POPPELS MEUBELHUIS

Contactgegevens POPPELS MEUBELHUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POPPELS MEUBELHUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

POPPELS MEUBELHUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TILBURGSEWEG 64; 2382; RAVELS, België

Telefoon (phone): 14655128 (+32-14655128) 14655128 (+32-14655128)

Fax (fax): +32 (16) 763-11-71 +32 (16) 763-11-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POPPELS MEUBELHUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POPPELS MEUBELHUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POPPELS MEUBELHUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POPPELS MEUBELHUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POPPELS MEUBELHUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POPPELS MEUBELHUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POPPELS MEUBELHUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POPPELS MEUBELHUIS
Products information POPPELS MEUBELHUIS

BTW identificatienummer (tax): BE06265747070
Ondernemingsnummer: 9892059326
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 408,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POPPELS MEUBELHUIS
(Get full report from official database of BE for POPPELS MEUBELHUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor POPPELS MEUBELHUIS
Addition kinds of activities for POPPELS MEUBELHUIS

335400. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
452299. Luchtvervoer, onbeschadigd, nec | Air transportation, nonscheduled, nec
34440508. Wasserette, plaatmetaal | Laundry hampers, sheet metal
51450100. Fontein leveringen | Fountain supplies
59991700. Educatieve hulpmiddelen en elektronische trainingsmateriaal | Educational aids and electronic training materials
63210000. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance
83519905. Kinderdagverblijf | Preschool center
86319900. Arbeidsorganisaties, nec | Labor organizations, nec

Werken bij POPPELS MEUBELHUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POPPELS MEUBELHUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POPPELS MEUBELHUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POPPELS MEUBELHUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat mee in voor het curatief en preventief onderhoud van diverse HVAC-installaties in de woning- en villabouw - Je staat mee in voor de regeltechnische opstart en inregeling van HVAC-installaties - Je ziet het als een technische uitdaging om mogelijke fouten op te sporen - Je bent bereid om mee te stappen in een permanentiesysteem

  • Verhuizer / Chauffeur CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je rijdt met een vrachtwagen van A naar B. De taak bestaat uit monteren en demonteren van meubels. Deze worden in team verband de vrachtwagen op geladen. De meubels worden door jou naar de correcte bestemming gebracht. Dit in alle veiligheid en met zorg behandeld.

  • Distributie chauffeur met rijbewijs C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een ambachtelijke brouwerij waar familiale waarden hoog in het vaandel worden gedragen. Al meer dan 150 jaar garanderen zij kwaliteitsbieren. Voor een langdurige vervanging zijn wij voor hen op zoek naar een distributiechauffeur met rijbewijs C om de verschillende horecazaken te bezoeken en de gevraagde bestellingen te leveren.   Je rekent ook zelf af bij de klanten, helpt mee met het klaarzetten van de bestellingen en het opruimen van het leeggoed.

  • Bekister Waterbouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Waasland zijn wij op zoek naar een bekister met ervaring in de waterbouw en dit voor de regio Herentals. Heb jij ervaring als bekister in de waterbouw en zoek je een nieuwe uitdaging bij een nieuw bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket zal bestaan uit: Het maken van bekistingen in de waterbouw Het storten en afwerken van beton De bekistingen plaatsen of basis van een plan Afbreken van bekistingen

  • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

  • Huishoudhulp regio Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Beringen en omgeving.

  • Student bijrijder Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Studentenjob

    Interesse om een centje bij te verdienen op lesvrije dagen tijdens het schooljaar? Voor Renewi in Brugge zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v). Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het te verbranden of storten. Als student sta je in voor de ophaling van rolcontainers bij verschillende klanten. Je ledigt de containers samen met de chauffeur. Je wordt 1 of meerdere dagen tijdens de week ingeschakeld, afhankelijk van wanneer je beschikbaar bent. Plaats van tewerkstelling: Brugge

  • JOBSTUDENT winkelmedewerker (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Sunparks Parkshop is op zoek naar enthousiaste en energieke jobstudenten voor het winkelteam aan te vullen. Dit voor zowel tijdens de week als in het weekend. Wil jij werken in een vakantiesfeer en met toffe collega's ? Dan is werken bij de parkshop van Sunparks een ideale vakantiejob. Jij bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de winkel. Je helpt de mensen met een grote glimlach en rekent hun aankopen af aan de kassa. Je ontvangt leveringen of bent verantwoordelijk voor de heerlijke verse broodjes en boterkoekjes in onze bakkerij. Kortom een zeer uitgebreid takenpakket.

  • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

  • Proces technieker liquid ice production (Halle) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT Stapelplaats Dassenveld

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnicus werk je in de distributiecentra van Colruyt Group. Je staat er in voor het onderhoud en de herstelling van onze installaties voor de productie van vloeibaar ijs. Een boeiende job voor een technicus die van aanpakken weet en graag bijleert. In onze distributiecentra in Halle stockeren en verzenden we gekoelde producten. Jij zorgt er als technicus voor dat onze zelf ontworpen installaties voor liquid ice production (LIP) werken zoals het hoort. Vloeibaar ijs of liquid ice is een gedeeltelijk (tot 40%) bevroren mengsel van water en een vriespunt-verlagend additief zoals alcohol, zout of ethanol. We gebruiken dit ijs voor het vullen van onze koelkarren, de innovatieve liquid ice containers, waarmee we de verse producten dan gekoeld naar de winkels brengen. Dagelijks produceren we 30.000 à 40.000 kg ijs, dat we vervolgens tijdelijk opslaan in tanks en uiteindelijk injecteren in gemiddeld 2500 koelkarren per dag. In de toekomst zullen we deze techniek ook toepassen voor onze diepvriesproducten, waardoor het aantal karren met ongeveer 35% zal toenemen en de ijsproductie zelfs zal verdubbelen. Je gaat aan de slag in een ploeg van technici die ervoor zorgen dat de installaties voor de opslag en verzending van gekoelde producten goed werken. Jij bent specifiek verantwoordelijk voor deze LIP- installaties. Je krijgt een interne opleiding en kan met vragen altijd terecht bij je collega’s. Je werkt in een tweeploegenstelsel: de ene week van 6 tot 14 uur, de andere week van 14 tot 22 uur. Je werkt in (de omgeving van) Halle. Wil je meer weten over liquid ice production? Bekijk dan ons filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=L0sV_jpAK_8

  • bakker voor weekend (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SINT-ELOOI

    Type: Flexijob

    Je bent een ervaren bakker die 1 of 2 dagen per week zelfstandig wil werken, dan zoeken wij Bakkerij Vanherck te Deurne jou.

Zoek naar antwoorden van POPPELS MEUBELHUIS in sociale netwerken
Look for responds of POPPELS MEUBELHUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor POPPELS MEUBELHUIS. Laat een reactie achter voor POPPELS MEUBELHUIS. POPPELS MEUBELHUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POPPELS MEUBELHUIS. Leave a respond for POPPELS MEUBELHUIS. POPPELS MEUBELHUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POPPELS MEUBELHUIS op de google maps. Adres en contacten POPPELS MEUBELHUIS
Location of POPPELS MEUBELHUIS on the google maps. Address and contacts of POPPELS MEUBELHUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come POPPELS MEUBELHUIS POPPELS MEUBELHUIS: WARD VAN DIST | W.C. ROS BEIAARDVRIENDEN | FA. VANDERKERKHOF | BOOST DISTRIBUTION | Artiestenbureau Niels William

Other related companies as POPPELS MEUBELHUIS: WARD VAN DIST | W.C. ROS BEIAARDVRIENDEN | FA. VANDERKERKHOF | BOOST DISTRIBUTION | Artiestenbureau Niels William

POPPELS MEUBELHUIS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POPPELS MEUBELHUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06265747070. Het bedrijf POPPELS MEUBELHUIS bevindt zich op het adres: TILBURGSEWEG 64; 2382; RAVELS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 408,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Services: Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van POPPELS MEUBELHUIS is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POPPELS MEUBELHUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POPPELS MEUBELHUIS, openstaande posities, locatie van POPPELS MEUBELHUIS op de kaart.

POPPELS MEUBELHUIS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is POPPELS MEUBELHUIS, company assigned to the tax number BE06265747070. The company POPPELS MEUBELHUIS is located at the address: TILBURGSEWEG 64; 2382; RAVELS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 408,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Services: Ouvert le Week-End..
The main activity of POPPELS MEUBELHUIS is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of POPPELS MEUBELHUIS is not available. You also can look at reviews of POPPELS MEUBELHUIS, open positions, location of POPPELS MEUBELHUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POPPELS MEUBELHUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POPPELS MEUBELHUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POPPELS MEUBELHUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POPPELS MEUBELHUIS, employees, financial statistics.