NICOLE ASSELOOS

Contactgegevens NICOLE ASSELOOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NICOLE ASSELOOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

NICOLE ASSELOOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TOURNIBOUGE 11; 7830; SILLY, België

Telefoon (phone): 68568402 (+32-68568402) 68568402 (+32-68568402)

Fax (fax): +32 (10) 365-22-41 +32 (10) 365-22-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NICOLE ASSELOOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NICOLE ASSELOOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NICOLE ASSELOOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NICOLE ASSELOOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NICOLE ASSELOOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NICOLE ASSELOOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NICOLE ASSELOOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NICOLE ASSELOOS
Products information NICOLE ASSELOOS

BTW identificatienummer (tax): BE08162811279
Ondernemingsnummer: 1878356933
Hoofdstad (capital): 248,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in NICOLE ASSELOOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NICOLE ASSELOOS
(Get full report from official database of BE for NICOLE ASSELOOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor NICOLE ASSELOOS
Addition kinds of activities for NICOLE ASSELOOS

508509. Apparatuur en apparatuur voor krachtoverbrenging | Power transmission equipment and apparatus
10610302. Molybdietwinning | Molybdite mining
30890603. Gieten van kunststoffen | Casting of plastics
36340102. Ovenschotels, elektrisch | Casseroles, electric
39990403. Pelts: schrapen, currying, looien, bleken en verven | Pelts: scraping, currying, tanning, bleaching, and dyeing
73891002. Correcte tijds service | Correct time service
79969903. Pretpark, amusement | Theme park, amusement

Werken bij NICOLE ASSELOOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NICOLE ASSELOOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NICOLE ASSELOOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NICOLE ASSELOOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopster/verkoper groenten- en fruitafdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral verantwoordelijk zijn voor het aanvullen en opvolgen van de groenten- en fruitafdeling: - Legen van paletten (volle bakken met vb. bloemkolen, savooien, appelen, sinaasappelen, ...). - Rekken aanvullen. - Opvolgen en controleren van vervaldata producten. - Op termijn bestellingen maken.

  • Machinebediener (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Machinebediener productie staat in voor het persen, omlopen en ontvormen van de aangeboden wrongelblokken op een hygiënische, gestandaardiseerde wijze zodat de gevormde kazen in ideale omstandigheden qua vorm en structuur aan hun verdere verwerking kunnen starten. Jouw takenpakket is zeer gevarieerd: voorbereiden productieinstallaties voor opstart correct opvolgen van het vooropgestelde persprogramma (ngl de kaassoort) hulp bieden bij diverse posten op de productielijn correcte en efficiënte communicatie naar jouw collega operatoren opdat het productieproces optimaal kan verlopen

  • Administratief medewerker facturatie (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief medewerker facturatie zorg jij ervoor dat alle facturen op een correcte manier uitgestuurd worden. Dit betekent : - Dat je obv verschillende documenten (gepresteerde uren, offerte, werkbonnen, brandtekeningen, …) een dossier per werf opmaakt en structureert - Dat je facturen administratief opmaakt, structureert en opvolgt - Dat je obv betaallijsten de betalingen van opgemaakte facturen opvolgt en controleert - Dat je klanten contacteert nav openstaande facturen

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVENEKEN/ZAFFELARE (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zeveneken en Zaffelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent Administratief bediende aankoop (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Studentenjob

    Binnen onze afdeling aankoop zoeken wij een jobstudent die 2 à 3 dagen in de week vrij is om administratieve ondersteuning te bieden. Je volgt de aankoop op, van bestelling tot levering: opmaken, verzenden en verwerken van inkooporders. Tevens volg je leveringen op en doe je factuurcontrole, informeer je leveranciers, volg je klachten en aanvragen op,..

  • jobstudent gezocht voor beenhouwerij te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Studentenjob

    Voor onze beenhouwerij te Houthalen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om het team te versterken : Je staat mee in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen /afsluitingen van de verstoog Je bent klantvriendelijk , gemotiveerd en stipt

  • Verkoper afdeling wonen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GAVERZICHT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een verkoper voor de afdeling wonen. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun meubelen.

  • Chauffeurs C + CE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: V.T.V.

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs (Nationaal / Internationaal). De lading die je vervoert is zeer gevarieerd, je staat naast het vervoer ook in voor het laden en lossen. Je vertrekt en eindigt je rit steeds op ons bedrijventerrein te Landen.

  • Verpleegkundige Mobiele Equipe (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving Je draagt verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Je legt je activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en je brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je krijgt een opleiding op de verschillende afdelingen waar je vanuit de mobiele ploeg zal tewerkgesteld worden Je volgt relevante bijscholingen in functie van de afdelingen waar je wordt tewerkgesteld Je werkt in vroegdienst - dagdienst – avonddienst Nachtdienst is mogelijk indien gewenst Je werkt minstens 1 weekend op 4 Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis)verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5) Minimum 5 jaar ervaring in de ziekenhuisverpleegkunde is een pluspunt Je bent mensgericht in de omgang met patiënten en kan je handelingen afstemmen op de gevoelens, behoeften en wensen van de patiënten Je bent flexibel en hebt een vlot aanpassingsvermogen om te werken in diverse verpleegteams Aanbod Het betreft een contract van onbepaalde duur, verschillende jobtimes zijn mogelijk. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Glen De Cock, Hoofdverpleegkundige Mobiele Equipe, 053/72 88 50. Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

  • Flexijob: Hulpkok (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van NICOLE ASSELOOS in sociale netwerken
Look for responds of NICOLE ASSELOOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor NICOLE ASSELOOS. Laat een reactie achter voor NICOLE ASSELOOS. NICOLE ASSELOOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NICOLE ASSELOOS. Leave a respond for NICOLE ASSELOOS. NICOLE ASSELOOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NICOLE ASSELOOS op de google maps. Adres en contacten NICOLE ASSELOOS
Location of NICOLE ASSELOOS on the google maps. Address and contacts of NICOLE ASSELOOS

Andere gerelateerde bedrijven als come NICOLE ASSELOOS NICOLE ASSELOOS: Saeyvoet C | La Fermière de Mean SCRL | Remy Philippe SPRLU | JAN DE LAT | HUIS HUYGEBAERT

Other related companies as NICOLE ASSELOOS: Saeyvoet C | La Fermière de Mean SCRL | Remy Philippe SPRLU | JAN DE LAT | HUIS HUYGEBAERT

NICOLE ASSELOOS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NICOLE ASSELOOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08162811279. Het bedrijf NICOLE ASSELOOS bevindt zich op het adres: RUE TOURNIBOUGE 11; 7830; SILLY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 248,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten. Producten gemaakt in NICOLE ASSELOOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NICOLE ASSELOOS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NICOLE ASSELOOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NICOLE ASSELOOS, openstaande posities, locatie van NICOLE ASSELOOS op de kaart.

NICOLE ASSELOOS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is NICOLE ASSELOOS, company assigned to the tax number BE08162811279. The company NICOLE ASSELOOS is located at the address: RUE TOURNIBOUGE 11; 7830; SILLY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 248,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Binnenhuisarchitecten. Products created in NICOLE ASSELOOS were not found.
The main activity of NICOLE ASSELOOS is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NICOLE ASSELOOS is not available. You also can look at reviews of NICOLE ASSELOOS, open positions, location of NICOLE ASSELOOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NICOLE ASSELOOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NICOLE ASSELOOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NICOLE ASSELOOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NICOLE ASSELOOS, employees, financial statistics.