INSPIRATION

Contactgegevens INSPIRATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSPIRATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSPIRATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU SEIGNEUR 32; 6540; LOBBES, België

Telefoon (phone): 71592750 (+32-71592750) 71592750 (+32-71592750)

Fax (fax): +32 (14) 995-49-56 +32 (14) 995-49-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSPIRATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSPIRATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSPIRATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSPIRATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSPIRATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSPIRATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSPIRATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSPIRATION
Products information INSPIRATION

BTW identificatienummer (tax): BE07938415527
Ondernemingsnummer: 6565948486
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in INSPIRATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSPIRATION
(Get full report from official database of BE for INSPIRATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSPIRATION
Addition kinds of activities for INSPIRATION

232299. Ondergoed en nachtkleding van mannen en jongens, niet inbegrepen | Men's and boy's underwear and nightwear, nec
10610302. Molybdietwinning | Molybdite mining
26530203. Hempen, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Hampers, solid fiber: made from purchased materials
26550300. Vezelvervoer en postcontainers | Fiber shipping and mailing containers
50639905. Motoren, elektrisch | Motors, electric

Werken bij INSPIRATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSPIRATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSPIRATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSPIRATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker orderprocessing (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dienst orderprocessing: ontvangen van monsters en controle van aanvraagformulieren registratie van nieuwe monsters in het LIMS - Ondersteuning labo microbiologie: voorbereiden monsters voor analyses microbiologie uitvoeren van microbiologische analyses op vnl. voeding, diervoeder en water onderhoud uitvoeren van apparatuur en ruimtes - Algemene administratieve taken: klasseren van documenten documenten opzoeken in het archief

  • Verkoper interieurwinkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde, goedlachse verkoper/verkoopster die echt het verkopen in zich heeft en heb je zelfvertrouwen in je kunnen? Lees dan zeker even verder. We zijn op zoek naar iemand die klaar is voor een uitdaging en waarin verkopen centraal staat in het leven. Je hoeft geen kennis te hebben van meubels, want zij bieden namelijk een opleiding on the job waarin je de kans krijgt om de zaak te leren kennen. Je hebt daarnaast een passie om mensen te overtuigen om van jou te kopen en staat klaar om mensen raad te geven bij hun keuze. Jouw taken: verkopen van de meubels klanten ontvangen, helpen en overtuigen meegaan naar mensen thuis om te helpen bij het interieur administratief werk (facturen opmaken, ..) Wat bieden wij? opleiding on the job groeimogelijkheden qua verloning kans op bedrijfswagen op lange termijn mits positieve evaluatie flexibele omgang Uurrooster: Ma: 9u30 - 18u Di: 9u30- 18u Woe: gesloten Do: 9u30 - 18u Vrij: 9u30 - 18u Za: 13u30 - 18u Zo: 13u30 - 18u Je bent vrij op woensdag, zaterdag- en zondagochend. Je kan in samenspraak nog een extra dag vrij krijgen in de week.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: T-OFFICE SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Agent ben je binnen het team het centrale aanspreekpunt voor de klant(en) voor wie je de logistieke dienstverlening vlekkeloos aanstuurt en opvolgt:  Je bewerkt en verdeelt alle documenten naar de juiste persoon en/of diensten.  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling, evenals de loodsmedewerkers;  Track and Tracing van zendingen bij Integrators.  Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen.  Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega's.  Je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je procedures en werkinstructies. 

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • Technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een technieker voor de plaatsing en herstelling van openbare verlichting: Je zal werken met een schaarlift Je zal openbare verlichting aansluiten en herstellen Je zal vooral buitenwerk moeten doen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LAGO

    Type: Studentenjob

    Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

  • Student Zorgkundige regio Gent - kerstvakantie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste studenten (verzorgende of zorgkundige) die aan de slag willen in een woonzorgcentrum tijdens de kerstvakantie. Dit kan in verschillende shiften (vroege en late) voor 5 dagen in de week. Als zorgkundige/verzorgende heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je biedt hulp en kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van de bewoners binnen het woonzorgcentrum. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,... Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,...) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

  • logopedist(e) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: LOGOSENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandeling en diagnostiek van o stotteren o leerstoornissen o neurogene communicatiestoornissen o stemstoornissen o articulatiestoornissen o taalontwikkelingsstoornissen o …

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Sales Account Printing (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: XDNET

    Type: Werfreserve

    XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

Zoek naar antwoorden van INSPIRATION in sociale netwerken
Look for responds of INSPIRATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSPIRATION. Laat een reactie achter voor INSPIRATION. INSPIRATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSPIRATION. Leave a respond for INSPIRATION. INSPIRATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSPIRATION op de google maps. Adres en contacten INSPIRATION
Location of INSPIRATION on the google maps. Address and contacts of INSPIRATION

Andere gerelateerde bedrijven als come INSPIRATION INSPIRATION: Rea bvba CVBA | A.T.M. CONSTRUCT | MEYHUI | JEAN-LOUIS SWALUE | www.buntinx.biz

Other related companies as INSPIRATION: Rea bvba CVBA | A.T.M. CONSTRUCT | MEYHUI | JEAN-LOUIS SWALUE | www.buntinx.biz

INSPIRATION is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSPIRATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07938415527. Het bedrijf INSPIRATION bevindt zich op het adres: RUE DU SEIGNEUR 32; 6540; LOBBES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Producten gemaakt in INSPIRATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSPIRATION is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSPIRATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSPIRATION, openstaande posities, locatie van INSPIRATION op de kaart.

INSPIRATION is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSPIRATION, company assigned to the tax number BE07938415527. The company INSPIRATION is located at the address: RUE DU SEIGNEUR 32; 6540; LOBBES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Products created in INSPIRATION were not found.
The main activity of INSPIRATION is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INSPIRATION is not available. You also can look at reviews of INSPIRATION, open positions, location of INSPIRATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSPIRATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSPIRATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSPIRATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSPIRATION, employees, financial statistics.