HUIS ANICO

Contactgegevens HUIS ANICO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS ANICO: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS ANICO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWE DONK 68; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33213533 (+32-33213533) 33213533 (+32-33213533)

Fax (fax): +32 (59) 834-34-23 +32 (59) 834-34-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS ANICO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS ANICO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS ANICO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS ANICO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS ANICO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS ANICO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS ANICO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS ANICO
Products information HUIS ANICO

BTW identificatienummer (tax): BE02812469482
Ondernemingsnummer: 9931335449
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in HUIS ANICO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS ANICO
(Get full report from official database of BE for HUIS ANICO)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS ANICO
Addition kinds of activities for HUIS ANICO

504700. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
12419901. Antracietmijndiensten, contractbasis | Anthracite mining services, contract basis
15319904. Speculatieve bouwer, eengezinswoningen | Speculative builder, single-family houses
22990702. Tops, combing en converting | Tops, combing and converting
23990601. Visnetten | Fishing nets
32920203. Blad, asbestcement: plat of golfkleurig | Sheet, asbestos cement: flat or corrugated
61119904. Federale landbanken | Federal land banks
86419906. Zingende samenleving | Singing society

Werken bij HUIS ANICO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS ANICO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS ANICO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS ANICO. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDENMONTEUR (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze bandencentrale met vestigingen verspreid over gans Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde bandenmonteur voor Antwerpen. jouw taken -Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. -Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens.

  • Medewerk(st)er keuken (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Het ontpakken van producten, dit houdt in de verpakking van het inkomend product verwijderen, het product in witte voedingscontainers overbrengen en de verpakking opzij leggen voor recyclage. Klaarzetten van verpakkingsmateriaal op karretjes die in de productie gebruikt worden. Het uitscheppen in de trays van de verschillende producten die binnen Steamplicity gebruikt worden. Het volgen van de recepturen bij het uitscheppen, bv. grammages in acht nemen die in de receptuur vermeld staan. Het aan- en uitzetten van de lopende band. Interne kwaliteitsprocedures volgen & naleven. Onderhoud van de werkplaats: het reinigen van de tafels, rekken, vloeren, allerhande materialen & werkinstrumenten

  • Technoloog / Verpleegkundige medische beeldvormig (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vervanging - 100% Als technoloog/verpleegkundige radiologie sta je in voor: - De opvang, assistentie bij installatie en opvolging van de patiënt. - Het uitvoeren van of assisteren bij radiologische onderzoeken. - Het uitvoeren van de daarbij horende specifieke verpleegtechnische handelingen. - Assisteren bij interventionele- en/of invasieve procedures mbv radioscopie, echografie of CT scan. - De psychosociale zorgaspecten van de patiënt tijdens zijn verblijf op de dienst radiologie. - Het toepassen van de hygiëne- en steriliteitsprincipes bij alle, al dan niet patiëntgerichte, handelingen.

  • ARBEIDER IN DAGUREN (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf zoeken wij een voltijds medewerker in daguren. Je start als losse arbeider en kan rekenen op interne opleiding tot bediener van de persmachine. Als bediender stel je alle parameters in, zorg je voor de afwerking van het product en de afvoering hiervan. Je werkt in daguren, telkens van 7u30 tot 16u30, op vrijdag tot 14u30. Ervaring met een heftruck is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • Postbode Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Aalst zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • CNC DRAAIER/FREEZER VOOR FAMILIEBEDRIJF AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw takenpakket: - Beoordelen van het productieproces - Aanpassingen maken in het CNC-programma - Instellen van de draaibanken - Lezen van technische tekeningen - Selecteren en instellen van de juiste gereedschappen - Product controle - Preventief onderhoud

  • dakdekkers ( volledig ploeg ook welkom ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Afbraak van bestaande daken en dakonderdelen Plaatsen van isolatie Plaatsen van verschillende soorten dakbedekking Plaatsen van randafwerking Plaatsen van groendaken

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • Mechanieker onderhoud machinepark (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Vaste Job

    Je bent een mechanieker die in dag wil werken bij internationaal bedrijf regio Kortrijk - Zwevegem? Je wil graag meewerken aan het onderhoud van het machinepark? Ben jij een technieker met voorliefde naar mechanica? Sleutel je graag aan machines? Wil je een job in een bedrijfseigen smidse? Je komt terecht bij een wereldspeler met specialisatie in metaalsector en werkt in het onderhoudsteam dat ervoor zorgt dat klanten wereldwijd oplossingen geboden worden voor staaldraadproducten. Firma heeft een grote verscheidenheid in machinepark, installaties en producten. Als medewerker van het onderhoudsteam werk je bij de mechaniekers waarbij je het mechanisch onderhoud van de machines en installaties gaat uitvoeren. Je krijgt de kans om mee te denken en werken aan voorstellen ter verbetering van de productie, hierbij word je ondersteund door je collega's van het team.

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

  • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

  • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

Zoek naar antwoorden van HUIS ANICO in sociale netwerken
Look for responds of HUIS ANICO in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS ANICO. Laat een reactie achter voor HUIS ANICO. HUIS ANICO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS ANICO. Leave a respond for HUIS ANICO. HUIS ANICO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS ANICO op de google maps. Adres en contacten HUIS ANICO
Location of HUIS ANICO on the google maps. Address and contacts of HUIS ANICO

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS ANICO HUIS ANICO: RUDI GOOSSENS | Dolfin SA | GEUSENS JEAN | DE PRINCE A | BERT VAN DEN BRANDEN

Other related companies as HUIS ANICO: RUDI GOOSSENS | Dolfin SA | GEUSENS JEAN | DE PRINCE A | BERT VAN DEN BRANDEN

HUIS ANICO is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS ANICO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02812469482. Het bedrijf HUIS ANICO bevindt zich op het adres: NIEUWE DONK 68; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 171,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in HUIS ANICO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS ANICO is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS ANICO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS ANICO, openstaande posities, locatie van HUIS ANICO op de kaart.

HUIS ANICO is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS ANICO, company assigned to the tax number BE02812469482. The company HUIS ANICO is located at the address: NIEUWE DONK 68; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 171,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in HUIS ANICO were not found.
The main activity of HUIS ANICO is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS ANICO is not available. You also can look at reviews of HUIS ANICO, open positions, location of HUIS ANICO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS ANICO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS ANICO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS ANICO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS ANICO, employees, financial statistics.