SIMONNE JANSSEUNE

Contactgegevens SIMONNE JANSSEUNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIMONNE JANSSEUNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIMONNE JANSSEUNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POTTESTRAAT 19; 8640; VLETEREN, België

Telefoon (phone): 57400727 (+32-57400727) 57400727 (+32-57400727)

Fax (fax): +32 (86) 203-71-23 +32 (86) 203-71-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIMONNE JANSSEUNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIMONNE JANSSEUNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIMONNE JANSSEUNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIMONNE JANSSEUNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIMONNE JANSSEUNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIMONNE JANSSEUNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIMONNE JANSSEUNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIMONNE JANSSEUNE
Products information SIMONNE JANSSEUNE

BTW identificatienummer (tax): BE07372619628
Ondernemingsnummer: 3139312744
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in SIMONNE JANSSEUNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIMONNE JANSSEUNE
(Get full report from official database of BE for SIMONNE JANSSEUNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIMONNE JANSSEUNE
Addition kinds of activities for SIMONNE JANSSEUNE

149903. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
315100. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
349301. Warm gevormde veren | Hot formed springs
352499. Gras- en tuinapparatuur, niet inbegrepen | Lawn and garden equipment, nec
39990819. Gazon ornamenten | Lawn ornaments
48229905. Transradio persdienst | Transradio press service
50449900. Kantooruitrusting, n.v. | Office equipment, nec

Werken bij SIMONNE JANSSEUNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIMONNE JANSSEUNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIMONNE JANSSEUNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIMONNE JANSSEUNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur metaalbedrijf MAATWERK 2-ploegen ! HOOG LOON ! m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming Planlezen en technische tekeningen interpreteren

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel-Weelde-Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent winkelmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Studentenjob

    Voor Pelckmans Lommel zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die in het weekend (zaterdag en/of zondag) op regelmatige basis een centje willen bijverdienen. Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf waar je op verschillende afdelingen tewerkgesteld kan worden. Wij zoeken kandidaten die houden van afwisseling en graag de handen uit de mouwen steken. Een eerdere werkervaring binnen de verkoop is een pluspunt, maar de job wordt vooral ter plaatse aangeleerd. Ideaal dus om een eerste werkervaring op te doen!

  • Bijlesgever statistiek (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • ELEKTRO-MONTEURS (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: GOORTS

    Type: Vaste Job

    Elektro-montagewerken en installatiewerken aan hoogspannings- en/of laagspanningsinstallaties op diverse werven voor industrie en overheid. Maken en monteren en cableren van diverse borden en condensatoren.

  • JUICE BAR ZOEKT ENTHOUSIASTE SUPERVISOR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en dynamische persoon voor het organiseren, onderhouden en managen van een juice bar. - Bereiden en bedienen van verse sappen, smoothies en gezonde snacks - De klant hartelijk verwelkomen & bedienen - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Samenstellen, supervisie en training van een team - Voorraad-, bestellingen en administratie beheren Dit alles in een dagelijkse dialoog met het kader.

  • Technieker / steller (2 ploegen) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DIDAK INJECTION

    Type: Vaste Job

    Ombouw van matrijzen op spuitgietmachines Productieproces opstarten en optimaliseren Automatisaties aansturen en robots programmeren Kleine technische storingen oplossen

  • Projectingenieur HVAC (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het integreren van de HVAC installaties en sanitair in diverse concepten van gebouwen waaronder openbare gebouwen, residentiële gebouwen, logistieke centra enz. Bij de opmaak van dit concept hou je rekening met de noden en het budget van de klant. Concreet zal je instaan voor de opmaak van het ontwerp en de berekening van de installaties. Je werkt hiervoor nauw samen met de Projectmanager maar je kan eveneens rekenen op je collega’s van de ontwerpafdeling en de CAD tekenaars. Overleg is in deze functie ook een cruciaal gegeven.

  • Douane Declarant Import m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in een randgemeente van Antwerpen zijn we opzoek naar een ervaren douane declarant. Je bent verantwoordelijk voor: - Het vervullen van de algemene importformaliteiten en bijhorende administratie teneinde een vlotte documenten- en goederenstroom voor de klant te garanderen. - De correcte opmaak en opvolging van de importopdrachten volgens de AEO-procedures. - De correcte archivering van de dossiers. - De zorgvuldige behandeling van importopdrachten.

  • Sales Representative in Security (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Vaste Job

    Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie; Verkopen van Security services aan small & medium business klanten om zo je targets te behalen en overshooten; Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio; Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen; Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren; Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz; Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;

Zoek naar antwoorden van SIMONNE JANSSEUNE in sociale netwerken
Look for responds of SIMONNE JANSSEUNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIMONNE JANSSEUNE. Laat een reactie achter voor SIMONNE JANSSEUNE. SIMONNE JANSSEUNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIMONNE JANSSEUNE. Leave a respond for SIMONNE JANSSEUNE. SIMONNE JANSSEUNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIMONNE JANSSEUNE op de google maps. Adres en contacten SIMONNE JANSSEUNE
Location of SIMONNE JANSSEUNE on the google maps. Address and contacts of SIMONNE JANSSEUNE

Andere gerelateerde bedrijven als come SIMONNE JANSSEUNE SIMONNE JANSSEUNE: VANDE KERCKHOVE | Sophia | CHRISTIAN MEEUWS | ANKA | Provinciale Uitleendienst AVM

Other related companies as SIMONNE JANSSEUNE: VANDE KERCKHOVE | Sophia | CHRISTIAN MEEUWS | ANKA | Provinciale Uitleendienst AVM

SIMONNE JANSSEUNE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SIMONNE JANSSEUNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07372619628. Het bedrijf SIMONNE JANSSEUNE bevindt zich op het adres: POTTESTRAAT 19; 8640; VLETEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 894,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Producten gemaakt in SIMONNE JANSSEUNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SIMONNE JANSSEUNE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIMONNE JANSSEUNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIMONNE JANSSEUNE, openstaande posities, locatie van SIMONNE JANSSEUNE op de kaart.

SIMONNE JANSSEUNE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is SIMONNE JANSSEUNE, company assigned to the tax number BE07372619628. The company SIMONNE JANSSEUNE is located at the address: POTTESTRAAT 19; 8640; VLETEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 894,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Products created in SIMONNE JANSSEUNE were not found.
The main activity of SIMONNE JANSSEUNE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SIMONNE JANSSEUNE is not available. You also can look at reviews of SIMONNE JANSSEUNE, open positions, location of SIMONNE JANSSEUNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIMONNE JANSSEUNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIMONNE JANSSEUNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIMONNE JANSSEUNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIMONNE JANSSEUNE, employees, financial statistics.