JOHAN BORMANS

Contactgegevens JOHAN BORMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN BORMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN BORMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MERIDIAANLAAN 22; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89382390 (+32-89382390) 89382390 (+32-89382390)

Fax (fax): +32 (69) 526-20-65 +32 (69) 526-20-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN BORMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN BORMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN BORMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN BORMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN BORMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN BORMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN BORMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN BORMANS
Products information JOHAN BORMANS

BTW identificatienummer (tax): BE01263397216
Ondernemingsnummer: 9287536621
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 280,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in JOHAN BORMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN BORMANS
(Get full report from official database of BE for JOHAN BORMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN BORMANS
Addition kinds of activities for JOHAN BORMANS

492400. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
511399. Industrieel en persoonlijk dienstpapier, niet inbegrepen | Industrial and personal service paper, nec
22990109. Wads en wadding | Wads and wadding
32810101. Altaren, gesneden steen | Altars, cut stone
38239908. Potentiometrische zelfbalancerende inst., Behalve x-y plotters | Potentiometric self-balancing inst., except x-y plotters
38449902. doorlichting | Fluoroscopes
38610308. Microfilm apparatuur: camera's, projectoren, lezers, enz. | Microfilm equipment: cameras, projectors, readers, etc.
50440401. Adressenmachines | Addressing machines
50910701. Boten accessoires en onderdelen | Boat accessories and parts
51530106. Wilde rijst | Wild rice

Werken bij JOHAN BORMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN BORMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN BORMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN BORMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

  • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

  • Operator Lasrobot (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat uit: - Constructies samenlassen gebasseerd op een complex 3D-plan - Stukken uit de robotkaliber nadien handmatig bijwerken

  • Bordenbouwer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van bordenbouwer zijn we op zoek naar iemand die al een ruime ervaring kan voorleggen en zeer goed thuis is in de industrie. Jouw takenpakket bestaat uit: het volgen van een industrieel schema mechanische montage van de kast montage van kabels montage van beveiligingen thermische schakelaars PLC's transfo's frequentiesturingen ... aansluiten van elektromotoren en branders waar nodig ben je bereid mee te gaan op verplaatsing het ordelijk en net houden van de werkplaats

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Junior Dossierbeheerder vr leuk, nieuw kantoor net buiten Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dankzij het succes dat dit kantoor heeft, hebben ze aanvullend op hun eerste vestiging in Oost-Vlaanderen, ook een tweede vestiging geopend net buiten Gent. Daarvoor zijn ze nu op zoek naar nieuwe medewerkers! Momenteel zijn ze dus nog met een klein team van een 4-tal medewerkers, maar ze zijn volop aan het uitbreiden en jij kan hier deel van uitmaken. Interesse? Hieronder vind je meer informatie. Dossierbeheerder: de functie Op een correcte wijze verwerk je de boekhouding van klanten (éénmanszaken en vennootschappen) en boek je de verschillende facturen in (aankoop, verkoop, bankuittreksels, ...) Ook de fiscale aspecten zal je leren: de voorbereiding van personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw. Je vormt een centraal aanspreekpunt voor klanten die met hun vragen naar jou toekomen. Op een later tijdstip leer je dossiers volledig voorbereiden wat betekent dat balansen en jaarrekeningen ook aan jouw takenpakket worden toegevoegd.

  • Verantwoordelijke/ Head Customer Service NL-FR FMCG (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Unilever, is op zoek naar een Customer Service Teamleader OOH. Het team van 3 mensen dat je begeleid is het aanspreekpunt voor de vertegenwoordigers en de klanten (horeca, voedingswinkles, tankstations,...) Het team promoot ook actief leuke acties voor Lipton, Ben&Jerry's en Ola naar de klanten. Jouw doel als customer care is om de klanten een zo goed mogelijke service op een klantvriendelijke manier aan te bieden en om de klantentevredenheid hoog te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt van Unilever Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Verkoop Je belt potentiële klanten op om nieuwe acties voor te stellen

  • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

  • Boekhoudkundig Medewerker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Boekhoudkundig Medewerker sta je in voor volgend takenpakket: Opmaken, controleren en inboeken van de verkoopfacturatie  Debiteurenbeheer Je biedt ondersteuning bij de algemene boekhouding Je bent verantwoordelijk voor de loonadministratie (BE/FR/LUX) Je assisteert bij de rapporteringen en voert verschillende controles uit  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents actief in de bouw, gelegen regio Drongen, zijn we op zoek naar een Boekhoudkundig Medewerker. Naast een reeks boekhoudkundige taken sta je in voor de loonadministratie.

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Storingstechnieker - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

Zoek naar antwoorden van JOHAN BORMANS in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN BORMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN BORMANS. Laat een reactie achter voor JOHAN BORMANS. JOHAN BORMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN BORMANS. Leave a respond for JOHAN BORMANS. JOHAN BORMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN BORMANS op de google maps. Adres en contacten JOHAN BORMANS
Location of JOHAN BORMANS on the google maps. Address and contacts of JOHAN BORMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN BORMANS JOHAN BORMANS: Szmida K | Michiels Jac NV | Projection SC | Casa | Wynrox R & J

Other related companies as JOHAN BORMANS: Szmida K | Michiels Jac NV | Projection SC | Casa | Wynrox R & J

JOHAN BORMANS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN BORMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01263397216. Het bedrijf JOHAN BORMANS bevindt zich op het adres: MERIDIAANLAAN 22; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 280,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Producten gemaakt in JOHAN BORMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHAN BORMANS is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN BORMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN BORMANS, openstaande posities, locatie van JOHAN BORMANS op de kaart.

JOHAN BORMANS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHAN BORMANS, company assigned to the tax number BE01263397216. The company JOHAN BORMANS is located at the address: MERIDIAANLAAN 22; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 280,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Products created in JOHAN BORMANS were not found.
The main activity of JOHAN BORMANS is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN BORMANS is not available. You also can look at reviews of JOHAN BORMANS, open positions, location of JOHAN BORMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN BORMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN BORMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN BORMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN BORMANS, employees, financial statistics.