CREST IMPORT

Contactgegevens CREST IMPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CREST IMPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CREST IMPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING-ALBERTLAAN 86; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93556477 (+32-93556477) 93556477 (+32-93556477)

Fax (fax): +32 (64) 505-25-42 +32 (64) 505-25-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CREST IMPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CREST IMPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CREST IMPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CREST IMPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CREST IMPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CREST IMPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CREST IMPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CREST IMPORT
Products information CREST IMPORT

BTW identificatienummer (tax): BE02566650390
Ondernemingsnummer: 1627044677
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 594,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in CREST IMPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CREST IMPORT
(Get full report from official database of BE for CREST IMPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CREST IMPORT
Addition kinds of activities for CREST IMPORT

516901. Alkalines en chloor | Alkalines and chlorine
753499. Reparatie en reparatie van banden, niet van toepassing | Tire retreading and repair shops, nec
13899907. Hot shot service | Hot shot service
14559901. Ball clay mijnbouw | Ball clay mining
24119905. Hout, gesneden bij het loggenkamp | Timber, cut at logging camp
32310401. Isolatieglas: gemaakt van aangekochte glas | Insulating glass: made from purchased glass
34290401. Vliegtuigen hardware | Aircraft hardware
35569901. Bakkerijmachines | Bakery machinery
61410105. Gelicentieerde lening bedrijven, klein | Licensed loan companies, small

Werken bij CREST IMPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CREST IMPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CREST IMPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CREST IMPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Etiketteerder/orderpicker dagwerk (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als etiketteerder bij een verdeelcenter van niet-elektrisch huishoudmateriaal. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan voorzien van de juiste labels. Je werkt van 6u15 tot 15u en op vrijdag van 6u tot 14u. Dit betreft een tijdelijke functie, daarna kan je optie vast aan de slag als orderpicker binnen het magazijn.

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Allround onderhoudstechnieker (MOERBEKE)

    Regio: MOERBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verrichten van onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Signaleren en oplossen van technische storingen. Allerhande klusjes die het werken aangenamer maakt. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een ambitieus en groeiend bedrijf waarin plaats is voor doorgroeimogelijkheden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Heusden-Zolder en omgeving.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (m/v) Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

  • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Freelance Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • Centric - Java Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context   IT eDevelopment is a subdepartment of IT Delivery. Its core activity is to develop and maintain different customer-facing communication channels, such as, Customer portal, e-shop... At IT eDevelopment, we focus on the customer and search for a perfect balance between flexibility and professionalism, resulting in qualitative deliveries while respecting the deadline.   Currently we have an open position for a Senior Java/AEM Developer: As an Java developer, you are working as a programmer in a team that is responsible for the client's website,  . The website is an important asset , as this is the access point for customers to start their digital adventure. You aim for a perfect balance between technical complexity and satisfying as many customers as possible, whilst always keeping performance in mind. You keep an overall view on all components of the application and know how to make a distinction between future-proof solutions and fast-to-market requirements.     Responsibilities  Transform and develop all requirements and user stories to an appropriate architecture and solution in collaboration with the internal customer, IT architecture and IT Middleware; Write automated unit and integration tests; Propose improvements; Define technical guidelines; Document the implemented architecture and solution.   Education and level of experience Adobe Experience Manager platform (including OSGI, Sling and component development) is a big plus Minimum 5 years relevant experience as a Java developer 5 years relevant experience with JavaScript and Angular 1 (Angular 2 experience is a bonus) AEM knowledge is a big bonus Knowledge of Spring framework GIT versioning system has no mysteries Master the Dutch and English language Agile mindset, Scrum Clean code supporter, TDD mindset Continuous integration, Jenkins Implementation of and integrations with Web Services (SOAP, JSON) OWASP knowledge   Competences You develop in a Scrum team, according to Agile best-practices; You reflect on internal procedures related to standardization and methodologies and the documentation of it You are a team player with an own opinion and contribution You can work independently and in team You have an analytical mind You are able to gather knowledge from you team, as well as sharing your own You take responsibility You can handle stress situations You are able to organize and prioritize your work You are flexible in terms of working hours (occasionally weekend work) You are a strong communicator

Zoek naar antwoorden van CREST IMPORT in sociale netwerken
Look for responds of CREST IMPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CREST IMPORT. Laat een reactie achter voor CREST IMPORT. CREST IMPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CREST IMPORT. Leave a respond for CREST IMPORT. CREST IMPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CREST IMPORT op de google maps. Adres en contacten CREST IMPORT
Location of CREST IMPORT on the google maps. Address and contacts of CREST IMPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come CREST IMPORT CREST IMPORT: FERNIC & CO | Allhydro NV | OPTIQUE DE FRANCE | DIRK VAN DEN BROECK | Engels Luc

Other related companies as CREST IMPORT: FERNIC & CO | Allhydro NV | OPTIQUE DE FRANCE | DIRK VAN DEN BROECK | Engels Luc

CREST IMPORT is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CREST IMPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02566650390. Het bedrijf CREST IMPORT bevindt zich op het adres: KONING-ALBERTLAAN 86; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 594,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in CREST IMPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CREST IMPORT is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CREST IMPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CREST IMPORT, openstaande posities, locatie van CREST IMPORT op de kaart.

CREST IMPORT is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is CREST IMPORT, company assigned to the tax number BE02566650390. The company CREST IMPORT is located at the address: KONING-ALBERTLAAN 86; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 594,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in CREST IMPORT were not found.
The main activity of CREST IMPORT is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CREST IMPORT is not available. You also can look at reviews of CREST IMPORT, open positions, location of CREST IMPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CREST IMPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CREST IMPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CREST IMPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CREST IMPORT, employees, financial statistics.