MEUB. VANDERWEGEN-SOORS

Contactgegevens MEUB. VANDERWEGEN-SOORS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUB. VANDERWEGEN-SOORS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUB. VANDERWEGEN-SOORS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BONEPUTSTRAAT 2; 3960; BREE, België

Telefoon (phone): 89462871 (+32-89462871) 89462871 (+32-89462871)

Fax (fax): +32 (15) 575-77-63 +32 (15) 575-77-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUB. VANDERWEGEN-SOORS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUB. VANDERWEGEN-SOORS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUB. VANDERWEGEN-SOORS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUB. VANDERWEGEN-SOORS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUB. VANDERWEGEN-SOORS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUB. VANDERWEGEN-SOORS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUB. VANDERWEGEN-SOORS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUB. VANDERWEGEN-SOORS
Products information MEUB. VANDERWEGEN-SOORS

BTW identificatienummer (tax): BE06903228759
Ondernemingsnummer: 4176147460
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 465,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types de meubles: Meubles Coloniaux.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUB. VANDERWEGEN-SOORS
(Get full report from official database of BE for MEUB. VANDERWEGEN-SOORS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUB. VANDERWEGEN-SOORS
Addition kinds of activities for MEUB. VANDERWEGEN-SOORS

206301. Droge bietensuikerproducten, behalve raffinage | Dry beet sugar products, except refining
28799906. Sporenelementen (landbouwchemicaliën) | Trace elements (agricultural chemicals)
31310304. Kraan, schoen | Taps, shoe
33419906. Detinning van blikjes en schroot | Detinning of cans and scrap
35480107. Spotslasapparatuur, elektrisch | Spot welding apparatus, electric
70320000. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps
72120200. Garment pressen | Garment pressing
76999907. Rubberproduct reparatie | Rubber product repair
79220602. Landschapsontwerp, theatraal | Scenery design, theatrical

Werken bij MEUB. VANDERWEGEN-SOORS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUB. VANDERWEGEN-SOORS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUB. VANDERWEGEN-SOORS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUB. VANDERWEGEN-SOORS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder industriële machines zal je divers inzetbaar zijn op verschillende machines voor het transport en verwerking in een recuperatie-/productieproces in de metaalverwerkende industrie. Dit houdt in uitsorteren, zeven van materialen, transport van potten met vloeibaar staal, kraanwerkzaamheden, laden van vrachtwagens. Daarnaast wordt er verwacht flexibel te zijn naar andere werkzaamheden, zoals snijbranden, manueel uitsorteren, … Je wordt tewerkgesteld in een sterk internationale omgeving met de nodige aandacht voor veiligheid. Het betreft hier een functie met optie vast, een degelijke training-on-the-job wordt voorzien.

  • Bekister (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken voor een modern bouwbedrijf dat grote bouwprojecten uitvoert? Op termijn zijn er zeker doorgroeimogelijkheden mogelijk tot ploegbaas of meestergast. -vertrek en eindpunt is in Aalter

  • Grondwerker (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    GRONDWERKERS met ervaring M/V Je legt rioleringen, waterafvoer en andere leidingen aan. Je plaatst en herstelt verhardingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen, stapelplaatsen enz. Je bent mee verantwoordelijk voor de veiligheid van openbare wegen en infrastructuur. Je hebt min 5 jaar relevante ervaring.

  • Mechanical Engineer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

  • Rupskraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Momenteel zijn wij op zoek naar een rupskraanmachinist met ervaring.

  • Mechanieker vrachtwagen (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: RETIE TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele mechanieker die instaat voor het dagelijks onderhoud en reparaties van ons wagenpark. Deze bestaat uit vrachtwagens en opleggers .

  • VRACHTWAGENBESTUURDER / CHAUFFEUR CE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DELAVI

    Type: Vaste Job

    Delavi is een familiebedrijf pur sang, reeds drie generaties actief in de vleessector. We zijn op zoek naar een vrachtwagenbestuurder CE voor vleestransport in het binnenland en buitenland. Voor meer info over onze firma kunt u onze website www.delavi.be bekijken.

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • Operatoren buitendienst (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DEVLIEGER

    Type: Werfreserve

    In het kader van een verdere groeiambitie zijn wij dan ook op zoek naar een OPERATOR voor onze vestiging te KNOKKE-HEIST FUNCTIE: je staat in voor het uitvoeren van verschillende buitenproeven op werven bij onze klanten, zoals vervaardigen van proctors, uitvoeren van plaatproeven, uitvoeren van rioolinspekties met robotgestuurde camera en diepsonderingen Een interne opleiding is voorzien!

  • Barman Flexi-job (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

Zoek naar antwoorden van MEUB. VANDERWEGEN-SOORS in sociale netwerken
Look for responds of MEUB. VANDERWEGEN-SOORS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUB. VANDERWEGEN-SOORS. Laat een reactie achter voor MEUB. VANDERWEGEN-SOORS. MEUB. VANDERWEGEN-SOORS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUB. VANDERWEGEN-SOORS. Leave a respond for MEUB. VANDERWEGEN-SOORS. MEUB. VANDERWEGEN-SOORS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUB. VANDERWEGEN-SOORS op de google maps. Adres en contacten MEUB. VANDERWEGEN-SOORS
Location of MEUB. VANDERWEGEN-SOORS on the google maps. Address and contacts of MEUB. VANDERWEGEN-SOORS

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUB. VANDERWEGEN-SOORS MEUB. VANDERWEGEN-SOORS: KOUSENBOETIEK | Rimaie M | LAVENS DRIVE IN | MARINA | PER TUTTI

Other related companies as MEUB. VANDERWEGEN-SOORS: KOUSENBOETIEK | Rimaie M | LAVENS DRIVE IN | MARINA | PER TUTTI

MEUB. VANDERWEGEN-SOORS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUB. VANDERWEGEN-SOORS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06903228759. Het bedrijf MEUB. VANDERWEGEN-SOORS bevindt zich op het adres: BONEPUTSTRAAT 2; 3960; BREE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 465,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Lijst met producten zijn Types de meubles: Meubles Coloniaux..
De hoofdactiviteit van MEUB. VANDERWEGEN-SOORS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUB. VANDERWEGEN-SOORS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUB. VANDERWEGEN-SOORS, openstaande posities, locatie van MEUB. VANDERWEGEN-SOORS op de kaart.

MEUB. VANDERWEGEN-SOORS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUB. VANDERWEGEN-SOORS, company assigned to the tax number BE06903228759. The company MEUB. VANDERWEGEN-SOORS is located at the address: BONEPUTSTRAAT 2; 3960; BREE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 465,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. List of products are Types de meubles: Meubles Coloniaux..
The main activity of MEUB. VANDERWEGEN-SOORS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUB. VANDERWEGEN-SOORS is not available. You also can look at reviews of MEUB. VANDERWEGEN-SOORS, open positions, location of MEUB. VANDERWEGEN-SOORS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUB. VANDERWEGEN-SOORS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUB. VANDERWEGEN-SOORS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUB. VANDERWEGEN-SOORS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUB. VANDERWEGEN-SOORS, employees, financial statistics.