INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN
Private companiesApparel and Accessory Stores • INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN

Contactgegevens INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTMEERS 7; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50333654 (+32-50333654) 50333654 (+32-50333654)

Fax (fax): +32 (61) 717-24-27 +32 (61) 717-24-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN
Products information INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN

BTW identificatienummer (tax): BE07610198974
Ondernemingsnummer: 9908264160
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 646,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN
(Get full report from official database of BE for INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN
Addition kinds of activities for INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN

221108. Sheers en andere dunne, lichte stoffen: katoen | Sheers and other thin, lightweight fabrics: cotton
14239902. Gneiss, gebroken en gebroken-steengroeven | Gneiss, crushed and broken-quarrying
22690201. Bleken: rauwe voorraad, garen en smalle stoffen | Bleaching: raw stock, yarn, and narrow fabrics
30530206. Stoom of andere verpakking | Steam or other packing
63119904. Begrafenisverzekering | Funeral insurance

Werken bij INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER MET KENNIS VAN HYDRAULICA (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan zelfstandig werken. Je bent elektrisch zeer sterk en houdt van technische uitdagingen. Je hebt kennis van elektriciteit van vrachtwagens. Je werkt zeer georganiseerd en bent uiterst stressbestendig.

  • CORPORATE TRAVEL CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend en continu groeiend reisbureau zoeken wij een corporate travel consultant om het team in Antwerpen te versterken. * Je werkt in een klein, dynamisch team dat zijn eigen corporate klanten bedient. * Je geeft advies, reisinformatie, berekent prijzen, geeft tickets uit en dit allemaal in functie van de met de klant gemaakte afspraken. * Je bent eindverantwoordelijke voor je dossiers. * Je helpt elke dag mee om de dienstverlening net dat stapje verder te tillen dan de concurrentie door je dynamische en flexibele houding. * Je bent gebeten door de drang om elk contact om te zetten in een recurrente, langdurige klantenbinding gebaseerd op vertrouwen.

  • 1 HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Studenten (bachelor) voor administratief avondwerk op Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE KUEHNE EN NAGEL

    Type: Studentenjob

    Voor Kuehne + Nagel op Brucargo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bachelorstudent om op weekavonden te helpen met de administratie. Ben jij één of meerdere avonden tijdens de week vrij om van 18u tot 22u een centje bij te verdienen? Doe je graag administratief werk (input van data in de PC, doorsturen van gegevens via e-mail, nakijken van documenten, enzovoort)? Wil je graag de logistieke wereld (luchtvracht & magazijn) beter leren kennen?

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een familiale KMO in Ieper, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, zoeken wij een calculator. Op basis van de aangeleverde tekening van de klant, bereken je de kostprijs. Je neemt telefonisch of per mail contact op met de klant. Zelf moet je kunnen inschatten of het product gemaakt kan worden in productie. Je geeft verschillende parameters in in het computersysteem en je houdt rekening met oa. de grondstofprijzen om de juiste prijs door te geven aan de klant.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: LAMITRANS

    Type: Vaste Job

    Lamitrans is sinds enkele decennia gespecialiseerd in de bewerking van melamine, laminaat en houten panelen. Voor ons productieteam zij we op zoek naar een ervaren technieker (mechanisch en/of elektrich) Je kijkt de machines preventief na en lost problemen op indien die zich voordoen. Verder sta je ook in voor het algemeen onderhoud van het machinepark.

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

Zoek naar antwoorden van INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN in sociale netwerken
Look for responds of INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN. Laat een reactie achter voor INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN. INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN. Leave a respond for INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN. INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN op de google maps. Adres en contacten INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN
Location of INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN on the google maps. Address and contacts of INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN: STEENBAKKERIJEN VAN MEMBRUGGEN | DEXIA | Tédé | Window Display | VANHOUTTE

Other related companies as INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN: STEENBAKKERIJEN VAN MEMBRUGGEN | DEXIA | Tédé | Window Display | VANHOUTTE

INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07610198974. Het bedrijf INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN bevindt zich op het adres: OOSTMEERS 7; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 646,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN, openstaande posities, locatie van INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN op de kaart.

INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN, company assigned to the tax number BE07610198974. The company INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN is located at the address: OOSTMEERS 7; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 646,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN were not found.
The main activity of INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN is not available. You also can look at reviews of INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN, open positions, location of INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERIOR DESIGN WIJNHOVEN, employees, financial statistics.