JOZEF VAN DE SIJPE

Contactgegevens JOZEF VAN DE SIJPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF VAN DE SIJPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF VAN DE SIJPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MORTELSTRAAT 19; 9831; SINT-MARTENS-LATEM, België

Telefoon (phone): 92823103 (+32-92823103) 92823103 (+32-92823103)

Fax (fax): +32 (4) 608-47-37 +32 (4) 608-47-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF VAN DE SIJPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF VAN DE SIJPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF VAN DE SIJPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF VAN DE SIJPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF VAN DE SIJPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF VAN DE SIJPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF VAN DE SIJPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF VAN DE SIJPE
Products information JOZEF VAN DE SIJPE

BTW identificatienummer (tax): BE06108367919
Ondernemingsnummer: 3067077636
Hoofdstad (capital): 766,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 552,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in JOZEF VAN DE SIJPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF VAN DE SIJPE
(Get full report from official database of BE for JOZEF VAN DE SIJPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF VAN DE SIJPE
Addition kinds of activities for JOZEF VAN DE SIJPE

516907. Chemische additieven | Chemical additives
24991504. Stekkers, hout | Plugs, wood
34420204. Luiken, deur of raam: metaal | Shutters, door or window: metal
34790210. Galvaniseren van ijzer-, staal- of eindproducten | Galvanizing of iron, steel, or end-formed products
34969910. Keukengerei | Kitchen wire goods
48320104. land | Country
53119900. Warenhuizen, nec | Department stores, nec
59991607. Verzamelplaten | Collectible plates
73899959. Herwinning of explosie van explosieven | Explosives recovery or extraction services

Werken bij JOZEF VAN DE SIJPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF VAN DE SIJPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF VAN DE SIJPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF VAN DE SIJPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (ANTWERPEN) (m/v/x) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Onderhoudstechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhouds-/storingstechnieker voor het preventief en curatief onderhoud van diverse verpakkingsmachines.

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Supervisor in 2 ploegen // Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een supervisor in 2 ploegen regio Gent. Je hoofdtaak is het aansturen van medewerkers (5-40 per ploeg) planningen opmaken, zelf kwaliteitscontrole uitvoeren, bewaken van geleverd werk, onthaal & opleidingen geven, administratief werk, rapportages, etc. Voor deze functie vragen we iemand die hands-on mentaliteit heeft + technische affiniteit, stressbestendig, organisatorisch sterk, flexibel naar taken en werktijden, probleemoplosser, communicatief sterk, vlotte kennis excel!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • MOOIE BIJVERDIENSTE - ZAALHULP - FLEXIJOB (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak regio Roeselare zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers om te werken op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit kan zowel als flexijob en als jobstudent.

  • Android ontwikkelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen in de regio van Leuven zijn we op zoek naar een gemotiveerde Android ontwikkelaar. Je zal worden ingezet voor het onderhoud en ontwikkeling van apps.

  • Onderhoudstechnieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Als ondehoudstechnieker heb je de volgende verantwoordelijkheden: Instaan voor het preventief en curatief onderhoud van de productie-installaties (zowel elektrisch als mechanisch) en dit op basis van de onderhoudsplanning Demonteren en monteren van motoren, roerwerken, reductoren, ventilatoren, hydraliekgroepen, … . Uitvoeren van reparaties, reviseren van machines en/of machineonderdelen, uitvoeren van complexe herstellingen Bij pannes bent u in staat om, op basis van uw technische expertise, de juiste diagnose te stellen en correct advies te verlenen als oplossing van het probleem Proactief (daags voordien), op basis van de onderhoudsplanning, de voorbereidende taken organiseren om de onderhoudsinterventies vlot te laten verlopen (beschikbaarheid van de materialen, beschikbaarheid van de installatie, …) Alert zijn voor en melden van preventief onderhoud bij rondgangen in de productieafdelingen Toepassen en volgen van de juiste procedures in verband met o.a. beveiligen en ontveiligen van de installaties, invullen werkinstructies, registratie van de gewerkte uren per opdracht in SAP, indienstname van de installatie, … Verzorgen van de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie en feedback geven ingeval van anomalieën, defecten, oponthouden, … Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren, indien deze worden ingezet voor onderhoudstaken, en toezien op de voortgang van hun werkzaamheden en de juiste toepassing van de geldende (veiligheids-)procedures Instaan voor een propere en veilige werkomgeving. Correct interpreteren en zorgvuldig invullen van de LMRA (laatste minuut risicoanalyse). Proper achterlaten van de werkomgeving na elke onderhoudsinterventie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een groot voedingsbedrijf te Tienen, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker.

  • ZELSTANDIG MAKELAAR MET BIV-NUMMER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: BRICKS IMMOBILIËN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoopsbezoeken: rondleidingen, het geven van advies bij verkoop, onderhandelingen en opvolging van dossier tot akte. Prospectie: je gaat actief op zoek naar nieuwe eigendommen voor verkoop. Verhuurbezoeken: rondleidingen, selectie van kandidaten en opvolging van het dossier tot sleuteloverdracht. Ons team geeft je hierbij een uitgebreide ondersteuning.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen (Ninove - Geraardsbergen - Zottegem) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Javemat - Operationeel Directeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Javemat

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn Javemat! - Ervaren, gemotiveerd en professioneel in afbraakwerken regio Antwerpen - In het bezit van een professioneel machinepark - Projecten voor zowel bedrijven als particulieren - Milieuvriendelijke mindset binnen ons afvalbeleid Jij bent - Beschikbaar op korte termijn & werkzaam op zelfstandige basis - Ervaren in het direct aansturen van medewerkers - Gestructureerd - Handson & KMO-gericht - Communicatief en diplomatisch - Proactief & ondernemend Jij mag - De eindverantwoordelijkheid opnemen over de dagdagelijkse operationele activiteiten - De commerciële klantengesprekken voor jouw rekening nemen - Jouw teams direct aansturen - Verdere structuur brengen binnen de onderneming - Werken binnen een klein team binnen een groeiende KMO omgeving - Autonoom werken

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van JOZEF VAN DE SIJPE in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF VAN DE SIJPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF VAN DE SIJPE. Laat een reactie achter voor JOZEF VAN DE SIJPE. JOZEF VAN DE SIJPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF VAN DE SIJPE. Leave a respond for JOZEF VAN DE SIJPE. JOZEF VAN DE SIJPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF VAN DE SIJPE op de google maps. Adres en contacten JOZEF VAN DE SIJPE
Location of JOZEF VAN DE SIJPE on the google maps. Address and contacts of JOZEF VAN DE SIJPE

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF VAN DE SIJPE JOZEF VAN DE SIJPE: JOSSE HOLANS | R. IGOT | HERMAN KEPPENS | C-Mac Electromag | PIERRE DUSSART

Other related companies as JOZEF VAN DE SIJPE: JOSSE HOLANS | R. IGOT | HERMAN KEPPENS | C-Mac Electromag | PIERRE DUSSART

JOZEF VAN DE SIJPE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF VAN DE SIJPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06108367919. Het bedrijf JOZEF VAN DE SIJPE bevindt zich op het adres: MORTELSTRAAT 19; 9831; SINT-MARTENS-LATEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 766,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 552,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in JOZEF VAN DE SIJPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOZEF VAN DE SIJPE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF VAN DE SIJPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF VAN DE SIJPE, openstaande posities, locatie van JOZEF VAN DE SIJPE op de kaart.

JOZEF VAN DE SIJPE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF VAN DE SIJPE, company assigned to the tax number BE06108367919. The company JOZEF VAN DE SIJPE is located at the address: MORTELSTRAAT 19; 9831; SINT-MARTENS-LATEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 766,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 552,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in JOZEF VAN DE SIJPE were not found.
The main activity of JOZEF VAN DE SIJPE is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF VAN DE SIJPE is not available. You also can look at reviews of JOZEF VAN DE SIJPE, open positions, location of JOZEF VAN DE SIJPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF VAN DE SIJPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF VAN DE SIJPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF VAN DE SIJPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF VAN DE SIJPE, employees, financial statistics.