MEUB. VANDERWEGEN-SOORS

Contactgegevens MEUB. VANDERWEGEN-SOORS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUB. VANDERWEGEN-SOORS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUB. VANDERWEGEN-SOORS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BONEPUTSTRAAT 2; 3960; BREE, België

Telefoon (phone): 89462871 (+32-89462871) 89462871 (+32-89462871)

Fax (fax): +32 (63) 505-86-63 +32 (63) 505-86-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUB. VANDERWEGEN-SOORS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUB. VANDERWEGEN-SOORS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUB. VANDERWEGEN-SOORS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUB. VANDERWEGEN-SOORS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUB. VANDERWEGEN-SOORS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUB. VANDERWEGEN-SOORS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUB. VANDERWEGEN-SOORS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUB. VANDERWEGEN-SOORS
Products information MEUB. VANDERWEGEN-SOORS

BTW identificatienummer (tax): BE03776794433
Ondernemingsnummer: 8117218017
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 485,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in MEUB. VANDERWEGEN-SOORS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUB. VANDERWEGEN-SOORS
(Get full report from official database of BE for MEUB. VANDERWEGEN-SOORS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUB. VANDERWEGEN-SOORS
Addition kinds of activities for MEUB. VANDERWEGEN-SOORS

799999. Amusement en recreatie, nec, nec | Amusement and recreation, nec, nec
14119901. Argilliet, dimensie-quarrying | Argillite, dimension-quarrying
22990704. Trek naar bovenmolen | Tow to top mills
28420500. Wasserij schoonmaakpreparaten | Laundry cleaning preparations
31610100. Kleding en kleding draagtassen | Clothing and apparel carrying cases
32310105. Goud, zilver of andere metalen op glasproducten bevestigen | Encrusting gold, silver, or other metals on glass products
38260300. Vloeistof testapparaat | Liquid testing apparatus
50529903. Zwavel | Sulfur
51360603. Uniformen, mannen en jongens ' | Uniforms, men's and boys'

Werken bij MEUB. VANDERWEGEN-SOORS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUB. VANDERWEGEN-SOORS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUB. VANDERWEGEN-SOORS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUB. VANDERWEGEN-SOORS. Looking for open vacancies in other companies

  • Internationale onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de montage, in dienststelling en onderhoud van de technische installaties. Je kan zelfstandig en correct service interventies uitvoeren binnen en buiten Europa Installaties afstellen en installeren is voor jou geen probleem. Een probleem oplossen gaat prima voor jou als ook een analyse van het probleem maken. Al jou uitgevoerde taken giet je op het einde in een overzichtelijk rapport.

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN KATOEN NATIE GENT 5741738 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER 239-OS-GE-Core

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Katoen Natie is vandaag een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. De voornaamste klanten van Katoen Natie zijn multinationals uit de chemiesector, de automobielsector en de consumptiegoederenindustrie. De groep is wereldwijd actief met als streefdoel erkend te worden als de beste leverancier van logistieke diensten ter wereld. De drijvende kracht achter Katoen Natie is haar filosofie. De groep gelooft in een organisatie waarin medewerkers belangrijker zijn dan structuren. Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar Orderpickers, wil jij hiervan deel uitmaken? Lees dan zeker verder. Flexibiliteit, polyvalentie, concentratie, oriëntatie, multitasken, werken met scansysteem of voicepicksysteem, we kunnen niet zonder in de logistiek. De combinatie ervaring electrische transpallet en mentale map (oriëntatie in het magazijn), maakt dat jij een onmisbare schakel zal zijn op de werkvloer! Interesse? Kijk dan vooral verder wat we je nog kunnen aanbieden.

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Gent zoek ik een gemotiveerde heftruckbestuurder

  • Huishoudhulp regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lochristi – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

  • Technisch commercieel medewerker bouwsector (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HOSA

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een technisch persoon met de nodige commerciële flair! Jouw jobomschrijving is de volgende: Verkoop en offertes opmaken Technisch adviseren van klanten en collega's Voorbereiden van orders Aankopen van materiaal Contact met verschillende leveranciers Je gaat ook zelf op bezoek bij klanten

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • Verpleegkundige (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Residentie Milsenhof

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

  • Zelfstandig Logopedist (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige collega met een bijzondere interesse in leer, articulatie- en taalstoornissen. Waarbij kinderen terecht kunnen voor leer-, taal-, articulatie- en vloeiendheids stoornissen. Daarnaast kunnen ook andere stoornissen aan bod komen of uitgebouwd worden. Het gaat om dag- en avonduren op de praktijk, eventueel verder uit te bouwen naar scholen. Ervaring is niet noodzakelijk als je gemotiveerd bent om bij te leren en je in het bezit bent van een professionele bachelor of master in de logopedie. Je krijgt administratieve ondersteuning en kan gebruik maken van de reeds aanwezige materialen in de kabinetten.

Zoek naar antwoorden van MEUB. VANDERWEGEN-SOORS in sociale netwerken
Look for responds of MEUB. VANDERWEGEN-SOORS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUB. VANDERWEGEN-SOORS. Laat een reactie achter voor MEUB. VANDERWEGEN-SOORS. MEUB. VANDERWEGEN-SOORS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUB. VANDERWEGEN-SOORS. Leave a respond for MEUB. VANDERWEGEN-SOORS. MEUB. VANDERWEGEN-SOORS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUB. VANDERWEGEN-SOORS op de google maps. Adres en contacten MEUB. VANDERWEGEN-SOORS
Location of MEUB. VANDERWEGEN-SOORS on the google maps. Address and contacts of MEUB. VANDERWEGEN-SOORS

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUB. VANDERWEGEN-SOORS MEUB. VANDERWEGEN-SOORS: STEVEN MOGENSEN | BUREAU ATENA | COIFFURE ANNE | DE BOSMOLENS | AUWERPRINT

Other related companies as MEUB. VANDERWEGEN-SOORS: STEVEN MOGENSEN | BUREAU ATENA | COIFFURE ANNE | DE BOSMOLENS | AUWERPRINT

MEUB. VANDERWEGEN-SOORS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUB. VANDERWEGEN-SOORS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03776794433. Het bedrijf MEUB. VANDERWEGEN-SOORS bevindt zich op het adres: BONEPUTSTRAAT 2; 3960; BREE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 485,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in MEUB. VANDERWEGEN-SOORS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEUB. VANDERWEGEN-SOORS is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUB. VANDERWEGEN-SOORS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUB. VANDERWEGEN-SOORS, openstaande posities, locatie van MEUB. VANDERWEGEN-SOORS op de kaart.

MEUB. VANDERWEGEN-SOORS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUB. VANDERWEGEN-SOORS, company assigned to the tax number BE03776794433. The company MEUB. VANDERWEGEN-SOORS is located at the address: BONEPUTSTRAAT 2; 3960; BREE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 485,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in MEUB. VANDERWEGEN-SOORS were not found.
The main activity of MEUB. VANDERWEGEN-SOORS is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUB. VANDERWEGEN-SOORS is not available. You also can look at reviews of MEUB. VANDERWEGEN-SOORS, open positions, location of MEUB. VANDERWEGEN-SOORS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUB. VANDERWEGEN-SOORS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUB. VANDERWEGEN-SOORS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUB. VANDERWEGEN-SOORS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUB. VANDERWEGEN-SOORS, employees, financial statistics.