LUDOVICUS LAUREYSSENS

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • LUDOVICUS LAUREYSSENS
Private companiesLeather and Leather Products • LUDOVICUS LAUREYSSENS

Contactgegevens LUDOVICUS LAUREYSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDOVICUS LAUREYSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDOVICUS LAUREYSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANDELSLEI 204; 2980; ZOERSEL, België

Telefoon (phone): 33830858 (+32-33830858) 33830858 (+32-33830858)

Fax (fax): +32 (53) 355-25-34 +32 (53) 355-25-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDOVICUS LAUREYSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDOVICUS LAUREYSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDOVICUS LAUREYSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDOVICUS LAUREYSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDOVICUS LAUREYSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDOVICUS LAUREYSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDOVICUS LAUREYSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDOVICUS LAUREYSSENS
Products information LUDOVICUS LAUREYSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE01755859375
Ondernemingsnummer: 3549652099
Hoofdstad (capital): 372,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 218,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in LUDOVICUS LAUREYSSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDOVICUS LAUREYSSENS
(Get full report from official database of BE for LUDOVICUS LAUREYSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDOVICUS LAUREYSSENS
Addition kinds of activities for LUDOVICUS LAUREYSSENS

228202. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
22849901. Onderwerp: bleken, verven en afwerken | Thread: bleaching, dyeing, and finishing
25220402. Tafels, kantoor: behalve hout | Tables, office: except wood
32740100. Bouwkalk | Building lime
32750101. Bouwbord, gips | Building board, gypsum
33550201. Bars, gerold, aluminium | Bars, rolled, aluminum
33560400. Nikkel | Nickel
35490301. Snijlijnen | Cutting-up lines
59490100. Stof slaat stukgoed op | Fabric stores piece goods
95329901. Landherontwikkelingsbureau, overheid | Land redevelopment agency, government

Werken bij LUDOVICUS LAUREYSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDOVICUS LAUREYSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDOVICUS LAUREYSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDOVICUS LAUREYSSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • Calculator deeltijds (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator voer je berekeningen uit van de benodigde materialen en uren. Op basis hiervan stel je dan een begroting op. Die berekening maak je adhv bestekken, tekeningen en prijsgegevens. Naast dit alles maak je ook prijsoffertes,

  • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

  • Kwaliteitsgerichte ploegbaas (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsfirma uit de regio Aartselaar gaan we op zoek naar een kwaliteit gerichte ploegchef voor de productie. Jij zal met je kennis en vaardigheden verantwoordelijk zijn voor een ploeg van 25 personen: opvolgen geplande productie, optimaliseren van ombouw activiteiten, durven beslissingen nemen met en over je ploeg, KPI's binnen een ploeg opvolgen en ook werkdocumenten voorbereiden voor de volgende ploeg. Voel jij je goed in een leidinggevende functie en ben je stressbestendig? Solliciteer dan NU door je CV door te mailen naar [email protected] of bel naar 03/458.74.90

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Strijk(st)er (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkateliers in Oostkamp, Sint-Michiels, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Andries en Beernem zijn wij op zoek naar strijk(st)ers. Als strijk(st)er bestaat uw taak uit het perfect strijken van kledij (particuliere) met professionele machines. Via de verantwoordelijke van het strijkatelier en het kantoor krijg je de nodige ondersteuning, opleiding en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Vuilnisophaler te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Puurs is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Puurs. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Puurs rijden.

  • Jobstudenten winkelverkoop (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen te groot-Menen zijn wij op zoek naar een jobstudenten die de woensdag of in het weekend wensen te werken. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het aanvullen van de rekken, aan de kassa staan en klantenadvies verlenen indien nodig. Spreek jij zowel Frans als Nederlands en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een dynamisch bedrijf en een tof team.

  • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van LUDOVICUS LAUREYSSENS in sociale netwerken
Look for responds of LUDOVICUS LAUREYSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDOVICUS LAUREYSSENS. Laat een reactie achter voor LUDOVICUS LAUREYSSENS. LUDOVICUS LAUREYSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDOVICUS LAUREYSSENS. Leave a respond for LUDOVICUS LAUREYSSENS. LUDOVICUS LAUREYSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDOVICUS LAUREYSSENS op de google maps. Adres en contacten LUDOVICUS LAUREYSSENS
Location of LUDOVICUS LAUREYSSENS on the google maps. Address and contacts of LUDOVICUS LAUREYSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDOVICUS LAUREYSSENS LUDOVICUS LAUREYSSENS: C.B.A. COUTURE | Press Shop Alg | GUNTHER VANDEWIELE | Hornay Genevi猫ve | Andr茅 Y

Other related companies as LUDOVICUS LAUREYSSENS: C.B.A. COUTURE | Press Shop Alg | GUNTHER VANDEWIELE | Hornay Genevi猫ve | Andr茅 Y

LUDOVICUS LAUREYSSENS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDOVICUS LAUREYSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01755859375. Het bedrijf LUDOVICUS LAUREYSSENS bevindt zich op het adres: HANDELSLEI 204; 2980; ZOERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 372,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 218,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in LUDOVICUS LAUREYSSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUDOVICUS LAUREYSSENS is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDOVICUS LAUREYSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDOVICUS LAUREYSSENS, openstaande posities, locatie van LUDOVICUS LAUREYSSENS op de kaart.

LUDOVICUS LAUREYSSENS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDOVICUS LAUREYSSENS, company assigned to the tax number BE01755859375. The company LUDOVICUS LAUREYSSENS is located at the address: HANDELSLEI 204; 2980; ZOERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 372,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 218,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in LUDOVICUS LAUREYSSENS were not found.
The main activity of LUDOVICUS LAUREYSSENS is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDOVICUS LAUREYSSENS is not available. You also can look at reviews of LUDOVICUS LAUREYSSENS, open positions, location of LUDOVICUS LAUREYSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDOVICUS LAUREYSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDOVICUS LAUREYSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDOVICUS LAUREYSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDOVICUS LAUREYSSENS, employees, financial statistics.