SLEEPY ZINGEM

Contactgegevens SLEEPY ZINGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLEEPY ZINGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLEEPY ZINGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSESTEENWEG 56; 9750; ZINGEM, België

Telefoon (phone): 93846836 (+32-93846836) 93846836 (+32-93846836)

Fax (fax): +32 (67) 250-22-31 +32 (67) 250-22-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLEEPY ZINGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLEEPY ZINGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLEEPY ZINGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLEEPY ZINGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLEEPY ZINGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLEEPY ZINGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLEEPY ZINGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLEEPY ZINGEM
Products information SLEEPY ZINGEM

BTW identificatienummer (tax): BE09482269287
Ondernemingsnummer: 7737365722
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in SLEEPY ZINGEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLEEPY ZINGEM
(Get full report from official database of BE for SLEEPY ZINGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLEEPY ZINGEM
Addition kinds of activities for SLEEPY ZINGEM

202601. Melk en room, behalve gefermenteerd, gekweekt en gearomatiseerd | Milk and cream, except fermented, cultured, and flavored
478599. Inspectie en vaste voorzieningen, niet inbegrepen | Inspection and fixed facilities, nec
594102. Jachtuitrusting | Hunting equipment
17210400. Wallcovering contractors | Wallcovering contractors
20260204. Kwark | Cottage cheese
35370210. Heftrucks, industrieel: vorken, platformen, schroeven, enz. | Lift trucks, industrial: fork, platform, straddle, etc.
51690100. Alkalines en chloor | Alkalines and chlorine

Werken bij SLEEPY ZINGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLEEPY ZINGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLEEPY ZINGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLEEPY ZINGEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 12 à 16 uur te presteren bij 1 klant (dagen overeen te komen)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwijnaarde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Bijverdienste Medewerker inventaris- ook voor studenten op 06/11 (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gespecialiseerd in winkelinventarisatiediensten zijn wij op zoek naar een medewerker voor de Carrefour winkel te Diest. De opdracht gaat door op dinsdag 6 november om 19u45. De voorziene duur is minimum 3 uren maar de opdracht is pas gedaan als de inventaris is afgelopen.

  • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

  • Bijlesgever Frans (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Frans aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Medewerker tuinaanleg en tuinonderhoud (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: CEDRIC KEYSERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het onderhouden en aanleggen van tuinen, beplantingen, verhardingen en het plaatsen van kunstgras. Uw functie zal ook snoeien van hagen en bomen inhouden, alsook het besturen van machines.

  • Projectmanager ontwikkeling - bouwcoördinatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectmanager actief in de projectontwikkeling en bouwcoördinatie, bent u betrokken in zowel het voortraject, ontwerp en uitvoering van het residentieel bouwproject. Uw takenpakket bestaat zowel uit verantwoordelijkheden binnen voorbereiding en uitvoering. U begeleidt zowel architect als studiebureau in het opmaken van het aanvraagdossier voor SV en MV. U bestudeert plannen en berekeningen, verzorgt het dossier en maak een verkooplastenboek op. Na het verkrijgen van de SV stelt u het uitvoeringsdossier samen. U contacteert, negotieert en contracteert onderaannemers. In de uitvoeringsfase bewaakt u de kwaliteit, planning en het budget. U staat in voor de werfvergaderingen, het opvolgen van de werken in uitvoering en zoekt oplossingen bij mogelijke problemen. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en met de verantwoordelijke voor de verkoop/klantenbegeleiding.

  • Leerkracht Kapper (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CVKO - Centrum voor Kappersonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar de Herenkapper (M/V/X) met aantoonbare vakkennis en die de Nederlandse taal goed beheerst, zowel gesproken als geschreven. Je hoeft geen zelfstandig statuut te hebben want ook via payrolling kan je als freelance docent aan de slag gaan in één van onze leslocaties regio Antwerpen.

  • VanRoey.be - System Engineer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taakomschrijving Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Windows, Microsoft, VMware, Citrix, FortiNet,VEEAM en HP. Hiervoor werk je ongeveer 70% van je tijd bij klanten en 30% vanop kantoor. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT park alsook de mogelijke evolutie naar Cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Operations Manager. Je profiel Je kan reeds terugblikken op minimum vijf jaar relevante ervaring in een gelijkaardige job waardoor je vertrouwd bent met zowel installaties als configuraties en beheer van bovenstaande oplossingen. Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in systeembeheer. Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatsgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren. Je bent besluitvaardig, diplomatisch ingesteld, hebt oog voor procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied. We bieden je VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

  • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RONDA

    Type: Flexijob

    klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van SLEEPY ZINGEM in sociale netwerken
Look for responds of SLEEPY ZINGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLEEPY ZINGEM. Laat een reactie achter voor SLEEPY ZINGEM. SLEEPY ZINGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLEEPY ZINGEM. Leave a respond for SLEEPY ZINGEM. SLEEPY ZINGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLEEPY ZINGEM op de google maps. Adres en contacten SLEEPY ZINGEM
Location of SLEEPY ZINGEM on the google maps. Address and contacts of SLEEPY ZINGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come SLEEPY ZINGEM SLEEPY ZINGEM: Henry J-J & Cie | RENE HESELMANS | De Beauvoorder P?té NV | JEAN-PAUL BAGGIO | Krugerhof

Other related companies as SLEEPY ZINGEM: Henry J-J & Cie | RENE HESELMANS | De Beauvoorder P?té NV | JEAN-PAUL BAGGIO | Krugerhof

SLEEPY ZINGEM is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SLEEPY ZINGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09482269287. Het bedrijf SLEEPY ZINGEM bevindt zich op het adres: GENTSESTEENWEG 56; 9750; ZINGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 875,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in SLEEPY ZINGEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SLEEPY ZINGEM is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLEEPY ZINGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLEEPY ZINGEM, openstaande posities, locatie van SLEEPY ZINGEM op de kaart.

SLEEPY ZINGEM is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is SLEEPY ZINGEM, company assigned to the tax number BE09482269287. The company SLEEPY ZINGEM is located at the address: GENTSESTEENWEG 56; 9750; ZINGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 875,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in SLEEPY ZINGEM were not found.
The main activity of SLEEPY ZINGEM is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SLEEPY ZINGEM is not available. You also can look at reviews of SLEEPY ZINGEM, open positions, location of SLEEPY ZINGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLEEPY ZINGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLEEPY ZINGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLEEPY ZINGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLEEPY ZINGEM, employees, financial statistics.