DOMINIQUE VANDENDAELEN

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • DOMINIQUE VANDENDAELEN
Private companiesTextile Mill Products • DOMINIQUE VANDENDAELEN

Contactgegevens DOMINIQUE VANDENDAELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMINIQUE VANDENDAELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMINIQUE VANDENDAELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OVERWINNINGSSTRAAT 192B27; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25394032 (+32-25394032) 25394032 (+32-25394032)

Fax (fax): +32 (69) 232-54-40 +32 (69) 232-54-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMINIQUE VANDENDAELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMINIQUE VANDENDAELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMINIQUE VANDENDAELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMINIQUE VANDENDAELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMINIQUE VANDENDAELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMINIQUE VANDENDAELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMINIQUE VANDENDAELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMINIQUE VANDENDAELEN
Products information DOMINIQUE VANDENDAELEN

BTW identificatienummer (tax): BE01585021972
Ondernemingsnummer: 4716949462
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in DOMINIQUE VANDENDAELEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMINIQUE VANDENDAELEN
(Get full report from official database of BE for DOMINIQUE VANDENDAELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMINIQUE VANDENDAELEN
Addition kinds of activities for DOMINIQUE VANDENDAELEN

4939. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec
344203. Scherm- en stormdeuren en ramen | Screen and storm doors and windows
366302. Televisie-omroep- en communicatieapparatuur | Television broadcasting and communications equipment
20389911. Gesneden topping, bevroren | Whipped topping, frozen
20769904. Oiticica olie | Oiticica oil
35310812. Sneeuwploegen bijlagen | Snow plow attachments
37110406. Motorhomes, zelfstandige, montage van | Motor homes, self contained, assembly of
39150205. Lapidair werk, contract of ander | Lapidary work, contract or other
47419900. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec

Werken bij DOMINIQUE VANDENDAELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMINIQUE VANDENDAELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMINIQUE VANDENDAELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMINIQUE VANDENDAELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met attesten te Genk m/v (2 ploegen) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportfirma gelegen te Genk zijn we voor een bepaald project op zoek naar magazijniers om mee te helpen bij het laden en lossen van de vrachtwagens, magazijn op orde houden en bestellingen klaar te zetten. Je werkt nauw samen met je collega's en de chauffeurs. VG.943/BUOSA

  • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

  • Technisch operator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht bij Procter & Gamble in Mechelen: operator met technische kennis in 3 ploegen. Zowel mogelijkheden voor starters en schoolverlaters als ervaren operatoren. Procter & Gamble is een internationaal gerenomeerd bedrijf. Jij gaat aan de slag in de afdeling waar vaatwastabletten gemaakt worden. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van deze productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures Aanvoeren van materialen Regelmatig controles uitvoeren Oplossen van problemen aan de machines Preventief onderhoud: machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Je houdt hiervan een logboek bij waarin je alles bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Daarnaast neem je deel aan teammeetings om resultaten te bespreken en samen te zoeken naar verbeteringen.

  • houtbewerker op de werf in Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meulebeke actief in de houtsector zijn wij op zoek naar : Een houtbewerker voor werf en koer Je taken zien er als volgt uit : latten en ontlatten van houten platen sorteren en verzagen van houten panelen op termijn kan je ingeschakeld worden als CNC operator (na interne opleiding)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

    Regio: OPVELP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student supermarkt vast op zondag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn we op zoek naar student die vast zou werken op zondag van 7u tot 13u bij de zuivel.

  • Student administratie (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de input van gegevens in excel.

  • Key Account Manager | internationaal (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Voor ons verdere commerciële succes op internationaal vlak rekenen we op jou ! Onze klanten situeren zich voornamelijk in de retail, food service en industrie. Als Key Account Manager word je dé commerciële gesprekspartner van onze internationale klanten die jou worden toegewezen. Met bestaande klanten voer je commerciële onderhandelingen, bespreek je jaarcontracten en negotieer je prijzen en condities, steeds rekening houdend met lange termijn relaties en rendabiliteit. Daarnaast analyseer je de markt en prospecteer je naar nieuwe klanten. Je bent tevens onze ambassadeur op professionele beurzen en geen afstand is je te ver. Voor het leveren van een perfecte service aan je klanten sta je niet alleen. Je kan rekenen op de steun van het voltallige team.

  • Quality engineer- experienced in manufacturing processes - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant maakt deel uit van een miljardenbedrijf. De vestiging in Gent is net zoals de holding, enorm succesvol. Zij zijn toe aan uitbreiding en verdere professionalisering en daarom dat zij op zoek gaan naar een quality engineer. Wat kan je verwachten van het takenpakket Je streeft kwaliteit na binnen de productie-omgeving en dit in nauw teamverband met jouw collega's die ook instaan voor het gehele kwaliteitsproces Je werkt voornamelijk samen met drie verschillende teams, productie, R&D en het labo Verbetertrajecten zullen door jou opgesteld worden adhv analysetechnieken Problem-solving, procesoptimalisatie en kwaliteit zijn zaken die je niet uit het oog verliest Je verleent ook technische support aan klanten en je doet dit ook sporadisch adhv clientvisits

  • Calculator bouwsector voor stabiel bedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als calculator bestudeer je het bestek op vlak van technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je staat er voor in om prijsaanvragen op te maken naar leveranciers en onderaannemers. Je verzorgt de rekenkundige en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers/leveranciers. Je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • Centric - Linux / Drupal Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Linux / Drupal engineer to join our team in order to provide support for the Linux/Drupal platform     Required knowledge Varnish (reverse proxy & caching) Apache2 (Webserver) PHP (Scripting Language) Galera (MySQL database cluster) Apache Solr (Indexing server) Puppet (config management) Aegir (Drupal deployment system) Jenkins (Automation server) GIT (Version Control) LDAP (user beheer) Syslog (logging) HAProxy (TCP loadbalancer) Memcached (distributed memory object caching) Bash scripting Languages : Dutch &/or French (mandatory) - English   Details   Start date : 02.11.18 End date  : 31.07.19

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van DOMINIQUE VANDENDAELEN in sociale netwerken
Look for responds of DOMINIQUE VANDENDAELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMINIQUE VANDENDAELEN. Laat een reactie achter voor DOMINIQUE VANDENDAELEN. DOMINIQUE VANDENDAELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMINIQUE VANDENDAELEN. Leave a respond for DOMINIQUE VANDENDAELEN. DOMINIQUE VANDENDAELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMINIQUE VANDENDAELEN op de google maps. Adres en contacten DOMINIQUE VANDENDAELEN
Location of DOMINIQUE VANDENDAELEN on the google maps. Address and contacts of DOMINIQUE VANDENDAELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMINIQUE VANDENDAELEN DOMINIQUE VANDENDAELEN: Résidence Parc des Princes | MAISON GUSTIN | LINDA DE BAERE | Bartok | Axl Peleman

Other related companies as DOMINIQUE VANDENDAELEN: Résidence Parc des Princes | MAISON GUSTIN | LINDA DE BAERE | Bartok | Axl Peleman

DOMINIQUE VANDENDAELEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMINIQUE VANDENDAELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01585021972. Het bedrijf DOMINIQUE VANDENDAELEN bevindt zich op het adres: OVERWINNINGSSTRAAT 192B27; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 648,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten. Producten gemaakt in DOMINIQUE VANDENDAELEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOMINIQUE VANDENDAELEN is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMINIQUE VANDENDAELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMINIQUE VANDENDAELEN, openstaande posities, locatie van DOMINIQUE VANDENDAELEN op de kaart.

DOMINIQUE VANDENDAELEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMINIQUE VANDENDAELEN, company assigned to the tax number BE01585021972. The company DOMINIQUE VANDENDAELEN is located at the address: OVERWINNINGSSTRAAT 192B27; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 648,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Binnenhuisarchitecten. Products created in DOMINIQUE VANDENDAELEN were not found.
The main activity of DOMINIQUE VANDENDAELEN is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMINIQUE VANDENDAELEN is not available. You also can look at reviews of DOMINIQUE VANDENDAELEN, open positions, location of DOMINIQUE VANDENDAELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMINIQUE VANDENDAELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMINIQUE VANDENDAELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMINIQUE VANDENDAELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMINIQUE VANDENDAELEN, employees, financial statistics.