en transfers. Je werkt 38 uur per week, waarvan één weekend op de twee. We zijn op zoek naar iemand die zich hierin herkent: • Je hebt enige ervaring. • Je bent dynamisch en steekt graag de handen uit de mouwen. • Je kan je goed organiseren en bent een teamplayer. • Je bent punctueel en klantvriendelijk. • Je bent stressbestendig. • Attest heftruck en/of rijbewijs type B is een plus. • Je bent flexibel, zowel naar takenpakket als naar uren. • Kennis van het Frans is noodzakelijk.

  • Technisch Calculator/Werkvoorbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een dynamische persoonlijkheid en ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelfstandig werken? Heb je een mechanische achtergrond en kan je bijgevolg goed planlezen? Solliciteer dan nu voor de functie 'Technisch calculator/werkvoorbereider'! Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt worden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maatstukken. Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maatstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculatie te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met je collega's van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie , procurement en sales.

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat. Wij werken met vaste uurtarieven.

  • Flexijob Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Electricien/klusjesman flexijob weekend (m/v) (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een all round klusjesman op flexi-job basis voor in het weekend. Deze vacature is dus enkel geldig als u reeds in vast dienstverband werkt en extra wil bijverdienen. Je bent een handige Harry en wordt ingeschakeld voor verschillende herstellingen op vlak van sanitair, verwarming, vloer en tegelwerken, schrijnwerkerij en elektriciteit zoals plaatsen van verlichting en stopcontacten, klinken vervangen, kastdeurtjes herstellen, kleine schilderwerken, wc ontstoppen, verhuizen, tuin onderhouden, reinigen van gevels.... Uurrooster is vrijdag 14:00 - 22:00, zaterdag 14:00 - 22:00, zondag 10:00 - 18:00 ( vrijdag kan ook vanaf 18:00 hr)

Zoek naar antwoorden van ILWA - MEUL MEUBELEN in sociale netwerken
Look for responds of ILWA - MEUL MEUBELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ILWA - MEUL MEUBELEN. Laat een reactie achter voor ILWA - MEUL MEUBELEN. ILWA - MEUL MEUBELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ILWA - MEUL MEUBELEN. Leave a respond for ILWA - MEUL MEUBELEN. ILWA - MEUL MEUBELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ILWA - MEUL MEUBELEN op de google maps. Adres en contacten ILWA - MEUL MEUBELEN
Location of ILWA - MEUL MEUBELEN on the google maps. Address and contacts of ILWA - MEUL MEUBELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ILWA - MEUL MEUBELEN ILWA - MEUL MEUBELEN: RDM BVBA | HENRI KEERSMAEKERS | COIFFURE BO | Lenaerts R | BELS EDDY & BELS FREDDY

Other related companies as ILWA - MEUL MEUBELEN: RDM BVBA | HENRI KEERSMAEKERS | COIFFURE BO | Lenaerts R | BELS EDDY & BELS FREDDY

ILWA - MEUL MEUBELEN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ILWA - MEUL MEUBELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09124389648. Het bedrijf ILWA - MEUL MEUBELEN bevindt zich op het adres: SINT-NIKLAASSTRAAT 37; 9170; SAINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 478,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Cuisines and Equipements de Cuisines. Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique. Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles de Cuisine, Plans de Travail, Cuisines Equip茅es. Services: Service de Cr茅ation, Service d?Installation...
De hoofdactiviteit van ILWA - MEUL MEUBELEN is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ILWA - MEUL MEUBELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ILWA - MEUL MEUBELEN, openstaande posities, locatie van ILWA - MEUL MEUBELEN op de kaart.

ILWA - MEUL MEUBELEN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ILWA - MEUL MEUBELEN, company assigned to the tax number BE09124389648. The company ILWA - MEUL MEUBELEN is located at the address: SINT-NIKLAASSTRAAT 37; 9170; SAINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 478,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Cuisines and Equipements de Cuisines. Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique. Fabrication and montage de mobilier. List of products are Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles de Cuisine, Plans de Travail, Cuisines Equip茅es. Services: Service de Cr茅ation, Service d?Installation...
The main activity of ILWA - MEUL MEUBELEN is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ILWA - MEUL MEUBELEN is not available. You also can look at reviews of ILWA - MEUL MEUBELEN, open positions, location of ILWA - MEUL MEUBELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ILWA - MEUL MEUBELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ILWA - MEUL MEUBELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ILWA - MEUL MEUBELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ILWA - MEUL MEUBELEN, employees, financial statistics.